Stranice

27. lipnja 2016.

Empties #16

Vrijeme je za novi Empties post pošto se vrećica sa praznim ambalažama napunila i počela smetati po sobi :P 


Loreal Hair Ultra Riche Nourishing System Mask je moje otkriće među maskama za kosu, imam ih još dvije na zalihi pa će se ova maska sigurno još pojaviti u mojim postovima. Pisala sam o njoj ovdje.
Loreal Elseve šampone stalno koristim samo se trudim tu i tamo promijeniti vrstu šampona da mi se kosa ne navikne previše. Ovo je Extraordinary Oil verzija koja je jako dobra.
Garnier Fructis Blond Booster na meni nema nikakvog učinka, još sam kupila duplo pakiranje prije nego sam ga uopće probala tako da i drugu tubu još moram potrošiti. O njemu sam pričala ovdje


My Body piling za tijelo sa morskom soli i sa mirisom mandarine i grejpa mi je bio odličan. Volim ovako fino mljevene pilinge, a tek miris je tako osvježavajući, pravi za ljeto. Kupljen je u Bipi i sadrži 500 g proizvoda.


Stiglo vrijeme celulita, točnije cijela godina je vrijeme celulita ali u ovo doba ga moram i pokazati na plaži pa za njegovo kamufliranje koristila sam Geomar kremu-gel koju već godinama znam kupovati jer mi kožu radi jako mekom i cijena mu je ok s obzirom na ostale. Našla sam još jedan super proizvod koji trenutno koristim ali o njemu ću naknadno.
Mixa intenzivna hranjiva krema za ruke je moja najdraža krema i o njoj sam pisala ovdje
Holika Holika BB kreme koristim stalno pa sam trenutno potrošila Aqua verziju koja je odlična za ovo vrijeme i vrlo lagana, a sadrži zaštitni faktor. Recenzija.


Garnier Mineral Protection 5 je moj najdraži dezić.
Aveo odstranjivač za nokte sa zelenim čepom je najbolji odstranjivač, malo sam bila slaba u lakiranju noktiju zadnjih godinu dana ali se polako vraćam u fazu lakiranja tako da se i on češće koristi.


Look By Bipa rašpica za nokte u zelenoj boji je moja najdraža rašpica tako da ukoliko imate prirodne nokte i sve ostale rašpice su vam previše agresivne probajte ovu.
Origins Three Part Harmony kremica za lice je bila u tester veličini, dobila sam ju na poklon na Feelunique stranici i moram priznati da je jako dobra, sa zadovoljstvom sam potrošila ovih 5 ml. Kremica je hidratantna i dobra za regeneraciju i obnovu kože.
Biobaza Bee Balm sa mrkvom i SPF15 je odličan balzam za usne, jako mi se svidio jer je baš onakav tip balzama kakav ja volim, jedino na što imam zamjerku je njegov miris, ok miriši na mrkvu ali ne na onu svježu nego na neku pregorenu :D
Holika Holika Pig-nose trakice za mitesere sam sa zadovoljstvom potrošila jer su jako dobre. Koristila sam ih na nosu i na bradi. Pakiranje sadrži 10 trakica.
Lady's Code blazinice su solidne i znaju često biti na akciji.


Jeste probali koji od ovih proizvoda? Što ste vi trošili u zadnje vrijeme? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 14:

  1. Loreal proizvode za kosu koristim i jako ih volim, trenutno koristim liniju za obojenu kosu. Holika Holika BB kreme sam otkrila zahvaljujući tebi. Trenutno koristim Clearing kremicu i jako sam zadovoljna. Aveo odstranjivač je stalno u mojoj postavi.. Kreme za/protiv celulita uopće ne kupujem, jer se ne zamaram s time. Svi ga imamo ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mene je zainteresirala ona nova linija luminizer, morat cu probati i nju :P bas mi je drago za holika holika kremice, ja uvijek imam njihovu zalihu :) a znam da, ali meni su obicne kreme nekako 'njah' a ove namijenjene za celulit mi bas poboljsaju kozu, naravno celulit ostane haha ali koza je bolja :)

      Izbriši
  2. Evo ja skupljam svoju vrećicu s emptiesima :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Mixa krema za ruke je i moja najdraža krema... stvarno je odlična :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. drago mi je da ju i još netko voli :) krema je vrh :D

      Izbriši
  4. Od ove tvoje hrpice imala sam jedino Aveo ostranjivač i blaznice. ;) Zanima me ovaj piling jer je moj od Balee sa soli i limunskom travom pri kraju. Sjećaš li se možda koja mu je cijena? Što se celutita tiče, ne zamaram se njime. Imala sam ga dok sam bila poprilično mršava (56kg 175cm) a imam ga i sada kad sam 5 kg deblja. Onim programom 30 dana čučnjeva sam prošle godine lijepo učvrstila noge i celulit se dosta smanjio, pa ako te zanima pokušaj to. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. joj sad se ne mogu tocno sjetit, ali mislim da ne prelazi 20-25 kn, kolicina je ogromna a jos je sitniji i finiji od onog od bale-e, cak mi se mozda ovaj vise svidja od baleinog :) ne zamaram se i ja u stilu da trazim neki proizvod od kojeg ce mi nestati, jer znam da je to nemoguce, ali volim makar namazati taj dio jer mi koza bude elasticnija :)
      znas da razmisljam o tome vec danima i nikako da se natjeram krenuti, ali kad ovako cujem iz prve ruke da je nekome zbilja to upalilo dobijem volju odmah :)

      Izbriši
  5. hhahahah cijela godina je vrijeme celulita hahah :D :D
    baš me zanimao Garnier Fructis Blond Booster, ali ako tebi ne paše, neda mi se kupovati, jer će samo stajati nepotrošen.. nisam plavuša, ali imam medenaste pramenove, pa sam mislila da će ih on malo podići :D
    piling iz Bipe zvuči primamljivo. Razmišljam o narudžbi Holika Holika Aqua verzije, imam masnu kožu i još su užasne vrućine :D
    zeleni Aveo je i meni najbolji <3
    sada me zanimaju Holika Holika Pig-nose, jer si rekla da su ti korisne, većinu puta na slične prozvode cure napišu da preskočimo :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni booster nije nista napravio, a trebao je samo izrast malo posvjetlit jer sve ostalo je vec plavo :D mozda na kosi medene boje daje rezultate, kod mene nazalost nista...
      mei je aqua verzija divn za proljece i ljeto, lagana a opet da imam nesto na licu :)
      trakice su jako dobre, lijepo izvlace mitesere i nos mi bude glatki nakon koristenja :D znam da neke cure znaju dramit i plakat kada skidaju trakice ali ja nisam toliko osjetljiva tako da ih skinem bez puno muke i onda se divim trakici koja je postala prljava xD naruci si jedan paketic makar za probat, u njemu je onako 10 trakica sto je super :)

      Izbriši
  6. I moja vrečica s emptiesima se doslovno raspada :D Tako da i kod mene je to iduće na redu. A što se tiće tvojih praznića, Loreal šampone i garnier deziće i sama obožavam.

    OdgovoriIzbriši
  7. Umirem od smijeha na pregorenu mrkvu. :D
    Sto se tice L'oreal sampona, oni su meni zaista najbolji na trzistu, no bas sam ostala razocarana s ovim, od najdrazeg postao mi je najgori. Odjednom su promijenili formulu, sto sam prvo primjetila po tome kako se tesko ispire, ostaje masno sve, a onda i miris, sad mi je uzasan. Al ostavila sam taj i kupila drugi L'orealov sampon. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. haha ali zbilja, meni ima miris na paljevinu od mrkve xD
      ma nemoj zezat, sta su mijenjali nesto? ja inace kupim zalihu u bipi kada je na 30% pa nisam primjetila da su nesto mijenjali, dobro je znati u svakom slucaju. ja volim elseve sampone a pogotovo onaj arginine resist light, mislim da cu se vratiti onda na njega :)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...