Stranice

3. siječnja 2017.

Empties #20

Prvi post ove godine i to - empties! Haha, nisam planirala da će biti tako ali nisam ga uspjela ugurat krajem godine :) Pa, krenimo :)


Krećem odmah od velikih stvari. Prije 6 mjeseci odlučila sam se za leće uz naočale koje onako već nosim. Ljudi moji, di mi je bila glava da nisam koristila leće od početka odmah? Tako da svi vi koji se dvoumite, ili vas je strah ili se gadite guranja nečega u oko - kada se naviknute sve će ići kao od šale! Ovo mi nije prva vodica koju sam potrošila, ali je prva koju sam sačuvala :D Radi se o Gelone vodici za leće i čisto ako se netko pitao kakva je - meni je jako dobra. Trenutno sam na drugoj boci. Ako ne tražite nešto sad full specijalno kod vodica za leće, po meni ovo je najisplativija jer ima lijepih 360 ml, a cijena joj je manja od drugih vodica i sadrži hijaluronsku kiselinu.
John Frieda  Sheer Blonde Colour Renew je ljubičasti šampon kod kojeg ja nisam vidjela nikakvog pomaka. Moji krizni dio je samo izrast koji ispadne mrvu tamnije plavo nego što bi ja htjela pa zato tu i tamo ubacim neki ljubičasti šampon, ali niti jedan mi do sada još nije pomogao.
Garnier Fructis Wunder Oil jer verzija iz Mullera, zato je na njemačkom :D Inače je ulje čisto OK, ali meni sva ulja za kosu jako brzo dosade i onda potrošit ovolike količine za mene je totalno mučenje.


Lolete - moje najdraže blazinice u zadnjih godinu dana. Isprobala sam ih sve ali mi se najviše sviđaju ove Natural u zelenom pakiranju.


Dove Invisible Dry je postao moj najdraži dezić pa je normalno da se nađe u empties postu :)
Odstranjivač laka Aveo od badema sa zelenim čepom mislim da nitko još nije prebolio što je povučen iz prodaje, tako da sada sam na novom Aveu od lubenice.
Kiko Hydrating Fluid sam već više puta hvalila ovdje po blogu pa već znate da mi se jako svidio, pogotovo u periodima kada nisam htjela ništa teško stavljati na ruke, a opet da bude hidratantno. Recenzija.
Mixa dvofazni odstranjivač je moj omiljeni i mislim da ga već svi znate jer je jedini odstranjivač za vodootpornu šminku koji koristim :) Recenzija.


Kiko Eyes Rescue je serum za okoloočno područje koje mi je nakon nekog vremena dosadio, ne svejedno je dobar proizvod. Recenzija.
BiGood kremica za okoloočno područje je bila ponovljena kupnja, no ovog puta mi je ipak bila previše lagana jer se moje okoloočno područje mijenja s obzirom na period u godini.
Palmer's kremica za okoloočno područje mi je bila jako dobra i baš mi je žao što je povučena iz prodaje jer bi ju sigurno ponovo kupila.
Terra Naturi ostaje definitivno moj najdraži balzam i mislim da ih imam jedno 10 još u zalihi s obzirom koliko brzo ih trošim. Terra Naturi se može kupiti u Mulleru.


ELF Eyebrow Kit u nijansi Ash mi je dugo bio najdraži proizvod za obrve dok nije tržište počelo biti bombardirano sa 1000 drugih proizvoda za obrve i onda sam ga stavila sa strane, a jadničak se osušio. Tako da mu je vrijeme za smeće.
Maybelline Color Tattoo u nijansi Creme De Nude je još jedan proizvod koji mi je umro. Moj je bio odmah na početku blago suh, sušio mi je kapke i uopće se nismo našli na zelenoj grani. 


Catrice Prime And Fine Mat Waterproof je puder u kamenu koji jednostavno obožavam. Kad god vidim da neka drogerija ima popust odmah si ga kupim u nekoliko primjeraka.
Catrice Velvet Matt sjenilo u nijansi 010 Vanillaty Fair je nešto najbolje što je Catrice ikada proizveo! Sjenilo je savršeno kao highlight u kutu oka, ispod obrve, na vrhove obraza, odličan je i kao podloga preko cijelog kapka... Kada je puknuo i raspao se, ja sam se raspala zajedno sa njim, jer ovog sjenila više nema u prodaji. Sva sreća da imam dupli primjerak.
(Ispričavam se na psećim dlakama, nisam ih uopće skužila dok sam slikala proizvode :D)


NYX Matte fiksator u spreju je isto jedan od mojih najdražih proizvoda i još nisam našla bolji fiksator od njega.
ELF mineralno sjenilo u nijansi Innocent mi je bilo odlično kao podloga na kapku za fiksiranje primera i kako bi mi se sva sljedeća sjenila bolje blendala.
Catrice Prime And Fine baza za kapke mi je bila super i redovito sam posezala za njom.
Nakon dugo vremena evo i jednog parfema u empties postu! Radi se o Cacharel Noa edp od 30 ml. Lijepo miriši ali nije ništa sada toliko specijalno, a potrošila sam ga čisto zato jer sam uvijek u žurbi kada moram ići iz kuće pa mi otvaranje čepova na ostalim parfemima oduzima vremena, a ovaj nema čep :D
Navukla sam se na Essence turpije i ova sa 4 koraka mi je trenutno najdraža.


Look ByBipa kist, kupljen u Bipi naravno, je kist koji me služio svakodnevno dobrih 5 godina. Vrh od kista! Kao što vidite moj se čak skroz ogulio na metalnom dijelu, izmasakrirala sam ga koliko god sam mogla i tek je sada odapeo. Koristila sam ga za puder u kamenu i naravno da imam još takva 2 kista trenutno u upotrebi. Kupite si ga jer je odličan!
Kopija Mac 227 kista sa Ebaya mi se jako sviđa i uvijek ih imam nekoliko komada. Naravno da će se kistovi ofucati pa je tako i ovaj dao sve od sebe, no ne zamjeram mu jer su zamjene već u upotrebi.


Gotovi smo sa potrošenim proizvodima. Jeste li probali koji od ovih proizvoda? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 8:

  1. Gelone je i meni najbolja tekućina za leće, njihove kapi za oči također. Sad si me podsjetila da si moram nove kapi nabaviti. Btw di si nabavila svoju tekućinu? Ja sam naručivala s adrialece.hr, al' baš me zanima dal' ima i ovak u ljekarnama.
    Catrice Prime And Fine baza je i meni ok, ali htjela bi neku bolju. Kopiju Mac 227 kista isto imam i za sad je još uvijek ko nov. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i lece i tekucinu kupujem sa adrialece.hr pa ne znam ako ima u ljekarni :(
      probaj si wet n wild bazu, ja sam ju pred malo kupila i stvarno je dobra :)
      ja kad narucujem tu kopiju 227 uzmem po 5 komada i mirna sam duzi period :D

      Izbriši
  2. Nekoliko ovih tvojih emptiesa, sada ide na moju wish listu :D Kist iz Bipe, fiksator, dezić...Već sam po tvojoj preporuci kupovala i bila zadovoljna. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Mixa mi je odlicna :) p.s.Sretna nova godina! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Kod tebe uvijek dobrih potrosenih proizvoda i bas mi se svida kako si ubacila kistove, haha. Salu na stranu, bipini kistovi su stvarno dobri. :O

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) jesu, jesu, ja se cudim kako moj nije odapeo odavno s obzirom kako sam se odnosila prema njemu, a vidi ga prezivio 5 godina :)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...