Stranice

17. prosinca 2020.

Empties #33

Evo napokon novog Empties posta za koji sam materijale imala pripremljene već 2 mjeseca ali nikako da sjednem i napišem napokon ovaj post. Ali evo, stigao je i taj trenutak, pa krenimo sa potrošenim stvarčicama :)

Krećem od stvarčica za kosu. Šampona za kosu u ovom Empties postu nemam jer sam koristila nekoliko paralelno, tako da će se oni naći u sljedećem postu. Zato je tu Garnier Fructis Papaya maska za kosu koje sam se zaželila nakon nekog vremena i ponovno ju kupila. Oni koji me duže prate znaju da sam ju spominjala također među godišnje favorite tako da za ovu masku imate sve moje preporuke ukoliko vam kosa žudi za nečim hranjivim i obnavljajućim. Trenutno sam na Syoss šamponima pa nije ni čudo da sam potrošila Syoss Renew 7 regenerator. Stvarno se dobro uklapa sa istoimenim šamponom i ja sam skroz zadovoljna kako u duetu djeluju na moju kosu. 
O Nature Box šamponu i regeneratoru nemam specijalno za reći osim da su OK ali ništa sad spektakularno kako su ih hvalili i na koji način su uletili na tržište.
 
 
Afrodita Hydra Solution gel za čišćenje lica me nije pretjerano oduševio, imala sam osjećaj kao da ne radi ništa dovoljno za mene. Završila sam ga tako da sam ga koristila na tijelu tokom tuširanja.
Nivea Micellair je najbolja micelarna koju sam isprobala, koristim ju sad sigurno već 3 godine i ne mislim ju mijenjati.
Za Mixa dvofazni odstranjivač šminke već sve znate, ovih bočica sam potrošila dovoljno da bi mogla napraviti božićno drvce od njih.
Mixa tonik za nečistu kožu je isto proizvod koji sam već nekoliko puta ponovno kupila, tako da ukoliko tražite dobar tonik moje preporuke idu ovome.
CV piling za lice je jako dobar, namijenjen je normalnoj koži i zato ćete pod prstima osjećati  sitne granule, no garantiram vam da je nježan i svoj posao obavlja kako treba. Iako sam našla piling koji je više namijenjen mojoj koži, svejedno o CV pilingu mogu reći sve najbolje.


Balea gelovi za brijanje su mi već godinama najdraži proizvod, a također nekada budu limitirane kolekcije kao ova sa slike, što mi je super stvar da ne moram koristit uvijek onaj rozi od aloe vere.
Aveo odstranjivač laka s acetonom je najbolja stvar koju možete kupiti u Mulleru, nema toga što ovo čudo ne skida.
Vichy Ideal Solei sprej za kožu sa faktorom 30 mi je bio odličan, koristila sam ga najviše prošle godine a ovo ljeto sam ga samo dokrajčila. Jako se lijepo upija u kožu, nema boje i pušta kožu njegovanom i mekom.
DermoSpray nije preparativa nego sprej za zacijeljivanje ali je tu jer ga koristim za sve sitne ranice i porezotine i svaki put me spasi. Inače on je brat blizanac od poznatog Octenisepta i nađe se bez problema u DM-u i ljekarnama.
Skintegra Sphynx jer kremica za okoloočno područje, bila mi je dobra, ali ipak ništa tako specijalno da bi joj se vratila.
Skintegra Superba C vitamin u bočici samo bila malo lijena za koristiti pa je proizvod otišao k vragu prije nego sam se sjetila da ga potošim. Nema veze, desi se.
Palmer's Skin Therapy Oil je fantastičan proizvod i ukoliko vam se ukaže prilika za isprobati ga, samo navalite. Prekrasan miris, brzo se upija, ostavlja kožu mekom i još djeluje ožiljke, strije i puno drugih stvari.


Catrice Prime And Fine puder u kamenu je moj dugogodišnji prijatelj i vjerno ga i dalje koristim.
HD Liquid Coverage je tekući puder koji spada u kategoriju ili ga voliš ili ga mrziš. Nažalost ja sam u ovoj drugoj kategoriji. Svaki put nakon nošenja ovog pudera dobila bi potkožne prištiće, zato ovaj puder ide u smeće iako nije potošen do kraja.
Essence I Need A Miracle maskara mi nije bila ništa posebno, dapače, brzo mi se osušila, ali efekt nije bio onaj koji sam si zamislila.
Loreal Paradise maskara je i dalje moja br 1 maskara i definitivno se dalje držim nje, kako obične, tako i vodootporne verzije.
Terra Naturi balzam za usne od naranče je po meni najbolji balzam koji možete naći a da stvarno djeluje, ukoliko tražite prirodnu varijantu.
Essence Superlast pomada za obrve u olovci je moj favorit kojeg i dalje vjerno koristim.


I to je bilo to od mene za potošene proizvode! Nova vrećica sa potrošenim proizvodima se polako puni. 
 
Što ste vi potrošili u zadnje vrijeme?

Kiss
Talisha

1 komentar:

  1. Taman mi je ponestalo pudera u kamenu tako da ovaj Prime and fine ide na popis za kupovinu kao i mixin dvofazni odstranjivač :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...