Stranice

28. srpnja 2015.

Kiko Color Fever Eyeshadow Palette

Nakon kratke stanke evo me opet sa Kiko stvarčicama :) Danas vam predstavljam jednu malu paletu sa 4 sjenila naziva Color Fever Eyeshadow Palette u nijansi 101 Coral Burgundy.


Pakiranje same palete je od čvrste crne mat plastike, lako se otvara i zatvara, unutar palete nalazi se ogledalo. Ovakve kvadratne paletice su česta pojava u Kiko-u, redovito ih rade u limitiranim izdanjima, pa je tako i ova bila prije 2 godine limitirano izdanje ali zbog velike potražnje Kiko je ove palete uveo u stalnu postavu :) Postoje 4 nijanse, a trenutno su 2 na akciji, uključujući moju paletu pa ako ste zainteresirani bacite pogled na web stranicu. Ja sam moju kupila pred malo za 9.90 eura, a sad je još jeftinija.


Paleta sadrži 4 pečena sjenila koja su stvarno odlične teksture i vrlo pigmentirana, a mogu se koristiti suha ili mokra. Općenito ne volim močiti sjenila nego ih koristim suha, ali s obzirom da su ova sjenila dosta pigmentirana sama po sebi nisam imala potrebe niti da ih probam kakva su u mokrom izdanju :) 
Sjenila su sva blago shimmerasta, 3 boje su kombinacija roskasto-smeđih nijansi, a jedna je boja šampanjca sa roskastim odsjajem.Swatchevi su rađeni bez ikakve baze ispod, da se vidi koliko su zbilja sjenila sama po sebi već pigmentirana.


Od 4 vrste paleta ova mi se najviše svidjela jer volim takve smećkasto-roze kombinacije sjenila. Mislim da su palete zbilja vrijedne pažnje, pogotovo ove dvije koje su sada po akcijskoj cijeni i drago mi je što sam uhvatila svoj primjerak jer kada sam prošli tjedan obilazila Kiko-ve dućane vidjela sam da su ih ljudi već polako razgrabili.

Linkovi ostalih Kiko stvarčica koji se nalaze u redovitoj Kiko postavi i koje sam recenzirala:
Kiko Long Lasting Stick Eyeshadow
Kiko Soft Touch Blush
Kiko Infinity Eyeshadow

Što vi mislite o ovoj paletici?

Kiss
Talisha

Broj komentara: 18:

 1. PALA SAM U NESVIJEST ZOVNI MI HITNU....KOJA LJEPOTAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!

  <3

  OdgovoriIzbriši
 2. Jako lijepo izgleda ...nisam probala njihove palete.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. hvala :) obavezno probat! sve palete su im fantasticne, pogotovo one koje izlaze u LE :)

   Izbriši
 3. Aaaaa što ju nisam ubacila u košaricu!!! Sad ću se požderat od muke xD

  OdgovoriIzbriši
 4. prekrasne boje, naročito 2 i 4 *.*

  OdgovoriIzbriši
 5. boje su divne, a u kvalitetu uopće ne sumnjam! :)

  OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...