Stranice

21. veljače 2017.

Trenutni favoriti #12

Nisam dugo pisala post o favoritima pa je bilo vrijeme napraviti i jedan takav :) Ovaj post za razliku od ostalih nema niti jednu paletu sjenila! Nevjerojatno za mene :D Ali trudila sam se koristiti od svega po malo što imam od paleta pa nemam niti jednu za izdvojiti kao favorita :)
U ovom postu vidjet ćete dosta prljavih svari, što je i normalno jer ako su mi to proizvodi favoriti onda ih masovno i koristim :D


Lioele Dollish Cera-V CC krema sa SPF +34 je moj spas za hladno vrijeme. Iako sam o njoj već pisala ovdje, reći ću vam još neke stvari o njoj. Ova CC krema se kod utrljavanja počinje prilagođavati boji kože, no ne bi pasala curama srednje i tamnije puti. Dosta je bogata pa ju većinom koristim samo po zimi i na proljeće. Svako toliko mi se neki dijelovi lica počinju perutati pa moram paziti koju BB kremu koristiti u ove hladnije dane i redovito posežem za ovom CC kremom jer mi ne ističe suhe dijelove i drži mi lice pod kontrolom. Naravno, potrebna je i dobra hidratantna krema kao podloga. Ne bih ju preporučila osobama sa masnom kožom.


Mixa hranjivu kremu sa 8% glicerina gledali ste već jako puno puta na blogu. Potrošila sam već nekoliko tubica ove kreme i uvijek joj se vratim u ovo zimsko vrijeme. Jako lijepo hidratizira i odlična je kao podloga za šminku. O ovoj kremi sam pisala već ovdje


Maybelline The Colossal Go Extreme! Volum' Waterproof je maskara u koju nisam ulagala previše nade jer sam mislila da će četkica biti prevelika za mene. Na kraju mi je postala jako draga jer s njom je potrebno naučiti raditi i jednom kada uhvatite ruku za ovu maskaru rezultat je odličan. Lijepo razdvoji i produži trepavice i daje dobar volumen. Vodootporna je ali ne toliko kao Lash Sensational Waterproof maskara, ali za neki kraći rok korištenja je dobra. Koristim ju najčešće kada znam da ću biti negdje nekoliko sati i za to mi je stvarno super. Nije vodootporna maskara u koji bih se pouzdala da mi treba za cijeli dan. Također dobra stvar kod ove maskare je što se vrlo lako skida dvofaznim odstranjivačem, inače za Lash Sensational maskaru mi treba više vremena ali zato kod nje efekt je dugotrajniji i intenzivniji. 


NYX Dewy Finish sprej za fiksiranje šminke sam kupila sasvim slučajno jer nije bilo mog najdražeg NYX spreja u Mat verziji. Da budem iskrena, razlika između Mat i Dewy verzije je mala ali nekom možda i bitna. Stvar je u tome što rade na istom principu. Sa Dewy verzijom se nećete sjajiti kao što mnogi misle, ova verzija samo pojača sjaj na vašem licu. Znači ako na licu imate sve mat i jedino sjajni highlighter, ova Dewy verzija će pojačati samo njega, a ostali dijelovi na licu će imati efekt kao što daje Mat verzija. Ako ste me razumijeli :D I ne morate se bojati da će vas Mat verzija učiniti još više mat jer to nije istina. Osobno bez problema mogu kombinirati obje verzije, a u zadnje vrijeme kako radim bazu i oči mat, a jedino na licu što mi se sjaji je highlighter, ona koristim Dewy verziju da mi nekako taj highlighter još više naglasi.


Iako je moj najdraži puder u kamenu i dalje Catrice Prime And Fine, njega koristim tijekom cijele godine pa ga nisam uvrstila u ovaj post. Ali zato Essence All About Matt puder u kamenu koristim u zimskim mjesecima kad sam skroz bijela i onda njega dodatno još stavim preko Catrice pudera.


Kiko Flawless Fusion bronzer u nijansi 01 je najbolji bronzer ikada za sve osobe super svijetle puti kao ja. Ovo je jedini bronzer kojeg mogu normalno nanijeti bez da izgleda prljavo na mojem licu. Toliko je mekan i puterast, da je milina raditi s njim. Jako sporo se troši, što je odlična stvar jer ga mislim koristiti doživotno! Haha :)


NYX rumenilo u nijansi Angel je prava nijansa za ovo zimsko vrijeme i svakodnevno korištenje pogotovo na svijetloj puti kao mojoj. Nijansa je jako nježna, rumenilo je mekano, puterasto i mat. Davno sam ga recenzirala još dok nikome nije bilo ni u snovima da bi NYX mogao doći u Hrvatsku. Evo recenzije ovdje


Makeup Revolution PRO Illuminate je jedan ogroman highlighter, mislim da bi mi bio dovoljan za 2 života. Koristila sam ga svakodnevno u zadnjih nekoliko mjeseci i još uvijek izgleda kao da sam ga koristila samo nekoliko puta. Na prvoj slici u ovome postu možete vidjeti koliko je veliki naspram ostalih proizvoda :D Posvetila sam mu post pa ga možete pročitati ovdje


Kiko Beam Of Light 01 jer definitivno moj najdraži highlighter. Bio je dio neke limitirane kolekcije i tako mi je žao što ga više nema jer bih si kupila sigurno još nekoliko komada za zalihu :D Odličan highlighter, divne lagane teksture i prekrasnog sjaja. 


Jeste li probali koji od ovih proizvoda? Koji su vaši trenutni favoriti? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 12:

  1. Ovaj MUR hl, jel to nešto slično kao onaj Essece hl koji je sad izašao iz prodaje? Čini mi se jako zanimljiv, ponekad baš volim suptilniji highlight :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hmm mislis na onaj essence pure nude? njega nisam probala a sada izlazi iz asortimana :( a MUR je suptilniji u smislu kada ga usporedjujem sa mary-lou, inace je bas kako treba, nit previse jak niti slab da se ne vidi :)

      Izbriši
    2. Da, da, na taj. Ja ga imam i baš mi je odličan, isto je suptilan, zato sam i pitala jesu li slični :)

      Izbriši
    3. MUR je na prvi mah suptilan ali ako ga ides nadogradjivat bit ces kao disko kugla xD joj moram si uhvatit taj essence prije nego se rasproda

      Izbriši
  2. Osim maskare nisam ništa isprobala. Ali ovi Kikovi ljepotani me jako mame. A i taj Nyx sprej.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. uh bronzer je super, njega reporucam :) meni su nyx sprejevi najbolji i uopce mi se ne da probavati ostale :D

      Izbriši
  3. Nyx rumenilo sam koristila i super je ❤❤

    Prarim te, pa ako zelis uzvrati ❤❤


    https://aandymm.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
  4. Kiko bronzer i nyx rumenilo izgledaju savrseno. Posebno kiko bronzer, i sama sam bijela kao snijeg. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ej ovo je najbolji bronzer ikad stvoren za caspere poput nas :D

      Izbriši
  5. I ja sam prije koristila essence puder za fiksiranje i trenutno sam na catrice-ovom :D Oba su mi dosta dobra :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. catrice mi je najdrazi, a essence koristim jos preko njega zimi :) meni je bitno da mi puderi u kamenu budu dobri a jeftini jer ih trosim na kile valjda :P

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...