Stranice

31. srpnja 2014.

New in #1

Evo malo novosti od dekorative i preparative koje su se skupile u zadnjih mjesec dana :) Počet ću sa dekorativom pošto je ona uvijek nekako zanimljivija, makar meni kada čitam tuđe blogove :)


Kao što vidite u zadnjih mjesec dana bila sam blush-freak! Haha! Da, priznajem, uz sva rumenila doma još su mi samo ova trebala :P Tu su od theBalm rumenila DownBoy i FratBoy koje sam silno željela i na kraju ih kupila sa feelunique :)



Sljedeće na redu su palete rumenila od Makeup Revolution - Hot Spice (breskvaste i koraljne nijanse) i Sugar Spice (roze i nude nijanse). Palete su stvaaarno prekrasne, kupila sam ih sa njihove stranice, za 6 funti sa dobit ćete paletu sa 8 rumenila, neka su mat a neka shimmer, među njima je jedno pečeno rumenilo i jedna svijetla nijansa koja služi kao highlighter. Da rumenila ne prifali (hehe) uzela sam još jedno mono rumenilo njihove podmarke I <3 Makeup u nijansi Love. Rumenilo mi je na prvu bilo skoro identično Sleek-ovom rumenilu Rose Gold pa sam ih swatchala na ruci da vidite razliku. Oba rumenila su prekrasna, na dodir mekana, pigmentacija je jednaka, samo nijanse variraju. Sleek Rose Gold više je zlatno-narančasto dok Love više vuče na roskasto. Ne znam dal mi se čini, ali Love malo daje na Narsm Orgasm? Što vi kažete? Ja nemam Orgasm pa ne mogu usporedit, ali s obzirom na swatcheve po netu rekla bih da mu se može približiti. Na drugoj slici prilažem swatcheve, malo izgledaju "mrtvi" ali eto nema sunca ni za lijek, tako da vjerovat ćete mi na riječ da su oba sjajna i prepuna sitnih zlatnih šljokica :)



Kupila sam ovo predivno rozo rumenilo od Essence - 20 Pinky Flow koje koristim svaki dan, tako je nježno a lijepo, daje onaj blistav sjaj licu jer nije mat, a intenzitet si sami odlučite, samo nemojte pretjerat :) Uz rumenilo uzela sam i jednu preslatku paleticu sjenila All About Sunrise - 03 Sunrise. Tko može ostati imun na ovakve ljetne nijanse? Ja znam tko ne može :)


Sada prelazimo na Kiko ulove. Pošto sam bila u Italiji, jednostavno je grijeh ne ući u Kiko dućan. Tako da sam se ovoga puta opskrbila sa 2 nova lakića za nokte  koji su dio limitirane kolekcije Life in Rio, lakovi se zovu Sun Show nail laquer i brojevi su 470 i 475. Nakon toga na red dolazi paletica sjenila koja je dio limitirane kolekcije Boulevard Rock, a broj je 02 Addictive Song. I na kraju 2 sjajila Extra Volume lipgloss broj 03 i 11.




Na kraju od dekorative imamo još dvije Sleek palete, jednu sam već koristila, a to je Rio Rio paleta koju sam također recenzirala na blogu, možete ju vidjeti ovdje, i druga paleta koja mi taman stigla je Arabian Nights. Obje sam kupila sa Sleek stranice i dio su limitiranih kolekcija.



S obzirom da od preparative trošim pomalo zalihe, tako da sam kupila samo tri stvarčice kojima nisam mogla odoljet, a to su Garnier Oil Beauty piling za tijelo, Garnier Oil Beauty losion za tijelo i Balea piling za tijelo koji miriši po mandarinama i naranči, njam!



Jeste li već probali koje od ovih proizvoda? :)


Kiss 
Talisha

Broj komentara: 12:

  1. Baš sam kupila ovu Arabian Nights, jedva čekam da mi dođe! :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Prekrasnoće! Frat Boy je i meni na listi, uz Cindy -lou manizer, a jedva čekam vidjeti Sleek Arabian Nights :) Na tankom sam ledu da je naručim (pošto je LE), a odredila sam si no buy režim od mjesec dana barem :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :)) evo upravo sam ju poslikala i mogu rec da mi se sad jos vise svidja kada ju swatchala, tako da ne znam ako ces izdrzat a da ju ne kupis :P

      Izbriši
  3. Upravo sam htjela da poručim nešto sa sleek-a, ali nikako da prihvate transakciju novca :/

    OdgovoriIzbriši
  4. Jao, krasno sve od reda. Rio paleta je baš živa. Kad vidim takve boje, najradije bih ih sve odjednom stavila na sebe haha :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. haha tako i ja isto razmisljam, totalno su me opcinile te lude boje :D

      Izbriši
  5. Prekrasni noviteti :) htjela bih probati Down Boy od theBalma, mozda se jednom zaletim pa narucim :D

    OdgovoriIzbriši
  6. super nove stvari :D
    baš me privlače Kiko sjenila Boulevard Rock :D boje su divnee
    a Balea piling od mandarine i naranče vjerujem miriše divnoo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) kiko paleta je preslatka, imali su jos 3 vrste uz ovu ali mi se nekako ova najvise svidjala :)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...