Stranice

21. kolovoza 2014.

Empties #2

Pošto mi se već vrećica napunila potrošenim stvarima, naravno one koje sam se sjetila spasiti, mislim da je vrijeme za novi Empties post :) 


Ebelin blazinice od čistog pamuka, u pakovanju ih ima 140 komada, bile su mi super, inače nisam komplicirana kada su blazinice u pitanju, bitno samo da ne puštaju mucice, tako da ove vjerojatno kupujem opet :) Dobre su jer imaju jednu stranu glatku, a drugu na kvadratice za bolje skidanje šminke. Cijena je oko 12 kn.





Alverde sprej za fiksiranje šminke, 50 ml, potrošila sam ga jer mu je isticao rok trajanj u 7. mjesecu, ali ovo čudo nit fiksira šminku nit ima neke koristi od njega općenito. Jest da je prirodan ali šminka nije izgledala ljepše nakon njegovog špricanja tako da sam ga koristila za kratke izlaske iz kuće, ništa bitno. Mislim da je cijena bila oko 30 kn.

Aveo odstranjivač laka bez acetona, 125 ml, jednom rječju - katastrofa! Toliko mi je osušio kožicu oko noktiju i same nokte, djelovali su mi kao da su plastični, slabo je skidao lak, smrdio za poludit... Držim se onog od badema sa zelenim čepom. Cijena je oko 5 kn.


ELF Mineral Eyeshadow Primer, jako dobra baza za oči, meni je ovo već drugo pakiranje, lako se razmazuje, brzo se upija i ostavlja kožu kapaka svilenkastom i spremnom za šminkanje :) Koristila sam ju u kombinaciji sa još nekoliko baza pa mi trajala i preko godinu dana. Cijena 3 funte.

Kiko Precision Eyebrow Pencil, moja najdraža olovka za obrve, nijansa 04, pošto sam plava a obrve u mi pepeljasto-sive, ova olovka je savršena za mene. Prilikom kupnje u kutijici sa olovkom dolazi i njezino mini šiljilo, jer olovka je tanja od ostalh olovaka, ali je super precizna i pigmentirana, a meni traje čitav dan. Cijena je 5,90 eura.

Aveo Flying Kisses balzam za usne, 4,8 g, na usnama je bezbojan, dobro hidratizira i miriši po Čunga Lungi haha. Cijena je oko 9 kn.


Balea gel za tuširanje s eteričnim uljem crvene naranče, 300 ml, ne hidratizira ali miriše prekasno, ukoliko volite svježe voćne mirise ovo je pravi gel za vas :) Cijena je oko 9 kn.

Adidas Daily Scrub Shower Gel, je gel za tuširanje sa mikro zrncima koji dobro odrađuju svoj posao, miris je puderast i nježan. Cijenu ne znam jer sa ga dobila u poklon paketu.


Eveline Moisturising Micellar Solution 3 in 1 za osjetljivu i suhu kožu, 200 ml, o ovoj micelarnoj vodici čitala sam dosta negativih komentara ali iskreno meni uopće nije bila loša, a imam osjetljive oči. Hidratizira kožu nakon skidanja šminke (na kratko), skida čak i vodootpornu šminku (nije toliko dobra u tome kao dvofazni skidač šminke ali se snalazi dobro) i ne peku me oči od nje. Cijena je oko 27 kn.

Christina Aguilera parfem, 30 ml, već sam u prijašnjem Empties postu naglasila kako njezine parfeme jako volim jer predivno mirišu i svi su većinom slatkasti :) Cijena je oko 200 kn.

Afrodita Hydra Tonic, 100 ml, osvježvajući tonik za lice i tijelo koji umiruje i hladi, bez parabena, silikona i parfema, odličan je nakon sunčanja za hidratizirati kožu, nakon brijanja, može se pošpricati na lice kada je potrebno... Cijena je oko 30 kn.


Jeste li vi probali koji od potrošenih proizvoda? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 12:

  1. I ja uvijek kupujem Ebelin najveće pakiranje blazinica jer mi se jednostavno neda isprobavati neke druge, npr. dosta ljudi hvali Mullerove, a opet ih dosta kaže i da se raspadaju. Ove se ne raspadaju, ne grebu i 100% su pamuk i to mi je jedino i važno.
    Ništa drugo s tvoje hrpice nisam probala, a od Christine imam parfem Royal Desire kojeg sam dobila na poklon ali moram reći da jako slatkasti parfemi nisu my cup of tee tako da mi nije osobito drag. Nasuprot njemu, cimerica mi je imala By night i taj je bio fini. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i meni se one od mullera raspadaju, puno su mi kvalitetnije ove od ebelin, uvijek kupujem najveci paket :D imam i by night i super je :)

      Izbriši
  2. blazinica ništa drugo probala ;)
    jedini miris by c.aguilera koji mi se donekle svidio je by night, drugi su mi svi preslatki :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ovaj iz posta ti je blaza verzija od by night, nekad se ovaj zvao by day, probaj ga posnjofat negdje, sladak je ali ne toliko jako kao drugi njezini parfemi :) a by night je divan :)

      Izbriši
  3. Imam Afroditin tonik i odlican mi je :D bas osvjezenje za lice, a ne izaziva nikakve probleme na kozi. Drugo nisam probala, ali lijepo si ti toga potrosila, svaka cast hehe :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) da, afroditin tonik je super, pravo osvjezenje za lice i tijelo :)

      Izbriši
  4. Blazinice trošim nenormalno, ko da ih jedem. Ebelin su mi najdraže i to XXL pakiranje :) Aveo s bademom mi je najdraži odstranjivač laka mi je najdraži i od njega se ne odvajam :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. slazem se, ja sam si odmah nazad kupila zeleni sa bademom, a ovog rozog sam potrosila jer je bio dobar za cistit po kuci :D ali nikad vise njega, koma je :/

      Izbriši
  5. Nisam isprobala ništa od tvojih potrošenih proizvoda, osim Ebelin blaznica. :D One su mi odlične i jedino njih kupujem. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Isprobala samo rozi Aveo aceton i on je nakon prvog korištenja letio u smeće. To čudo je prestrašno!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. slazem se, vec sam mislila da sam jedina kojoj je grozan!

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...