Stranice

6. kolovoza 2014.

Essence - all about Sunrise

Essence je pred malo izbacio nekoliko zanimljivih paletica, mene je privukla naravno ona koja "vrišti" na ljeto i ljetne boje :) Radi se o paleti all about Sunrise - 03 Sunrise. Paletica je mala i praktična pa stane u svačiju torbicu te ima 6 boja.

Meni je paletica preslatka :) A tek boje, uh! Slijede slike na suncu i u hladu.





U paletici se nalaze većinom shimmer nijanse, prva četiri sjenila imaju istu teksturu sa finim mljevenim shimmerom, peto sjenilo ima u sebi nešto malo veći shimmer, a zadnje šesto je lagano sjajno ali bez previše shimmera i može se koristiti u pregibu kapka. Sjenila se lako blendaju, uz bazu ispod traju koliko god treba, lijepo se nanose kistom ali ja ih više volim nanositi prstima jer onda mi je pigmentacija puno bolja i prekrasno se sjaje. :) I sad prelazimo na swatcheve koji su napravljeni bez ikakve baze ispod.



Essence kao marku ja inače jako volim, pa kada naprave nešto kao ovo malo pigmentirano čudo, onda im skidam kapu. To možete vidjeti po swatchevima da ova paletica zbilja vrijedi. Cijena je oko 30 kn, ne više. Ja sam prezadovoljna paleticom i svim sjenilima u njoj :)

Jeste isprobali i vi ovu paleticu? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 13:

  1. Vau! Baš su pigmentovane senke. Nisam očekivala da će biti tako jake. :) Super je paleta, a i nijanse. Mogli bi se setiti da naprave i neku paletu sa pigmentovanim mat neutralnim senkama. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i ja sam se skroz iznenadila kad vidjela kako su pigmentirane :) slazem se za ideju o mat paletici :)

      Izbriši
  2. Imala sam davno neku njihovu paletu i nije me oduševila, pigmentacija 0 bodova, osim jednog mat smeđeg sjenila koje je bilo dobro i nakon toga sam odustala od njihovih paletica i sjenila općenito, no vidim da je ova paleta čista suprotnost onoj koju sam imala!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni je ovo jedina njihova paletica trenutno jer sam sve prijasnje proslijedila dalje, jednostavno mi se nisu svidjele zbog slabe pigmentacije. ali ova paletica zbilja dosta odskace od prijasnjih :)

      Izbriši
  3. Paletica je genijalna! :) Ja sam imala jednu te vrste prije 2-3 godine, ali su tada imale po 8 sjenila, ali pigmentacija se razlikovala od nijanse do nijanse, od super do nikakve... I onda sam uzimala mono sjenila, ali tek kad sam na testerima pod prstima osjetila teksturu i pigmentaciju :) Nedavno sam ugrabila jedno na sniženju, izašlo me 3,40 kn! Presmiješna cijena, a sjenilo je odlično! Uskoro ću ga pokazati na blogu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja isto imam par njihovih mono sjenila koji su mi super, a tek kad se nadju na snizenjima :)) bila sam skepticna prema ovoj paletici s obzirom na razocaravajuce iskustvo sa prijasnjim njihovim paletama, ali ova me zbilja oborila s nogu :D

      Izbriši
  4. Wow, fakat je odlicno pigmentirana, a boje su bas nosive i lijepe. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. kako si dobru paletu izabrala :)
    mene je bilo strah kupovati te palete, jer sam mislila da nisu pigmentirane,ali ova je mrak :D
    ne mogu vjerovati da su sjenila slikana bez baze :D
    boje su odlične, super izabrane :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :) znam da imaju 4 vrste tih paletica ali me samo ova interesirala zbog zanimljivih boja :) i ja sam ostala iznenadjena kad ih swatchala, ono sok :D

      Izbriši
  6. Sviđa mi se, sviđa mi se, a da je mat odmah bi kupila i zalihe :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. bit ce valjda jednom i neka mat paleta :) ja ubiti nemam nista protiv shimmera kad su ovako lijepi :D

      Izbriši
  7. Nisam se nadala da su tako pigmentovane senke! Super. Nešto sam zaobilazila Essence palete, ovoj možda pružim priliku.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam probala samo ovu i stvarno je super, ako volis ovakve nijanse slobodno ju probaj :)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...