Stranice

16. kolovoza 2014.

Kiko Street Fashion Eyeshadow Palette - 02 Addictive Song

Kod mene ste jednostavno osuđeni na gledanje Kiko prozvoda svako toliko jer Kiko proizvode zbilja volim :) Zato vam danas donosim jednu paletu sjenila koju sam već bila predstavila u New in postu, radi se o paleti limitirane kolekcije Boulevard Rock, naziva Street Fashion Eyeshadow Palette - 02 Addictive Song. Kiko kao svoj zaštitni znak ima stalne limitirane kolekcije prekrasnih ambalaža koje nam uvijek donose zanimljive i praktične paletice.








Paleta se sastoji od 5 sjenila, od toga 3 su mat i 2 su shimmer. Svako sjenilo ima po 1 g tako da ukupno u paleti ima 5 g proizvoda. U paleti se nalazi veliko ogledalo, pa paletu možete nositi sa sobom i za sitne popravke tokom dana. Nijanse su zaista prekrasne, a posebno bih istaknula najsvjetliju nijansu koja je prekrasna shimmer-duochrome boja šampanjca sa zlatnim sjajem. Izvrsna je kao highlighter ispod obrva, u unutarnjem kutu oka ali i kao highlighter na vrhu obraza, definitivno mogu reći kako konkurira drugim skupim highlighterima! :) Ostale nijanse su također vrijedne pažnje, kao topla mat svijetlosmeđa, onda mat roza sa mrvicom koraljnog u sebi, mat tamnoljubičasta i shimmer brončano-smeđa. Sva sjenila u paleti su toliko pigmentirana da boja ostaje na prstu prilikom samog dodira sjenila, a to potvrđuju i swatchevi na sljedećim slikama.



Paletu sam kupila u Kiko dućanu po cijeni od 6,50 eura, inače ukupna cijena ove palete je bila 14,90 eura, a trenutno se može naći po cijeni od 5 eura u dućanima i na europskoj web stranici. Inače sve Kiko limitirane kolekcije pojeftine kada izlaze iz asortimana pa je ovo bila prava prilika da ju ugrabim :)

Kako vam se čini paleta? Kupujete li Kiko proizvode? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 8:

  1. Odlicno izgleda! Stvarno su pigmentirana sjenila i boje su po mom ukusu. Nisam nikad probala Kiko kozmetiku, ali ovo me nagovara da isprobam nesto :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. sada kada kiko ima eu web i salje u hr nema vise izgovora za ne probat nesto njihovo :D

      Izbriši
  2. Krasna paleta i super pigmentacija sjenila. :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Ovo je prvi Kiko proizvod o kojem čitam i da baš žalim što ne mogu doći do istog :D Ne vjerujem da bih zapostavila bilo koju nijansu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ajoj steta, probaj nabavit preko nekoga tko ide u inozemstvo, sada je cijena tako minimalna da se zbilja isplati, a nijanse su super :)

      Izbriši
  4. jel mi možeš linkat taj site s kojeg možemo naručit u Hrvatskoj? :)
    paleta mi se jako sviđa, skroz je po mom ukusu :D onako ima neutralne boje, ali su interesantne :D posebno druge dvije na swatchu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. evo link eu stranice http://nl.kikocosmetics.eu/ evo i tocan link palete http://nl.kikocosmetics.eu/outlet/Street-Fashion-Eyeshadow-Palette/p-KC02403091
      ovdje su ti sve informacije oko postarine http://nl.kikocosmetics.eu/secure-purchases/delivery-information-and-costs.html isplati ti se uzet vise toga ako ti se svidja jos nesto uz paletu :)
      ja sam vec narucivala online i isprobano, paket stize u roku 7-8 dana, iako pise da salju sa swiss post service paket krece iz italije pa ide preko svicarske tako da nema carine, samo koriste njihovu postu za slanje, ako trebas jos kakvu pomoc slobodno me pitaj :)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...