Stranice

11. kolovoza 2014.

Makeup Revolution: Ultra blush palette - Hot Spice & Sugar and Spice

Makeup Revolution palete rumenila mogli ste vidjeti u new in postu, a danas ću vam ih malo bolje prikazati. Iako imam već tonu rumenila, ništa me nije uspjelo zaustaviti a da ne uzmem i ove dvije prekrasne palete. :D


Ambalaža je napravljena od sjajne crne plastike koja se užasno brzo prlja i teško čisti, tako da od prvog dodira ostaju otisci. Odlična stvar što se tiče ambalaže je ogromno ogledalo unutar palete. Svaka paleta ima 13 g proizvoda u sebi.



Prvu po redu pokazat ću vam paletu Hot Spice, koja se sastoji od svih varijatni narančasto-koraljno-breskvastih nijansi. 



Swatchevi su napravljeni tako da je swatchan prvo gornji red i onda odmah u nastavku donji red.  Paleta ukupno ima 8 nijansi, od kojih 4 su mat, 2 sa laganim shimmerom i 2 pečene sa više shimmera koje su namijenjene kao highlighter ili preko jedne ovih mat nijansi za dodatni sjaj. Pigmentacija je odlična, čak morate paziti da ne pretjerate, a nijanse su stvarno prekrasne. Ja sam ju kupila sa MUR stranice, ovdje na linku.

Sada na red dolazi paleta Sugar and Spice, koja sadrži neutralne i roze nijanse.



Swatchevi su takodjer napravljeni tako da je swatchan gornji red i onda u nastavku odmah donji red. Ukoliko vam je Hot Spice izgledala "monotono" zbog nijansi na isti kalup tj. cijela na breskvasto, onda je Sugar and Spice prava paleta za vas. Ova paleta ima 8 nijansi, od kojih 6 su mat, a 2 su pečene, ovdje je jedna nijansa jako svijetla bijelo-roza prepuna krupnijeg shimmera, a druga je shimmer hladna roza. Osobno mislim da je ova bijelo-roza nijansa malo too much kao highlighter pa bi možda njezina bolja funkcija bila kao sjenilo. Pigmentacija je također odlična, paletu sam kupila sa MUR stranice ovdje na linku.


Ja sam prezadovoljna ovim paletama, za cijenu od 6 funti dobit ćete paletu koja je super pigmentacije. Također sve ove nijanse ako vam zatreba, mogu se koristit i kao sjenila, upravo zbog svoje dobre pigmentacije. Palete su odlične i praktične za putovanja jer dobijete 8 nijansi i veliko ogledalo.

Imate li već ove palete ili ih planirate isprobati?

Kiss
Talisha

4 komentara:

  1. Uh, suzdržavam se jako od kupovine ove Sugar and Spice, jer mi stvarno nije potrebna, ali je preeeekrasna :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja se nisam mogla odlucit koja mi je ljepsa pa sam kupila obje :P ali ruku na srce obje su prekrasne i isplate se :)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...