Stranice

9. rujna 2014.

New in #2

Donosim vam 2. po redu New in post sa većinom kozmetičkih stvarčica koje sam kupila u zadnje vrijeme :)



Zadnji post bio je o mojoj kozmetičkoj torbici za putovanje pa znate da sam išla na put, a po P2 lakovima možete pretpostaviti kako sam bila u Njemačkoj :D Rekla sam sama sebi, ajde da i ja napokon probam te njihove famozne lakove :D Ovi ljepotani su P2 Color Victim 620 artful, P2 Volume Gloss gel look 060 happy bride, 130 fresh sister i 010 little princess. Nisam ih još isprobala, ovako na oko bih rekla da će biti ok zbog same gustoće laka. Volume Gloss gel look lakovi imaju deblju četkicu, dok Color Victim lak ima srednju, inače meni obje vrste četkica olakšavaju lakiranje i brže sam gotova sa lakiranjem. Ostali lakići koje sam kupila su Maybelline Colorama Bleached neon u nijansi 241 i Essence LE Yes we pop! u nijansi 02 Grab this hype. Ove sve lakove još moram probati, a također možete vidjeti kako volim mint boju i sve njezine varijacije :D


Od noviteta za usne su to većinom sjajila i jedan balzam. Kiko Brezzy shine u nijansi 01, lijepa nude pastelna boja i kada se stavi na usne osjeća se mentol, zato i ima takvo ime :D Kako u Bipi uvijek gledam Debby marku, napokon sam se odlučila kupiti nešto od njih. Kupila sam dva njihova sjajila, Debby Kiss My lips u nijansama 03 Pretty Girl i 05 French Kiss. Imaju prekrasan sjaj i puni su šljokica pa se treba paziti prilikom doziranja. Pošto su me većinom Maybelline Baby Lips balzami razočarali (Mint Fresh, Hydrate i Peach Kiss mi je li-la), odlučila sam onda probati njihov najhidratantniji balzam Intense care i već sada mogu reći kako niti on nije dovoljno hidratantan za mene. Sljedeće na redu su također dvije stvari koje su došle sa mnom iz Njemačke, Nyx Butter gloss u nijansi Apple Strudel i Nyx mat rumenilo Mauve. Catrice puder u kamenu All about matt u nijansi 01 Transparent je ponovljena kupnja jer mi se puder svidio i trenutno sam potrošila prvo pakiranje.


Pala je i narudžba na Makeup Revolution stranici tako da sam se počastila sa nekoliko njihovih stvarčica :) Tko bi im odolio na ovim preslatkim pakiranjima rumenila i highlightera tako da nije bilo druge nego kupiti ih :) Prvi je highlighter Goddes of Love Triple baked highlighter o kojem ste već mogli čitati ovdje na linku, a drugo je prekrasno rumenilo Blushing Hearts u nijansi Candy Queen of Hearts.


I onda na red su došle njihove prekrasne palete. Jednostvano je nemoguće surfati po njihovoj stranici i ne kupiti koju paletu, stvarno su jedna ljepša od druge, a pigmentacija im je odlična. Odlučila sam se za I Heart Chocolate koja je dupe od palete Too Faced Chocolate Bar i Salvation palette - Welcome to the Pleasuredome sa 12 shimmer i 6 mat sjenila. Uzela sam i I Heart Definition paletu u nijansi Fair, čisto jer me interesiralo ako se može usporediti sa Sleek Face Form paletama pošto je napravljena po uzoru na njihove palete.


Evo i jedna preparativna stvar koja mi je trebala, pošto inače koristim Garnier deziće odlučila sam probati novi Garnier mineral Protection 5. Inače su njihovi dezići bili u naopakom pakiranju, sada su ih okrenuli, iako prilikom upotrebe je potrebno dobro potresti jer ipak sada kuglica stoji "na gore", sviđa mi se to što je pakiranje kompaktnije i jednostavnije za nošenje u torbi sa sobom.
Ostalu preparativu nisam kupovala jer imam još zalihu toga za potrošiti :D


To bi bilo to od mojeg novog New in posta, ukoliko vas zanima neki od nabrojenih proizvoda slobodno mi to napišite u komentarima :)

Jeste li isprobali koji proizvod sa slika? 

Kiss
Talisha

Broj komentara: 19:

  1. Fini noviteti. MUR palete su predivne. Sve bih ih imala. :))

    OdgovoriIzbriši
  2. Koliko lijepih stvari kod tebe :) Sve mi se sviđa :) Nadam se da će ti se sviđati p2 lakići, meni je linija Volume Gloss genijalna i puno mi duže traju na noktima od ostalih p2 linija :D Nisam još probala ništa od MUR, ali sve me jako privlači, pogotovo srčeki :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) vec kad su svi hvalili p2 lakice, morala sam ih kupiti, ovo mi je bila prava prilika za to :) probaj mur, palete su im odlicne pigmentacije, a srceki preslatki :) vjerujem da neces ostati razocarana :)

      Izbriši
  3. Super stvarčice. Ovi p2 lakovi su mi woooooow :)

    OdgovoriIzbriši
  4. srčeko rumenila mi premedeno izgledaju <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja odoh u Njemacku za mjesec dana i mislim da cu poharat P2 odjel :D Prekrasnih stvari ima u ovom tvom New inu. I ja sam uzela par Maybelline Baby Lips balzama i trenutno obožavam Peach Kiss. Garnier mi je najdraži brend kad su dezići u pitanju <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. haha tako sam i ja jedva cekala uletit u dm i poharat njihov stand :D ali moram priznati da sam se suzdrzavala od ostale kozmetike tako da sam uzela samo njihove lakove :P peach kiss mi je jedini koji mi se donekle svidja :)

      Izbriši
  6. Slatki noviteti! :D Morati ću uzet još koji p2 lakić, vjerojatno iz Volume linije jer su mi ti najbolji. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) imaju prekrasne nijanse, tesko mi se bilo odluciti cak i za ove :))

      Izbriši
  7. Super noviteti. :)
    NYX butter sjaj i rumenilo su odlični. A ove Makeup Revolution paletice, rumenilo i hajlajter, ne znam šta mi se više dopada! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :) jos da mi je nyx blizu mislim da bi imala punu kucu njihovih stvari :D

      Izbriši
  8. Rasturila si s ovom dekorativom! Nema toga što mi se ne sviđa :DD
    Wannabe TF rumenila su mi divna <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala <3 mur je opasno iskopirao ud i tf stvarcice, ali su im stvarno dobre :)

      Izbriši
  9. Koliko lijepih stvarčica, ne znam u šta bih prije pogledala :)

    OdgovoriIzbriši
  10. uuu palete i lakovi, jedva čekam te postove :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...