Stranice

14. siječnja 2015.

Favoriti 2014. godine - dekorativa

Dragi moji čitatelji evo me napokon sa novim postom u ovoj novoj 2015. godini, za početak vam želim sve najbolje! Znam da je već sredina siječnja ali za dobre želje nikad nije kasno :P

Započinjem sa dekorativnim favoritima koji su mi obilježili 2014. godinu, a preparativni favoriti će doći naknadno. Nisam stavljala nikakve stvari koje sam kupila krajem godine jer mislim da je smisao posta prikazati proizvode koji su mi obilježili ovu godinu :)



Kako sam fan paleta sjenila tako su se samo one našle u favoritima, mono sjenila koristim jako rijetko i nemam ih puno jer se više oslanjam na palete. Palete za slikanje nisam otvarala jer su neke unutra toliko prašnjave od korištenja tako da sam vas poštedila toga.
Među favoritima su se tako našle Naked 1 i 3 palete, popularne su ali stvarno sa razlogom jer su odlične. Naked 3 paletu možete vidjeti u ovome postu. Sljedeća je paleta koju sam od početka odmah jako zavoljela, a to je Makeup Revolution/I Heart Makeup - I Heart Chocolatte paleta sjenila koju možete naći ovdje na linku. Ovo je stvarno odlična paleta ukoliko tražite super pigmentiranu paletu po dobroj cijeni sa kombinacijom mat i shimmer sjenila. Sada je na redu jedna paleta koju vam inače nisam pokazivala u postovima trenutnih favorita ali ona je bila prisutna kod mene stalno jer kad god bih radila smokey eyes ova paleta je bila u upotrebi, meni nema do smokey-a bez ove palete - theBalm Meet Matte Nude. Nju sam recenzirala pa ju imate ovdje na linku. i Zadnja favorit-paleta sjenila je moja voljena Sleek Oh So Special paleta kojoj nema ravne. Svoju Sleek kolekciju paleta morate definitivno započeti sa ovom paletom! Nisam ju nikada recenzirala ali ako vas zanima kako izgleda, spomenula sam ju ovdje na linku uz fotografiju.


Kod proizvoda za lice birala sam stvarno stvari koje sam koristila redovito. Prvi je Catrice All Mat Plus puder u kamenu u nijansi 010 Transparent. Odličan puder i ovo mi je već njegovo drugo pakiranje koje trošim. Sljedeća su tri rumenila. Jedno je Kiko LE Boulevard Rock Attraction blush u nijansi 05 Sound Coral koja je prekrasna breskvasta boja i možete ga naći na ovome linku. Drugo rumenilo je Essence Silky Touch Blush u nijansi 10 Adorable, za kojeg znam da mnoge cure govore kako se jedva vidi, ali ako ste duh kao ja onda će vam se sigurno vidjeti i to je moje omiljeno dnevno rumenilo. Treće je NYX Taupe rumenilo koje koristim za konturiranje, možete ga naći ovdje na linku.


Sad bi kao trebali biti proizvodi za usne ali među njima se našao i jedan proizvod za lice kojega sam zaboravila poslikati prije :D To je Holika Holika BB krema, ovu Moisture sam uzela za primjer ali sam tijekom prošle godine koristila i izmjenjivala 3 njihove kreme o kojima ste mogli čitati ovdje, meni su stvarno odlične, cjenovno prihvatljive i otkad ih koristim nisam kupila puder više uopće. Od sjajila za usne najdraže mi je NYX Butter Gloss u nijansi Creme Brulee. O Butter Glossovima sam pisala već pa možete pročitati ovdje na linku. Najdraži balzam koji je skinuo sve ostale balzame sa trona je EOS. Ne preferiram nikakve mirise, ovaj plavi je onaj koji trenutno koristim, bitno da njeguje, na miris postanem imuna nakon nekoliko vremena pa mi on nije toliko niti bitan :)


Dva proizvoda za obrve koja su se najčešće našla u upotrebi prošle godine su ELF Eyebrow Kit u nijansi Ash koji djeluje jako prirodno i druga stvar je Kiko 04 olovka za obrve koja je odlična za moje obrve i s njom sam spremna u 2 minute :)


Od proizvoda za oči najviše sam koristila i koristim i dalje jer mi je Maybelline the Rocket Volum' Express waterproof najbolja maskara, a u kombinaciji sa Essence Liquid Ink waterproof tušem za oči su dobitna kombinacija, doslovno sa ova 2 proizvoda zajedno mogu dubiti na glavi i neće mi se razmazati. O Essence tušu možete čitati ovdje. Najdraža olovka za waterline mi je Essence Big Bright Eyes, koja ne traje dugo ali mi ne iritira oči pa je to plus. Uz nju mi je najdraža Essence Longlasting Eye Pencil u crnoj boji koju zaboravila poslikati sa ekipom, a kada radim šarene look-ove ne može izostati NYX Jumbo olovka u nijansi Milk.


Za kraj su ostali lakovi i iako volim sve lakove koje imam, morala sam odabrati neke favorite, a to su: P2 Volume Gloss - 1010 Little Princes, China Glaze - Too Yacht Too Handle, China Glaze - Flip Flop Fantasy, Kiko Quick Dry - 801, Kiko Cupcake - 650 i Kiko - 389.


Imamo li neke zajedničke favorite? Što ste vi najviše koristili tokom 2014. godine?

Kiss
Talisha

Broj komentara: 18:

  1. Joj kod tebe uvijek milion predivnih stvari <3 Naked 3 imam i slažem se da je odlična, a Original je moja tiha patnja :) Nakon tvoje recenzije Holika Holika bb krema i ja sam naručila tu i narandžastu, i naručit ću i ostale :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala <3 ajme super, bas me zanima jos necije misljenje u vezi bb kremica :)

      Izbriši
  2. Jedini favorit koji nam je zajednički je Sleek paleta, ali doduše nemam baš tu, al ajd, ko da imam :P Razmišljam si jednom pokloniti Naked paletu, ali još uvijek se ne mogu odlučiti dali da uzmem jedinicu ili dvojku, dilemaaa :D

    I meni je tako žao što meni ne odgovara ovaj Essence vodootporni tuš jer ima odličnu četkicu i pigmentaciju, ali na mojim kapcima mi nikad nije potrajao :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nema do sleek-a :D mene ud dvoja nije previse inspirirala, vise sam htjela ove toplije nijanse iz jedinice i nisam pogrijesila :) tako da ako ne znas koju preporucam ti jedinicu :)
      skroz cudno za essence tus jer i ja imam masne kapke pa mi drzi, koja steta jer je stvarno odlican a za malo novaca :/

      Izbriši
  3. Preedivan izbor proizvda, skroz po mom guštu :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Naked 3 je i meni omiljena bila tokom prethodne godine. Volela bih da imam i 1 :D
    Buterčić je super, imam jedan, Taupe i Milk takođe, svakodnevno ih koristim...
    A China Glaze i Kiko lakove obožavam. Super favoriti. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Nemamo sličnog favorita :D Ali dosta moje wishliste je tu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. onda drzim fige da sto prije skines nesto sa wishliste i pocastis se sa time :))

      Izbriši
  6. Uh, sve je prekrasno :). Palete su divne, a EOS balzam i sama obožavam ;). Voljela bih probati Holika Holika BB kremu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) za eos balzame sam se dugo opirala, mislila sam da su samo jedan obican marketinski trik u nizu (nakon sta sam se razocarala u baby lips) ali kad sam ih pobala sama sebi sam rekla uvau! :D

      Izbriši
  7. Predivni favoriti.. posebno mi se sviđaju lakovi i palete :))) Ma u biti sve bi ti uzela :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Favoriti su ti stvarno prekrasni!! Imaš stvarno lijepe i kvalitetne palete sjenila!!

    OdgovoriIzbriši
  9. fantastični favoriti, da znaš da bih ti ih sve pokrala ;)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...