Stranice

10. svibnja 2015.

Najdraži balzami za usne

Veliki sam fan balzama za usne i rijetko kojeg nisam probala, pa je tako bilo uspješnih i manje uspješnih balzama, zato vam danas donosim moje trenutno najdraže balzame za usne :)


Osobno mrzim kada su balzami masni, vodenasti, više daju na vazelin nego na balzam, sjaje se kao da sam se uljem mazala i kada se prelijevaju preko ruba usnica.
Kod balzama volim kvalitetu, osjećaj hidratacije i cijenu jer ja balzame trošim brzinom svjetlosti.


Balzami su samo nabrojani, nisu nešto posebno rangirani jer mi je svaki drag na svoj način :)

EOS, 7g - definitivno kralj svih balzama, odlične teksture, hrani usnice i daje im odmah osjećaj lakoće koliko god one bile uništene. Kod njega je cijena malo veća ali s obzirom na količinu i to da se sporo troši, ona je opravdana. O EOS-u sam već pisala pa dodatne informacije možete naći ovdje na linku.


Blistex, 4,25g - odličan balzam, lijepo njeguje, ja koristim verziju Classic Lip Protector a probala sam davno i onoga od vanilije. Ovaj balzam kupujem u Mulleru, cijene se stvarno ne sjećam ali ja mislim da ne prelazi 10 kn. Balzam je odličan u svako doba, pogotovo po zimi jer me više puta spasio od hladnoće i ispucanih usnica.


Burt's Bees, 4,25g - također odličan balzam, moj je sa mirisom grejpa koji djeluje skroz osvježavajuće dok ga nanosite na usne, probala sam i onaj od meda koji je isto dobar. S ovim balzamom se nećete sjajiti tako da je odličan kao podloga za ruževe, te lijepo hidratizira usne. Pakiranje mu je jednako kao kod Blistexa. Cijena mu je nešto veća od običnih balzama, dođe oko 35 kn, možda koja kuna više ovisno o drogeriji, ja ga kupujem najčešće u Mulleru.


Yves Rocher Vanille, 4,8g - je moja prva Yves Rocher stvarčica, tko bi rekao :D Mislim da su im balzami svi jednaki samo se razlikuju po mirisu, ja sam uzela vaniliju koja je divna :) Balzam lijepo njeguje, laganije je teksture od prijašnja 3 balzama koja sam navela, ali svejedno lijepo hrani i hidratizira usnice. Cijena balzama je 17,90 kn, evo i link gdje možete vidjeti ostale mirise balzama, ovi bjelkasti su bezbojni dok ovi crvenkasti voćni ostavljaju blagi sloj boje (barem mi tako prodavačica rekla hehe).


Terra Naturi, 4,8g - jako dobar balzam, iako mu hidratacija nije jača kao prijašnjim balzamima ali tekstura mu je odlična te ima sitni shimmer u sebi koji je vidljiv na suncu. Ovaj balzam se neće preliti i ne rastapa se nego ostaje kompaktan tako da nećete imati shimmer oko usnica. Odličan je za blagi sjaj usnica i njegu kada ne želite nikakvu boju na njima. Kupila sam ga u Mulleru, mislim da mu je cijena bila oko 12 kn.


Evo za kraj još jedna grupna fotka svih navedenih balzama :)


Ove balzame ću definitivno nastaviti kupovati, a neke sam već više puta ponovila :)

Jeste li vi isprobali koji od navedenih balzama? Kakvi su vaši dojmovi o njima?

Kiss
Talisha

Broj komentara: 8:

  1. blistex -9,90 kn ako se ne varam..i on mi je deff najbolji..samo me muči moja ovisnost o balzamima, i blistex kod mene ne može izdržati niti tjedan dana :/ probat ću ovaj od terra naturi, u mom mulleru su njjihov stalak bacili negdje između polica s parfemima tako da je neuočljiv, što je šteta, imala sam prije nekih cool njihovih stvarčica, a sada zbog neizložbenosti se ni ne sjetim pogledati kaj nude :///

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nisam se uopce mogla sjetiti cijene za blistex, sad sam ispravila :) joj ja sam isto ovisna o balzamima, stalno kupujem neke nove, trosim ih ko luda... dobar je terra naturi, postoje ovaj sheabutter & jojoba i jos orange & citrus (koji ceka u zalihi haha)

      Izbriši
  2. EOS najbolji balzam ikada :)
    summer fruit omiljen. Volela bih da probam
    Blistex i Burts Bees.

    OdgovoriIzbriši
  3. osobno se već godinama držim sierra bees balzama s iherba, savršeno mi odgovaraju :D
    probala sam jedan terra naturin, i moram priznati da nisam bila oduševljena, nije bio isti kao kod tebe, ali me se uopće nije dojmio :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. sierra bees jos nisam probala, nikako napravit neku narudzbu sa iherba :)
      ma da? mozda su promijenili formulu, meni je to prvi terra naturi balzam, nisam ih prije probala

      Izbriši
  4. Probala sam jedino Burt's Bees, ali ne ovaj, nego s mangom i jako sam se razočarala jer mi uopće nije njegovao usne te mislim da mu je cijena pretjerana :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da cijena mu je malo velika s obzirom na kolicinu, meni osobno blistex malo vise njeguje u zimskim mjesecima nego burt's bees i jeftiniji je pa probaj njega :)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...