Stranice

17. srpnja 2015.

Moja putna dekorativna kozmetička torbica #2

Pošto idem na put i spremam se u zadnji čas kao uvijek, sinulo mi je da vam ponovo pokažem moju putnu kozmetičku torbicu kao prošle godine :) Neke stvari su drugačije a neke su moji vjerni pratitelji na putovanjima, za usporedbu prošli post o putnoj dekorativnoj kozmetičkoj torbici možete vidjeti ovdje.

U postu se nalazi samo kozmetika, ostale preparativne stvari su standardne kao Mixa dvofazni odstranjivač, Mixa kremica za lice, krema za sunčanje (koja će mi samo trebati za ruke jer ne idem na more), Balea maramice za skidanje šminke, MyFace blazinice i to one velike za ljenčine, moj vječiti Garnier dezić i još neke stvarčice koje ću naknadno ubaciti poput šampona itd:)


Moram priznati da čak ima možda manje stvari nego u prošloj putnoj torbici, jer sam se ovog puta odlučila za minimalni broj rumenila i paleta sjenila, bilo je teško ali uspjela sam :D



Kao i u prošlom postu, najbolja torbica za kozmetiku kada sam na putovanjima mi je ELF torbica, taman neke srednje veličine, meni paše što nije prevelika jer inače bi još svašta utrpala u nju.


Trenutno koristim dvije Kiko maskare, jedna je Luxurius Lashes waterproof, a druga je Unforgettable waterproof, mogu proći obje ali nisu na razini moje najdraže Maybelline Volum' Rocket vodootporne maskare. Treba ih potrošiti jel'da? :D
Bez Kiko Long Lasting Eyeshadow stickova ne idem nikamo, pa i ovog puta nosim sa sobom broj 28 i 39 koji je novi. O stickovima možete čitati ovdje.
Moja najdraža olovka za obrve je Kiko Precision Eyebrow Pencil u nijansi 04, a za češljanje obrva uz mrvicu boje mi je odličan Essence Make Me Brow u nijansi 01 Blondy Brows.
Baza za kapke je obavezna, pa mi je najpraktičnija Urban Decay Primer Potion zbog svoje sićušne veličine, dobila sam ju uz Naked 1 paletu.
Moj neizostavni tekući tuš je Essence Liquid Ink Waterproof o kojem možete čitati ovdje.
Essence Big Bright Eyes u nijansi 01 Highlight it...Nude je moja najdraža nudasta olovka za oči, a na slici se negdje pogubila i crna Essence Longlasting olovka u nijansi 01 Black Fever. Volim uvijek imati sa sobom jednu svijetlu i jednu crnu olovku za oči.
Kakve sam sreće čim dođem negdje odmah mi se neki prišt stvori, zato uvijek sa sobom moram imati korektor a ovaj Kiko Skin Evolution 01 je super praktičan jer je napravljen kao olovka.
Uz neki balzam za usne koji je kod mene obavezan odlučila sam se i za malo boje pa sam uzela dva dugotrajna ruža Bourjois 06 Ping Pong i Kiko Rock Idol lipstick 05, a od sjajila obavezno NYX Butter Glossevi u nijansama Strawberry Parfait i Apple Strudel. O NYX-ovi Butter Glossevima možete čitati ovdje.


Od tekućih podloga uzela sam Holika Holika Moisture BB krema koja ima SPF 30, o Holika Holika BB kremama možete čitati ovdje. Za noć je moja najdraža Lioele BB krema koja nema SPF pa nema ni problema oko bijelih faca kod slikanja :D Lioele kremu ste mogli vidjeti u zadnjem Empties postu, ali mi je toliko dobra da sam ju ponovo kupila.
Bez NYX Matte Finish spreja za fiksiranje šminke se nigdje ne ide u ovo vruće vrijeme :D


Od pudera u kamenu odlučila sam se za Wet N Wild Coverall u nijansi Fair, kojeg sam već više puta potrošila i ponovo kupila, te Catrice Prime And Fine Mattyfying Powder Waterproof koji nema boju a odlično drži po vrućini.


Od paleta sjenila uzela sam samo Kiko Colour Party Palette u nijansi 02 Generous Earth koja mi je nekako kompletna što se tiče boja i teške muke sam ostale ostavila doma :D
Od rumenila i bronzera nisam uzimala ništa zasebno nego ću iskoristiti ovo što se nalazi u paletama Sleek  Face Form u nijansi Light i I Heart Definition u nijansi Fair. Sleek ima shimmer rumenilo dok kod I Heart Makeup rumenilo je mat, pa su mi taman ovisno o prilici kakva bude bila. Obje palete sam recenzirala pa ih možete vidjeli ovdje i ovdje.


Što vi nosite na put u svojoj kozmetičkoj torbici? Trudite li se odabrati proizvode ili ih sve nosite sa sobom? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 16:

  1. Obožavam tvoje postove. <3 Većinu bih i sama ponela, a Kiko paletica je apsolutno predivna! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. odlični proizvodi :D lijepo se provedi :D
    kako je lijepo vidjet da trošiš coverall u kamenu :D U kiko stikove sam se zaljubila zbog tbog posta o njima :D
    Nyx butter glossovi isto super izgledaju :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :)
      moram priznati da mi je to vec 4. coverall koji trosim :D

      Izbriši
  3. KIKO, KIKO <3 Sad znam zašto si luda za tim brendom, zarazila si me :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. slucajno je ispalo da ima dosta kiko proizvoda, sta cu kad ih volim :D

      Izbriši
  4. nemoj se puno šminkat, više uživaj ;)
    ja se toliko znojim u faci da nikakvo šminkanje nema smisla... ali večernji izlazak isto ne ide bez nje :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. sminka je bila samo za vecernje izlaske, preko dana nista jer sam se samo rastapala od znoja :D

      Izbriši
  5. dobra si :) kada putujem negdje nosim svega par stvarčica, to su krema za lice, korektor,paletica, kist, maskara, rumenilo i balzam..i to je to..kad malo bolje razmislim najpotrebniji mi je korektor..lol..
    ne volim se opterećivati jer uglavnom kad se vratim shvatim da nisam koristila ni polovicu ponešenih stvari, pogotovo ljeti kad se cijela rastopim, pa ne mogu podnijeti šminku na licu. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma da ja isto sve osnovno ubacim u torbicu i to je to, nema potrebe nosit svega i svacega, onako sam se preko dana rastapala od vrucine, jedino je sminka vecernje izlaske izdrzala :D

      Izbriši
  6. Divno društvance :D Meni je Lioele ipak preteška za ovo ljetno vrijeme, za zimu je odlična, ali mi se čini da mi je malo siva čak. Sleekuša je predivna!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma daj? meni je bas lagana i dobra ili sam ja vec toliko naucena na nju da to ne kuzim :D po ljeti ju popravljam bronzerom, inace mi ta njezina polu siva boja cak i pase :D
      bez sleekuse nigdje, sve u jednom, di ces bolje! :D

      Izbriši
  7. Prelijepe palete :)) zaljubila sam se u svaku. :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...