Stranice

9. ožujka 2016.

New In #12

Debelo kasnim sa ovim New in postom jer su slike slikane još prije mjesec dana, a nove stvari već čekaju u redu za novi post :) Redovito imam problema sa tim New in postovima, uvijek kasnim :D Ali bolje ikad nego nikad, zato krenimo :)


Posjet Kozmu prilikom akcije od 30% na sve proizvode za lice rezultirao je kupovinom 2 Evelin proizvoda. Eveline dvofazni odstranjivač za oči sam uzela čisto iz znatiželje, već sam ga koristila nekoliko puta ali nisam još razvila neko mišljenje o njemu, no ono bitno je da ne peče. Eveline Aqua Collagen micelarnu vodicu sam već potrošila do pola i sviđa mi se, zbilja jako dobro čisti svu šminku sa lica.
Kako volim isprobavati micelarne kupila sa i novu Balea micelarnu za mješovitu i osjetljivu kožu u impresivnom pakiranju od 400 ml.
Zaboravila sam ga slikati posebno a nalazi se na prvoj skupnoj fotki, pa ga ubacujem ovdje, radi se o Zara Femme parfemu, točnije o toaletnoj vodi koju sam dobila na poklon. Jako zanimljiv i intenzivan miris, sviđa mi se :)


Napravila sa veliku narudžbu sa Kiko stranice dok su imali totalno lude popuste, ovo je dio preparative koji sadrži Energy Fusion serum za lice, Skin Trainer serum za lice, Skin Trainer Body serum za tijelo i Hydra Body+ krema za tijelo. 
Napokon sam kupila hvaljeni Afrodita šećerni piling za tijelo :)


Evo i drugog dijela Kiko narudžbe koji je vezan uz dekorativu. Kupila sam 4 Power Pro lakova za nokte u nijansama 16, 26, 31 i 46 i 2 laka za njegu noktiju Ultra Long i Smooth Base. Od proizvoda za oči uzela sam crni Defnition Waterproof Eyeliner, maskaru u boji Eyebrow Fibers Mascara i pigment u nijansi 18. Za lice uzela sam Color Veil rumenilo u nijansi 01, Beam of Light highligter u nijansi 01 i Flawless Fusion bronzer u nijansi 01.


Narudžba sa Makeup Revolution stranice sadržavala je 2 I Heart Chocolate palete - Naked Chocolatee i Salted Caramel (recenzija). Uzela sam novi highlighter naziva Pro Illuminate koji je zbilja ogroman (recenzija).
Moj najdraži puder u kamenu Catrice Prime And Fine Waterproof je morao biti ponovno kupljen :)


Iz iste Makeup Revolution narudžbe dolaze i ovi prekrasni kistovi. Uzela sam cijeli komplet koji se zove Ultra Metals Rose Gold Collection i sastoji se od ukupno 5 kistova. 
Sa i-Herba sam kupila Ecotools Beautiful Complexion set sa 4 kista i još 2 Airbrush Concealer kista koja koristim za blendanje (recenzija).
Stigla nam je i Aura u Kozmo pa je bila prilika uhvatiti ponešto kistova za šminkanje, tako sam uzela 3 Smudging kista koja su super za sjenilo, 3 Blending kista i 1 Bronzing kist.


Sa kistovima kupila sam još neke Aura stvari jer je tada taman bila srijeda sa 30% na dekorativu. Uzela sam 5 Absolute Matte tekućih ružva - 601 My Beloved, 605 Checkmatte, 611 Time for Selfie, 614 Emergency Call i 623 Take the Crow. Ja ove tekuće ruževe više neću kupovati iz čistog razloga jer je ovo rulet, svaka nijana je drugačije kvalitete. 605 i 623 više nisu kod mene, sa 601 i 614 se još uvijek borim, a jedina nijansa koja valja konkretno je 611. Definitivno su mi puno bolji Bourjois tekući ruževi (recenzija).  
Ali zato sam sa Beauty UK ružem oduševljena, uzela sam nijansu Shake Your Plum. Definitivno  kupujem još koju nijansu.
Essence Gel olovke obožavam pa sam osim crne koju već imam, uzela sivu 05 Gunmetal i smeđu 06 Cocoa Bean.


Sa Ebaya sam kupila opet moje voljene Holika Holika BB kreme Aqua i Moisturizing, a za probu sam uzela još jednu Holika Holika BB kremu Sweet Cotton.
Sierra Bees paket balzama za usne je sa i-Herba kao i ovaj najmanji set kistova na svijetu haha, Ecotools Mini Essential Set.


Zanimaju li vas recenzije nekih proizvoda posebno? Jeste li probali koje od navedenih proizvoda? Što ste vi kupovali u zadnje vrijeme? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 40:

  1. SVE JE SAVRŠENO!!!!! :DDDDDDDDD


    IDEM OBRISATII BALE SA EKRANA...


    ŠALJEM TI PUSE! :DDDD

    <3

    OdgovoriIzbriši
  2. OMG ovo predivno izgleda :D haha Pasla sam oči na svakoj fotografiji i zaista si skupila hrpu predivnih stvarčica :)

    OdgovoriIzbriši
  3. divno! hoce li biti recenzija prekrasnih rose gold kistova? :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Jesus i Mario koji new in!
    I ja priželjkujem Aura kistice Al Aura nikako da stigne u Dubrovnik.
    Kiko obožavam,divne stvari imaju ali najviše me zanimaju ove BB kreme pa očekujem recenziju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. haha :D
      kistici su im odlicni, mislim da su si sigurno jos kojeg uzet kada bude opet neki popust :)
      o holika holika BB kremama sam pisala ovdje na linku http://tinyurl.com/z5aazks jedino mi je sweet cotton novitet, nju moram jos isprobati :)

      Izbriši
    2. Još sam listala i nisam vidila!Super hvala ;)

      Izbriši
  5. Zanima me recenzija za sweet coton :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. bit ce kad ju isprobam malo bolje :) ali sto se tice pora pravi sam primjer za to zato me i zainteresirala ova bb krema :D

      Izbriši
  6. Koliko ljepote u jednom postu :D

    OdgovoriIzbriši
  7. prefora mi je ovaj ecotools mini set hahahaha...ovo lijevo je kist za blendanje?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. haha ajme da to vidis tek u zivo :D usporedi kistove sa velicinom balzama i sve ti jasno odmah haha :D to je kist za sjenilo onako plosnati, jest da je manji od obicnog kista za sjenilo ali je full mekan i radi svoj posao

      Izbriši
    2. ajme pa to je bas mini mini, hehehe

      Izbriši
    3. da, skroz mini, mislim da jos nisam vidjela manje kistove od ovih :D

      Izbriši
  8. Rastopila sam se čitajuci ovaj post! Ozbiljno cu narucit jednu od ovih Holka holka bb krema kad su ti tak odlicne :D
    Moram se slozit o ovim Aurinim tekucim, meni su samo okej ako ih koristim sa olovkom za usne inace su stvarno meh.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) definitivno si naruci, imas ih na ebayu po 5 dolara :)
      da jedino sa olovkom ispod, ali tekuci ruz bi trebao sam po sebi biti super a ne da mu ja moram pomagat, zato definitivno ostajem pri bourjois tekucim ruzevima :D

      Izbriši
  9. Ajme koje divote :D Krasan New in, puno tog mi se čini jako zanimljivo :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Jooj, koliko obožavam čitati i gledati tvoje new-inove! Toliko lijepih stvari na jednom mjestu :D
    Kistovi su mi jako jako zanimljivi. Baš bih voljela imati par Aurinih kistova, kad im ruževi i nisu neki, ne bih se baš s njima kockala, šteta :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :) <3
      kistovi se zbilja isplate, tako da kad buudes u mogucnosti njih prve zgrabi :)

      Izbriši
  11. Odgovori
    1. hvala :D to su ubiti 3-4 kupovine ali tek kad sam slikala skupnu sliku sam vidjela koliko je toga haha :D

      Izbriši
  12. Kistovi su ti "To die for", o lakovima KIKO da i ne pricam. Lepe su ti i palete. lepe stvarcice, cak i za nekoga ko se ne sminka mnogo danas )a;i jeste nekada, pa kada sve ovo vidim, gotovo d pozelim d imam jedno 20 godina manje i da mogu ponovo da eksperimentisem

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :) <3 ma godine nisu prepreka, slobodno si daj oduska :)

      Izbriši
  13. Sve tri bb kreme me zanimaju, bilo bi super citati i neku usporednu svit tekucih mat ruzeva, swatchevi cokoladi i kiko preparativa <3
    Kistovi su cista ljubav, pogotovo ecotools sa plavim detaljima.

    Kakva je razila izmedju ovih i obicnih kiko lakova?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. bb kreme se zbilja isplate jer su odlicne a jeftine, ja samo njih koristim vec zadnje 3 godine :) problem aurinih tekucih ruzeva je sto nakon kupovine ruzeva sam shvatila da ipak neki ljudi nisu bili iskreni kod svojih recenzija, zato sam rekla da ih necu vise kupovati.
      hmm rekla bih da je razlika vise u izgledu jer su kod power pro nail lacquera ponovili dosta nijansi iz obicnih nail lacquera. razlika je u bocici i u kistu, power pro ima deblji kist a obican ima tanji. i pise da su kod power pro povecali trajnost ali meni oba traju isto po nekoliko dana bez problema :) imam bas jednu nijansu u obje verzije i kvaliteta im je ista. ove nijanse iz posta su bile snizene u pola cijene kada sam ih kupovala

      Izbriši
  14. Jel pise na Holika Polika BB kremama sastav? Na svu srecu u moj kozmo Aura jos nije stigla, pa cu kad dode sjest i citat sve zive recenzije da znam koje nijanse tekucih ruzeva valjaju, a koje ne. :D
    Ova nijansa beauty uk ruza mi je najdraza. <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pise sastav za sve kreme na njihovoj stranici, evo link http://tinyurl.com/jke3ve8
      hehe ja ti preporucam kistove i jedini tekuci ruz koji je meni dobar je br 611 :)
      nakon sto sam procitala recenzije o beauty uk ruzu kod tebe i kod lil'mee morala sam probati makar jednu nijansu i puno su mi bolji od aurinih, zato cu od njih sigurno uzeti jos kojeg :)

      Izbriši
    2. Hvala na linku :)
      Drago mi je što ti se sviđa, probaj još nijanse ali nemoj kupovati presvijetle jer će ti se neravnomjerno nanositi. :)

      Izbriši
    3. ciljam na neku crvenu, hvala na preporuci :)

      Izbriši
  15. Nema čega nema. Od onih kistova mi sline cure, hahaha! Ne mogu vise gledati te vaše recenzije Aure, neću više nikom ići na blog :P

    Odličan post!

    OdgovoriIzbriši
  16. Kaaaakav new in *.*
    Odlično si se ponovila :D

    OdgovoriIzbriši
  17. Predobra kupovina, uživancija za gledanje :D. Sierra Bees balzami su mi cool, onaj od kakao maslaca mi je bio prezakon. Jedan mi se brzo uvonjao. Mislim da je to bila original verzija. Sjetila si me sad tih balzama :D
    Uh, a vadiš mi mast s kistovima koliko su lijepi *-*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) trenutno koristim creme brulee verziju, nije mi nista specijalno :D vidjet cu kakvi ce mi drugi bit :) kistova nikad dosta :D

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...