Stranice

13. ožujka 2017.

New In #18

Napokon na vrijeme pišem New In post prije nego se nakupi brdo stvari :D U ovom New In postu dodala sam i neke stvari koje su kupljene još prije 4 mjeseca, ali sam ih zaboravila pokazati ranije. Pa, krenimo :)


Napokon sam napravila narudžbu sa BH Cosmetics stranice i uzela sam si dvije palete. Radi se o Carli Bybel i Marble Warm Stone paleti sjenila. Bit će recenzije ovih paleta pa sada neću pričati o njima.


Uz obje palete u BH Cosmetics narudžbi dodala sam 2 paketića sa 3 kista, radi se o setu Blending Eye Trio koji sadrži deblji kist za sjenilo, kist za blendanje i ravni kist za tuš.
Sa Ebay-a uzela sam si još jedan Jessup set od 15 kistova. Da ne prifale :D
U Danijel Cosmetics dućanu bila je akcija od 40% na sve proizvode pa sam ugrabila 4 Cala kista čisto da ih isprobam. Inače volim deblji i malo mekaniji kist za aplikaciju sjenila s kojim mogu usput i blendat sjenilo kada sam u žurbi, tako da sam uzela 3 takva kista i jedan standardni kist za blendanje.


Ovo je narudžba napravljena još prije 4 mjeseca ali sam ju svaki put zaboravila poslikati, radi se o narudžbi sa korejskog Rose Rose Shop-a. Uzela sam It's Skin hidratantni serum sa dodatkom hijaluronske kiseline, 2 Secret Key okoloočne kremice na bazi puževe sluzi i Skin Food Peach Shake Pore Serum. Za sada sam isprobala samo jednu okoloočnu kremicu i još nisam točno sigurna što mislim o njoj. Imam periode kada me napadne alergija po licu pa testiranje nekog proizvoda za lice kod mene traje malo duže.
Jedina stvar koja nije spadala u tu narudžbu je Lioele Triple The Solution BB krema koja je ponovljena kupnja. Pogledajte samo kako su napravili novu fancy ambalažu :D Sada je tubica BB kreme u crnoj boji, više nije roza kao što je bila. Recenziju ove BB kreme imate ovdje.


Mislim da sam našla nove najdraže male blazinice :D Radi se o Jasmin blazinicama koje su duplo deblje od ostalih, mekanije i kvalitetnije. Kupila sam ih jednom prilikom u Bipi čisto za probu jer su bile na akciji i wow, iznenadila se skroz! 
BiGood prirodni piling za tijelo uzela sam jer mi je trebao neki novi, a kako u tom trenutku nije bilo nikakvih akcija nije mi se dalo izdvajati neku bijesnu cifru za piling :D Tako je odluka pala na ovaj piling koji mogu reći da je zbilja dobar, prekrasno miriši i odrađuje sasvim solidno svoj posao. Jedino mi je na prvu bila čudna njegova tekuća gelasta tekstura jer se još nisam susrela sa takvim pilinzima ali inače nemam nikakvih zamjerki.
Olival Ekstra Hidratantna Krema mi je dugo bila na listi željenih kremi i napokon sam ju kupila. Još ju samo trebam početi koristiti :D
Uriage Hyseac R je krema koju koristim već 7 godina, taman sam ju potrošila pa je bilo vrijeme da kupim novu. Usput sam uzela i Uriage Roseliane kremu za kožu sklonu crvenilu koju već dugo gledam pa rekoh ajde da ju napokon probam :)


NYX #Nofilter puder u kamenu u nijansi 01 uzela sam zainteresirana pozitivnim recenzijama. 
Duo ljepilo za trepavice i China Glaze lak u nijansi Celtic Sun su iz one iste kupovine u Danijel Cosmetics dućanu.
Uzela sam novi Essence Instant Matt fiksirajući sprej za koji sam čula da nema veze sa prošlom verzijom koja je mene jako razočarala. I moram reći da je zbilja bolji od starije verzije, pa svi vi kojima starija verzija nije valjala dajte šansu novoj :) 


Kronično mi je falio plosnati kist kako bih mazala maske po licu, pa sam odlučila kupiti ovaj Essence. Osim toga dizajn mu je genijalan :D
Čvrsto sam odlučila kupiti nove olovke za usne i motala se oko Essence štanda, kada za oko mi zapele nove Essence Ultra Last Waterproof olovke. Ja čim vidim riječ "waterproof" to mora biti moje. Nijanse koje sam uzela su 02 Brick Dust i 03 Wine Lips.
Catrice Slim'Matic Ultra Precise olovka za obrve je nešto što sam s nestrpljenjem čekala da stigne na Catrice štand jer je dio nove kolekcije. Uzela sam nijansu 010 Light. Olovka je automatska na odvrtanje i sadrži četkicu za češljanje obrva.


I to je to :) Jeste li već isprobali koji od ovih proizvoda? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 8:

  1. Koliko lepote :D baš ništa nisam probala :D CG lak za nokte je prelep ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) malo je proziran ali uz bijeli lak ispod bit ce super vidljiv :D

      Izbriši
  2. Joj ovaj neonski CG je isti kao jedan Models Own lak koji sam nedavno kupila :D Boja je bomba :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. trebat ce bijeli lak ispod i onda ce zbilja izgledat bomba :D

      Izbriši
  3. Ubijaš me s tim svojim new in postovima :D Najviše se veselim recenzijama korejskih stvarčica :) I da, imaš možda link od Jessup kistova?

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...