Stranice

1. svibnja 2017.

Moja putna dekorativna kozmetička torbica #4

Nastavljam sa pisanjem postova o mojoj putnoj dekorativnoj kozmetičkoj torbici, to mi je nekako postala rutina da napišem post o tome što sve od dekorative nosim sa sobom na putovanje :) 
Pratite me na Instagram profilu i saznajte kamo idem :)


Za početak sve ove stvarčice sa slike idu u rozu Fa torbicu koja mi je postala najomiljenija torbica za nošenje kozmetike na putovanju, jer je dovoljno dugačka da stanu Zoevine palete u nju.

Krećem od tekućih podloga gdje sam se odlučila za Lioele Triple The Solution BB kremu koja ima jače prekrivanje i Holika Holika Aqua BB krema koja je lakša od Lioele ali opet ima solidno prekrivanje. Recenzije Lioele i Holika Holika. Od pudera u kamenu uzela sam moje neizostavne Catrice Prime And Fine Waterproof i Essence All About Matt Waterproof. Sa ovim puderima u kamenu sam sigurna da će mi držati BB kreme fiksirane što duže.


Kiko Full Coverage Concealer sam uzela jer me u zadnje vrijeme uporno prate neki prištići na licu tako da mi je potrebno dobro prekrivanje. Essence Instant Matt sprej za fiksiranje šminke sam uzela jer mi se stvarno sviđa. Ima fantastičnu pumpicu koja tekućinu odmah raspršuje kao maglicu tako da ga se može špricati i na maloj udaljenosti i neće biti mokrih djelova na licu.


Za obrve sam uzela najdražu Kiko olovku koju ću kombinirati sa Essence Make Me Brow gelom za obrve u nijansi 01 Blonde i Essence Eyebrow Waterproof Top Coat za dnevnu varijantu. Meni su oba gela odlična, a vodootporni top coat sam testirala na 38 stupnjeva i obrve su bile savršene iako mi se lice znojilo kao ludo. Za noćnu varijantu uzela sam Freedom Pro Brow Pomade u nijansi Blonde koja mi je stvarno odlična i više mi po tekturi paše nego ABH pomada za obrve. Također ovu pomadu imam dugo već i svejedno je još u savršenom stanju.


Od paleta sjenila sa sobom nosim najdražu paletu za putovanja koja je Zoeva Naturally Yours. Uz Zoevu odlučila sam uzeti BH Cosmetics Warm Stone paletu zbog svojih odličnih mat sjenila i prvog šampanjastog shimmer sjenila koje nekada odlično posluži i kao highlight na licu. Osim toga, njezino veliko ogledalo će mi dobro doći kod šminkanja. Niti jedno putovanje ne mogu zamisliti bez moje najdraže Sleek Face Form palete koja sadrži bronzer, highlight i najdivnije rumenilo. Recenzije: Sleek, BH Cosmetics i Zoeva.


Za oči nosim još omiljenu Maybelline Lash Sensational Waterproof maskaru, Lorac primer za kapke i crnu Essence Gel olovku za oči. Jer kakav je to večernji makeup bez crne olovke? :P Za usne sam uzela 3 ruža za koja znam da me neće iznevjeriti, a to su Bourjois Grand Cru i Ole Flamingo, te RiRe Pink Brown. Recenzije Bourjois i RiRe. Kiko lak u nijansi 43 ću imati već na noktima pa ga uzimam sa sobom čisto radi popravaka.


I to je to! Ograničila sam količinu stvari na ono što mi je zbilja potrebno tako da sam zadovoljna sa onime što uzimam za svoje sedmodnevno putovanje. Ako pogledate moje prijašnje putne kozmetičke torbice vidjet ćete da se neki proizvodi ponavljaju, a to je zbog toga što u njih zbilja imam povjerenja i znam da na njih mogu računati neovisno o vremenskim uvjetima.


Što vi nosite od dekorative na putovanje? :)

Kiss
Talisha

4 komentara:

  1. Sviđa mi se kako si to sve racionalno spakirala :D Ja uvijek pretjeram, ali sa svakim sljedećim putovanjem smanjim količinu kozmetike koju nosim. Najčešće pretjeram sa šminkom, a primijetila sam da se na putovanjima slabo šminkam te to bude nekakvi jednostavni lookovi, ali uvijek volim ponijeti više toga, jer što d mi baš to zatreba :D Sretan put i ugodnu zabavu!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) sada sam se vec navikla i uz spremanje kozmetike vec unaprijed smislim koji cu look napraviti, tako da se moram pohvaliti kako sam sve stvari koristla :D

      Izbriši
  2. Pa za sedmodnevno putovanje, ovo je sasvim dovoljna kolicina sminke :D
    ja sam si na zadnjem putovanju (5 dana) isplanirala sve outfite, nakit i odmah sminku uz to tak da sam nosila jako malo zapravo a napravila jako puno :D palete uvelike olaksavaju posao :)

    Honey - blog Royal Lifestyle - Twitter - Instagram

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. moram priznati kako sam sve od sminke koristila u tih 7 dana i bas mi je bilo taman :)
      tako i ja za robu kada je u pitanju nekoliko dana onda si u glavi vec isplaniram sto bi mogla obuci i po tome spremim sve. povodom toga onda ne nosim previse stvari i iskoristim sve sto ponesem :) bolje je biti ovako organiziran nego trpati u kofer sve potrebno i nepotrebno :D

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...