Stranice

30. siječnja 2021.

Favoriti 2020. godine - Dekorativa

Iako pripreme za ovaj post su bile već spremne krajem prosinca, tek sam sada uhvatila malo vremena da vam pokažem dekorativne proizvode koji su mi obilježili 2020. godinu. 

Neke proizvode viđate već neko vrijeme na mojem blogu, a to je zato što ih jako volim i ne želim bezveze trošiti novce na nešto drugo kao što sam to prije radila. Ukoliko se pojavi nešto što me zbilja jako zaintrigira onda ću to kupiti, u protivnom, ostajem vjerna svojim dugogodišnjim proizvodima. Paaaa, krenimo :)

 
Ovo su 3 pudera koja su mi obilježila godinu i moram reći kako ih i dalje redovito koristim. 
Essence Stay All Day je puder od kojeg sam potrošila već 3 bočice i uredno ga ponovo kupujem. Jednostavno je odličan, lijepo prijanja na kožu i dugotrajan je. Koristim dvije nijanse od kojih ljeti koristim 15 Soft Creme, a zimi 05 Soft Cream. Ukoliko tražite stvarno odličan puder koji konkurira puno skupljim opcijama, obavezno bacite oko na Essence-ov. Btw, ovaj puder preživi i cjelodnevno nošenje zaštitne maske na licu.
L'Oreal Infailible 24H u nijansi 130 mi je i dalje jedan od najdražih pudera, znam ga dosta miješati sa Essence-ovim 05 kako bi dobila idealnu svijetlu nijansu. Iako je tekući, jako dobro prekriva i tko god mu nije dao šansu još do sada, mora to učiniti.
Bourjois Healthy Mix u nijansi 52 mi je puder kada ne želim jače prekrivanje i kada želim nešto lagano na licu. Najčešće ga koristim u toplije vrijeme jer mi je i nijansa mrvicu tamnija za zimu. Ukoliko nemate puno nepravilnosti na licu, smatram da je ovaj puder odličan za vas.
Rimmel Insta Fix&Go sprej za fiksiranje šminke koji se može koristiti i kao baza prije pudera je stvarno odličan sprej za malo novaca. Definitivno je ovo najbolji sprej koji možete naći s najvećim omjerom količine a male cijene.
RCMA no-color powder sam koristila redovito za fiksiranje tekućeg puder i trajao mi je oko 3 godine. Ukoliko želite imati zalihu dobrog pudera u kamenu, bacite oko na ovog.


Kiko Flawles Fusio Bronzer se ponavlja iz godine u godinu ali definitivno mu nisam našla zamjenu tako da ga koristim i dalje.
Catrice Prime and Fine puder u kamenu je i dalje moj najdraži puder u kamenu, koristim ga već godinama i eto ga opet.
TheBalm Hot Mama je jedino rumenilo koje sam koristila u 2020. godini i koje koristim i dalje, nekako mi najviše paše. Dugo mi je samo stajalo u ladici dok sam eksperimentirala sa ostalim nijansama i onda kad ga počela koristiti češće, jednostavno mi najviše leži od svih ostalih. Davno sam pisala recenziju za ovo rumenilo.
TheBalm Mary-Lou koristim već godinama i nikako da ga potrošim jer je toliko intenzivno da je samo mrvica dovoljna. Nikad mi nije bilo jasno kako se cure "kupaju" u njemu jer veća količina na licu ističe nepravilnosti i izgleda pretjerano. Inače, prekrasan highlighter, ali umjereno nanesen.


Mulac In My Birthday Suit paleta sjenila je stvarno prekrasna i doslovno samo nju možete uzeti negdje jer u sebi ima sve. Uhvatila sam se kako sam u 2020. godini najčešće koristila upravo nju. Recenziju možete pogledati ovdje.
L'Oreal Paradise maskara u običnoj i vodootpornoj verziji mi je stvarno najdraža maskara već duže vrijeme. Stvarno super funkcionira čak i na kratkim trepavicama.
NYX Proof It! baza za sjenilo je stvarno odlična, sviđa mi se što ima aplikator i sjenilo s njom traje stvarno jako dugo. Jedna od boljih baza koje sam ikad probala.
Nabla pomadu u nijansi Venus gledate ovdje već 3 godine sigurno i znate već moje mišljenje o njoj. Odlična stvar za obrve i zbog toga ju preporučam svima koji ju još nisu isprobali.
Essence Superlast pomada u olovci je također moja druga najdraža stvar za obrve kada ste u žurbi a opet želite za one izgledaju odlično i budu dugotrajne.
Nabla sjenilo u nijansi Capsize je moj vjerni prijatelj kada sam u žurbi i stavim ga samo u pregib oka, s njim mogu radit različite look-ove, nevjerojatno koliko mi to sjenilo paše. Dugo već nisam našla ovakvo sjenilo koje mi je sjelo ko budali šamar.
Ovo su dva Makeup Geek foil sjenila još iz davnih dana. Koristim ih kao highlighter na licu i ispod obrve, pokazali su mi se stvarno odlični za to jer su nijanse stvarno prekrasne i posebne. Ne znam ako i dalje ova sjenila postoje pa zato neću pisati imena.


Za kraj sam ostavila lakove koji su obilježili 2020. godinu. Kao i godinu prije najčešće sam koristila metalik nijanse, ali uz njih sam dodala tu i tamo koju kremastu nijansu. Od najdražih mogu izdvojiti Kiko 46, Kiko 81, Barry M Pink Luxe i China Glaze Meet Me In The Mirage.


Što ste vi najčešće koristili od dekorative u 2020. godini? :)

Kiss
Talisha

2 komentara:

  1. Odlični favoriti! Stavila sam si Catriceov puder u kamenu na popis za sljedeću kupovinu jer mi je Essencov all about matt pri kraju pa da isprobam nešto novo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :) uh ja ga koristim godinama vec i odlican mi je, tako da vjerujem da ce se i tebi svidjati :)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...