Stranice

7. prosinca 2014.

Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter - Golden Lights

Danas vam donosim jedan prekrasan zlatni highlighter od Makeup Revolution marke. Općenito više volim zlaćane highlightere pa mi nije dugo trebalo da kupim ovog malog ljepotana :)

Problem je jedino što je meni došao razbijene ambalaže sa obje strane tako da ja poklopac mogu jednostavno samo odvojiti od donjeg dijela, što je malo šugavo zbog držanja u ladici sa ostalim stvarima jer meni su rumenila i highlighteri podignuti, tj. stoje bočno, tako da nije bilo druge nego ga oblijepiti sigurnosnim trakama :D (na slici sam trake makla zbog estetike)






Tekstura je malo tvrđa, što nije nikakva prepreka za ovakav proizvod jer je on super pigmentiran. U pakiranju se nalazi 7.5 grama proizvoda što će vam biti dosta za nekih 3 života, haha :D Jako se sporo troši pa ni nakon nekoliko upotreba na njemu se ne vide tragovi korištenja.

A sada slike swatcheva, highlighter nanesen prstom direktno na lijevoj strani i desno je izblendan. Zar nije prekrasan? :)



S ovim highlighterom treba paziti kako se dozira jer se može lako pretjrati zbog njegove pigmentacije. Ja sam ga već par puta koristila i kao sjenilo, pa ga možete upotrijebiti i u te svrhe :)

Kupila sam ga na Makeup Revolution stranici po cijeni od 3 funte. Postoji u 3 nijanse: Peach Lights, Pink Lights i moj koji vam pokazala je Golden Lights.

Jeste isprobali kojeg od MUR higlightera? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 16:

  1. Odlična cijena za ovakav proizvod! Inace koristim u te svrhe od Lusha Osjecati se mlađe i sviđa mi se sto je kremast pa se jako lako nanosi i dozira. Nisam jos probala MUR kozmetiku

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ovaj je kameni ali ima takvu teksturu da cim ga taknes odmah ti ostane na prstu velika kolicina proizvoda, iznimno pigmentiran :D probaj si nesto od mur-a :)

      Izbriši
  2. Prelep je! Podseća na NARS Albatross nijansom. Baš mi je žao što nikako da naručim nešto od njihove kozmetike, sve je predivno. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ludilo od pigmentacije, nemoj se neckati nego slobodno naruci nesto od mur-a :)

      Izbriši
  3. Ajme!! I opet, dvoumim se kako mi ne treba i onda vidim ovo, damn girl :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. haha! nakon ovog ti definitivno ne trebaju drugi highlighteri :D kolicina, cijena, pigmentacija, sve je wow :)

      Izbriši
  4. Volim highlightere i najrađe bi ih sve pokupovala jer su mi svi divni :D

    OdgovoriIzbriši
  5. jako je lijep :)
    šteta za ambalažu :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. alergicna sam na to kad mi nesto vec dodje defektno :(

      Izbriši
  6. Nisam nista od njih probala jos, ali jako je pigmentiran i sviđa mi se sto vuce na zlatno, bit ce super za blagdane :) stvarno steta da ti se potrgalo :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i drugi su lijepi ali nekako padam na zlatne nijanse :D poludila sam kad vidjela da vec dosao defektan, mrzim to :D

      Izbriši
  7. Huh kako mi je sad zao sto sam uzela pink verziju, koja mom neutralno zutom tonu koze ne pase nikako :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. gledala sam swatcheve i rozi je zbilja malo prerozi tako da sam se odlucila za ovoga, a opet ga mogu koristit i kao zlatno sjenilo s obzirom na pigmentaciju :D

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...