Stranice

23. prosinca 2014.

New in #5

Napokon su mi došli očekivani paketi pa vam mogu sve zajedno pokazati, a kada vam to pokažem i meni je lakše jer onda mogu početi koristiti te proizvode :D



Počet ću sa MUA narudžbom koja se sastojala od 2 palete i 2 kista.
Palete u pitanju su Winter Forest matte collection i Elysium Palette. Winter Forest je paleta sa 10 mat sjenila različitih boja, pomalo zimskih kao što samo ime govori. Probla sam već 3 sjenila iz ove palete, boje su jako lijepe, zanimljive, pigmentirane ali jako praškaste.
Druga paleta je Elysium Palette, prava mala kopija Urban Decay Naked 3 palete, uzela sam ju prvenstveno jer u Naked 3 najčešće koristim one 3 mat nijanse pa ako mi ponestanu da imam zamjenu jer ih i ova MUA paleta isto ima, a od MUR-a Iconic 3 koju  sam već bila upoređivala sa Naked 3 sam proslijedila dalje (klik na link za usporedbu). Sjenila su stvarno velika i ima ih 10, a od toga 9 su zbilja su slični Naked 3, a jedina promjena (koju i pozdravljam) u ovoj paleti je dodatak mat crne nijanse. Paleta dolazi sa mat olovkom koja na jednoj strani je crna, a na drugoj je krem highlighter.



Druge dvije MUA stvarčice su 2 kista, koja su ujedno i njihov novitet na stranici. Jedan je F10 Blush Kabuki brush, kratko rezani kabuki kist sa drškom i drugi je F11 Highlighting brush, super mekani kist za highlighter, izgleda kao kist za blendanje u velikom obliku :)


Sljedeći je bio posjet Kozmu koji je jedan vikend imao 30%+10% na svu dekorativnu kozmetiku. Iskoristila sam popust za 2 Catrice stvarčice. Toliko se pričalo o Catrice Velvet matt sjenilima da mi je ovo bila prava prilika za ugrabiti jednog, a uzela sam 010 Vanillaty Fair, kao što samo ime govori, sjenilo je super pigmentirano i prekrasne vanilija boje.
Druga stvarčica je Catrice Pure Shine Lipbalm u nijansi 090 Feels Like Silk, inače ove balzame u boji obožavam pa je ovo bila super prilika da kupim još jednu nijansu.


Jedan brzi posjet Bipi rezultirao je Bottega Verde kremom za ruke Riso Venere, krema je na bazi crne riže (ali je žute boje hehe), lijepo njeguje i hidratizira, ali ima jedno veliko ali, a to je njezin miris koji je tooolikoo intenzivan da niti jednu kremu do sada nisam vidjela (osjetila) da tako miriši. :D


Sada prelazimo na narudžbu sa Beautybay stranice koju sam napravila za Black Friday i stigla je nakon 25 dana. 
Prva stvarčica je China Glaze lak za nokte u nijansi Heat Index, lak je iz ljetne kolekcije Sunsational. 


Napravila sam zalihu EOS balzama za usne :) Uzela sam 2 samostalna balzama: Blueberry Acai i Honeysuckle Honeydew i jedan limitirani komplet sa potpisom dizajnerice Rachel Roy: St. Barth's Sunrise, Aloha Hawaii i Indian Summer.
(Ispričavam se na prašini sa kutije, nisam ju niti skužila dok nisam slike skinula na komp)



Htjela sam i ja biti cool pa malo isprobati te najpoznatije spužve na svijetu :D Odabrala sam ove od The Beautybay Collection Blending Sponge jer su bile povoljne, uzela sam jednu rozu i jednu crnu.


I opet sam htjela biti cool pa probati taj famozni Dipbrow Pomade od Anastasie Beverly Hills u nijansi Blonde. Na slikam ispada malo svjetlije nego u živo. Kada pređete neku cifru na stranici onda vam Beautybay ponudi da si odaberete mali poklončić, ja sam odabrala Anastasia Beverly Hills Clear Brow gel u mini size verziji za koji nisam sigurna uopće ako ima kakvog gela unutra kada sam izvukla četkicu iz tubice, prije bih rekla da je prazan, haha fail!



I šećer na kraju je moja prva Too Faced paleta naziva Boudoir Eyes, sadrži 9 sjenila od kojih 3 su mat, a 6 su shimmer. Nisam se još stigla poigrati s njom jer mi je cijeli paket friško tek stigao :)



Sviđa li vam se ovaj New in? Želite li nešto posebno za recenziju? Što ste vi kupovali u zadnje vrijeme?

Kiss
Talisha

Broj komentara: 18:

  1. Sve mi se sviđa, jako jako :D Posebno Too Faced paleta i Beautybay spužvice... I mene zanima što ima u tim spužvicama da ih svi tako hvale :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) haha te spuzve, jedva cekam se malo poigrati sa njima :D

      Izbriši
  2. Too Faced paleta je savršena :) Sad je i ja želim :D A eos balzami..sad si se osigurala na duže vrijeme ;) ja ih isto baš obožavam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. haha a bas da jesam, bili su na akciji pa nisam htjela propustiti priliku :D

      Izbriši
  3. Joj neznam što bi izdvojila sve je stvarno krasno :)

    OdgovoriIzbriši
  4. lijepe stvari :D
    Too Faced paleta mi ima divne bojice,,, kao i MUA <3
    eos balzami me privlače i mame na kupovinu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) probaj ih, ja sam za njih mislila do sada da su samo proizvod dobrog marketinga, a ubiti zbilja djeluju! :)

      Izbriši
  5. Jooooj divne stvari..doslovno bi sve koristila. Obožavam eose :) di ih ti kupuješ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) napisala sam gore da su iz narudzbe sa stranice beautybay.com, vidjela sam da su eosi bas sada snizeni pa navali :D

      Izbriši
  6. Too faced paleta izgleda savršeno :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Jao svi noviteti su divni :)
    Ja se već dugo uzdržavam od kupovine :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) hehe mislim da cu se i ja sada malo suzdrzati od buduce kupovine :D

      Izbriši
  8. Sve izgleda predivno, kao i svaki tvoj new in post :D posebno mi se dopada "kopija" UD Naked 3 palete i, naravno, EOS balzami. Tiha patnja :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala <3 mua-ina paleta je jako dobra, skinuli su totalno ove boje od naked3 a jos dodali mat crnu, di ces bolje :D eos su odlicni, nabavi si ih sto prije :)

      Izbriši
  9. Proklete spužve, nigdi ih nemogu nać, uvik rasprodano hahaha Prekrasan new in, nema šta mi se ne sviđa (nažalost ahahah) :D

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...