Stranice

22. siječnja 2015.

Favoriti 2014. godine - preparativa

Nakon posta o favoritima u dekorativi kojeg ste mogli čitati ovdje, na redu su i favoriti u preparativi :)


Kremica koju koristim već godinu dana kao podlogu za makeup je Olay Beauty Dnevni Fluid za normalnu/suhu/mješovitu kožu, ovo mi je već treća bočica i ima 200 ml, dok prijašnje dvije su bile od 100 ml. Fluid ne hidratizira previše, za to koristim druge proizvode, no ono što me oduševljava kod njega je da je potrebna mala količina za cijelo lice, brzo se upije i podloga na njega sjeda odlično, puno bolje nego na ostale kreme koje sam koristila.
Kremica koju sam otkrila početkom jeseni i morala sam ju uvrstiti ovdje je Mixa krema za suhu i osjetljivu kožu sa 8% njegujućeg glicerina sa dodatkom ružinog ekstrakta, sadrži 50 ml proizvoda. Kremica odlično hrani i hidratizira kožu, a s obzirom da mi je koža osjetljiva s ovom kremicom nisam imala nikakvih problema, samo vidljiva poboljšanja.
Za krizne dane gdje mi je koža jako suha i ljušti se samo na nekim dijelovima lica, izvučem nju kao moje oružje - Balea Urea SOS maska za suhu kožu. Masku je dovoljno obilno nanijeti, držati 10-15 min na licu i onda sa maramicom pokupiti višak jer se ova maska ne ispire. Stvarno popravi stanje kože i brzo ju regenerira i idealna je za ovo zimsko vrijeme, sadrži 30 ml proizvoda.



Moj najdraži odstranjivač šminke ikad je naravno Garnier Essentials 2 u 1, već vam idem na živce koliko kukam o njemu jer su ga povukli sa tržišta ali meni je savršen, tako da ću sigurno plakati kada potrošim ovu bočicu do kraja jer mi je zadnja iz zalihe :(
Najbolji tonik ikad je Mixa tonik za čišćenje namijenjen suhoj koži i protiv isušivanja kože je jer ima glicerina u sebi. Za moju osjetljivu kožu je dušu dao jer nakon njegovog korištenja više nema peckanja i zatezanja nego ostaje lijepa i mekana koža. Tonik sadrži 200 ml proizvoda.


Krema za tijelo koja je oborila i skinula sa trona sve ostale kreme je Mixa krema za suhe dijelove tijela sa 40% glicerina i zobenog mlijeka. O njoj sam pisala već na blogu pa post možete pročitati ovdje. Nema se što više reći osim da ću samo nju kupovati :D


Ovo je jedan dugogodišnji favorit ali sam ga stavila jer smo se i ove godine družili, to je Garnier dezić, tj. Garnierovi dezići općenito, koristim najčešće ove protiv mrlja na odjeći.


Macadamia ulje osim što prekrasno miriši, stvarno i njeguje. Stavljam ga na vrhove kose. Moje ulje je u verziji od 30 ml.
Bottega Verde arganovo ulje je multifunkcionalno, stavljam ga na lice kad želim malo hidratacije, na kožicu oko noktiju, na ruke...  Sa ovim uljem zbilja ne možete pogriješiti. Ima 30 ml u bočici. Bottega Verde je inače talijanska marka prirodne kozmetike.


Jeste li isprobali koji od ovih proizvoda? Koju preparativu ste vi najviše koristili u prošloj godini?

Kiss
Talisha

Broj komentara: 11:

  1. Lijepa lista :). Probala sam jedino Macadamia ulje prije nekoliko godina i bilo mi je super, ako se dobro sjećam ;).

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlična list proizvoda, ova Balea maska me baš zanima čini se stvarno jako dobra, moram je škicnut kad idem do Dm-a :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) maska je odlicna, meni je svaki put pomogla, a da ne govorim kako kosta samo 17 kn :)

      Izbriši
  3. Tijekom zadnjih šopinga sam baš pucala po proizvodima sa arganovim uljem, miriši mi fantastično i baš mi je dobro. :) Ta Balea maska izgleda odlično, ima par mjeseci sam se koncentrirala na T zonu koju sam konačno amoreći dovela u red (strašno sam bila masna), ali su mi nažalost to malo platili obrazi koje sam isušila. Mislim da bi mi dobro došla ta maska, morat ću je zapisat. :D Zapisat ću ja još par stvari ahahah, odlični favoriti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) problemi po mjesovitoj kozi, znam kako je to :D maska je super a jeftina tako da slobodno pogledaj :)

      Izbriši
  4. Pozdrav!
    Sviđa mi se lista, ima jako dobrih i korisnih proizvoda. Možeš mi molim te napisati gdje kušuješ Olay fluid? Tražila sam ga u DM-u ali ga (barem kod nas) tamo više nema..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) vidjela sam da dm vise nam te fluide, ovog velikog sam kupila u mulleru ali sam vidjela da ih i bipa ima, jedino tamo mozes pogledati :)

      Izbriši
    2. Hvala ti puno! :)

      Izbriši
  5. već sam ti mislila reći kako ću si nabaviti Garnier za skidanje šminke, onda pročitam da su ga povukli :/ uvijek to rade
    Olay fluid sam koristila dugo i jako ga voljela :D
    Zainteresirala si me za Bottega Verde arganovo ulje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam imala 3 bocice u zalihi i jos malo pa gotovo :( a stvarno je bio najbolji, ima 200 ml a ne danas ovi od 125 ml a cijena im kao sto bila ovom od 200 ml
      arganovo ulje je super, jedino je najskuplja stvar od svih ovdje, mislim da kosta 90 kn ali blazena Bipa i njezini popusti tako da pricekaj neku akciju i ugrabi prvom prilikom :)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...