Stranice

8. veljače 2015.

Garnier Essentials & Mixa Optimal Tolerance

Danas za vas imam 2 dvofazna odstranjivača šminke za oči, nisu si nikakva konkurencija nego jedan drugome jako dobra zamjena :)


Ako pratite moj blog znate već da je moj najdraži odstranjivač šminke, punog imena: Garnier Essentials Calming 2 in 1 makeup remover, bez parfema i alkohola, za osjetljive oči i kožu. Taj odstranjivač je nekim čudom povučen sa našeg tržišta dok drugdje postoji sasvim normalno u ponudi. Osobno mi je to najbolji dvofazni odstranjivač vodootporne šminke ikad, toliko nježan a dobro čisti, nimalo mi ne peče oči, a moje su zbilja osjetljive. Kako sam imala zalihu od 2 bočice i trenutno trošila zadnju bočicu postepeno sam mu pokušavala pronaći zamjenu. Moram napomenuti najveći fail je bio isto Garnierov odstranjivač kojeg sam opisala u ovome empties postu pa se neću ponavljati.



Garnier sastav: Aqua / Water, Cyclopentasiloxane, Isohexadecane, Isopropyl Palmitate, Panthenol, Rosa Centifolia / Rosa Centifolia Flower Water, Dipotassium Phosphate, Po Loxamer 184, Polyaminopropyl Biguanide, Potassium Phosphate, Sodium Chloride, Ci 61565 / Green 6. (F.I.L.B26656/1)
Jednom prilikom i neki vikend u Bipi sa popustom natjerali su me da isprobam Mixa Bi-phase Cleanser Optimal Tolerance sa ružinim ekstraktom, bez parabena i alkohola za osjetljive oči. Odstranjivač je jako dobar, ne pecka i lijepo skida vodootpornu šminku.


Mixa sastav: Aqua, Isododecane, Isopropyl Palmitate, CI 61565 / Green 6, Dipotassium Phosphate, Hexylene Glycol, Poloxamer 184, Polyaminopropyl Biguanide, Potassium Phosphate, Sodium Chloride (F.I.L.B54234/1)

Oba odstranjivača dobro odrađuju posao na mojim očima jer ja redovito nosim vodootpornu maskaru i tuš, a imam iznimno osjetljive oči koje suze na suncu i vjetru tako da im praktički sve smeta :D Nažalost Garnier ću uskoro potrošiti tako da će mu Mixa biti dostojna zamjena. Cijena Garniera je bila oko 30 kn, a Mixa je oko 35 kn. No, jedna bitna zamjerka je što su se većinom odstranjivači počeli proizvoditi u manjim bočicama dok im cijena ostala ista (za primjer uzmimo novi Garnier ljubičasti dvofazni odstranjivač sa gornjeg linka koji je manje mililitraže a cijene kao ovaj plavi Garnier). 
Garnier Essentials odstranjivač ima 200 ml, a Mixa 125 ml. Oboje traju 6 mjeseci od otvaranja.
Ne bih se bunila kada bi opet negdje našla ovaj Garnierov odstranjivač :)

Jeste li probali koji od ova dva proizvoda?

Kiss
Talisha

Broj komentara: 6:

  1. Meni je taj garnierom dvofazni bio najbolji odstranjivac ikad, potrosila sam bocice i bocice i onda ga maknuli, vec ga dugo nisam vidjela, bas sam mislila da ga opet ima kad sam vidjela sliku od posta, nisam znala da se radi o zalihi :D ali nakon toga sam presla na micelarne koje su isto dobre, meni je zasad najbolja od olivala, znam da mnogima ne odgovara, ali meni je super, bolja od svih apotekarskih sto sam probala

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. znaci nisam jedina koja obozava ovaj garnierov odstranjivac :D ja sam ih isto brdo potrosila, da ga nisu povukli ne bi ga uopce mijenjala sa drugim... meni su micelarne ok za lice, ali mi uvijek treba nesto za vodootpornu maskaru i tus :)

      Izbriši
  2. Meni olivalova sve skida bez problema, ali doduse ja ne koristim vodootpornu maskaru, a kad hocu micelarnu malo "pojacati" onda kapnem na vaticu natopljenu micelarnom nekog ulja, trenutno imam avokado i isto sve ocisti, a posto je u kombinaciji s micelarnom ne bude mi koza masna od ulja nego bas meka i nahranjena (a ja imam masnu kozu)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala na super savjetima, bas cu i ja probati ovako sa uljem i micelarnom (imam garnierovu trenutno), zainteresirala si me skroz :)

      Izbriši
  3. Nisam probala ni jedan, ali Mixu planiram jer sam trenutno u potrazi za idealnim dvofaznim skidačem :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. vidjela sam da dm ima 25% na sve mixine proizvode za lice trenutno pa iskoristi priliku ako ti je mixa u planu :)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...