Stranice

30. svibnja 2015.

Empties #8

Evo i novog Empties posta :)



Započinjem sa Elmex vodicom za usta koja je jako dobra i preporučam ju svima koji imaju jako osjetljive zube i ostale vodice za ispiranje im stvaraju bolove ili neugodu.



Loreal Elseve Total Repair Extreme krema za kosu je ne znam koja već po redu koju sam potrošila i uvijek ju ponovo kupujem. Nova je već u upotrebi :)
Gliss Hair Repair ulje za sve tipove kose, ajme jedva sam dočekala da ga završim! Ne volim previše ovakva "industrijska" ulja koja mi nisu ništa pomogla što se tiče kose, više sam za Macadamiu, ulje badema ili arganovo ulje.


Odlučila sam se da riješim sve kreme za stopala koje su mi bile polovične i mogu reći kako su mi se sve 3 svidjele. za Essence Show Your Feet nisam sigurna ako ju ima još za kupiti, dok Baleine kreme za stopala definitivno preporučam, izgled im je malo promijenjen a moje su još u starom pakiranju bile.


Moj dugogodišnji vjerni prijatelj za sve je Octenisept. Nigdje bez njega :D Koristim ga od ogrebotina, rana, rješavanja prištića koje sam raskopala (ups), dezinficiranja do svega. Možete ga kupiti u ljekarni.


Manhattan All in 1 wash gel je piling za lice koje me nije pretjerano impresionirao, a kako ja piling ne radim svaki dan jedva sam čekala da ga potrošim. Ne sviđa mi se kod njega što nema dovoljno granula u sebi, oni su veće i kad bih istisnula dovoljnu dozu u ruku možda bi ih bilo 5 komada. Od pilinga želim da je pun granula koje rade svoj posao a ne da me mazi po licu. Malo bolji je bio Garnier Pure Active Fruit Energy ali ništa spektakularno, jedino što mi se najviše sviđalo kod njega bio je miris :) Oba pilinga neću više ponovo kupiti.


Garnier micelarna vodica mi je bila dobra, možda ju u budućnosti ponovo kupim, no sada sam si kupila Mixinu micelarnu pa do daljnjega ću upotrebljavati nju :) Afrodita dvofazni odstranjivač za oči je odličan i njega sam ponovo kupila. Blag je, ne peče i lijepo skida vodootpornu maskaru :)


Uriage Restructurant je moja najdraža kremica koju koristim već godinama i ne mislim ju ostaviti nikad. Iako nekad isprobavam ostale kreme za lice njoj se uvijek vraćam kad god treba.
Bottega Verde Riso Venere krema za ruke mi je bila dobra ali za moj ukus njezin miris je malo previše intenzivan. Znate ono kada vam neki parfem zadaje glavobolje od svog mirisa jer vam u njemu jednostavno nešto ne paše, e tako je na mene djelovala ova krema :D
Essence Studio Nail hidratantna kremica za nokte mi je bila jako dobra, čak mi ovo nije bila jedina potrošena tubica, ali sam si kupila od Essence kremicu za nokte u teglici koja mi je odlična tako da nju sada koristim.
Himalaya Multipurpose Cream je kremica koju sam već opisala ovdje. Koristila sam ju za ruke i stopala.


Nivea blazinice od 80 komada potrošila sam bez puno muke, bile su dobre ali im je cijena viša nego ostalima a po kvaliteti se ne razlikuju previše od Baleinih.
Najdraži dezodorans kojeg uvijek gledate na mojem blogu je Garnier Mineral Protection 5.
B.pretty uljna olovka za nokte i kožicu oko noktiju mi je bila OK, ništa posebno, ali meni su takve olovke tlaka, više volim uzet kremu i namazat i bok :D


O Blistex Classic Lip Protector balzamu za usne pisala sam ovdje.
Blistex Happy Lips balzam za usne sa mirisom jagode je isto dobar ali mi je po hidrataciji ipak bolji ovaj drugi klasični Blistex.


Lioele BB krema od 50ml je odlična i trajala mi je jako dugo jer ju preko dana nisam nosila pošto je mrvicu tamnija od mene ali za noćnu šminku je uvijek bila na repertoaru. Miris joj je prekrasan, prekrivanje je dobro za jednu BB kremu i lijepo sjeda na lice. Doziranje je na pumpicu koja ima poklopac. Kupila sam si novu jer ju jako volim :)


Essence All About Matt puder u kamenu je odličan i uvijek ga kupujem ponovo.
Catrice Jet Lash Speed Volume vodootporna maskara je jedan fail od maskare! O njoj sam pisala ovdje. Nisam ju potrošila do kraja nego ide u smeće jer ne znam šta više radit s njom.
Maybelline The Rocket Volum' Express vodootporna maskara je moja najveća ljubav među svim maskarama i nova je već u upotrebi :)
Catrice Made To Stay Inside Eye u nijansi 010 In The Mood For Nude je bila jako dobra olovka za waterline dok se nije posušila :D Inače ako tražite nude olovku za waterline a da vam dugo traje ovo vam je prava olovka za to.
Essence Longlasting Eye Pencil u nijansi 01 Black Fever je moja najdraža crna olovka i koristim ju godinama već, odlična je, dugotrajna i cijena joj je povoljna.


Jeste li koristili koji od navedenih proizvoda? Što ste vi trošili u zadnje vrijeme? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 8:

  1. Najviše volim vidjeti dekorativu u ovakvih postovima :) zaintereseovala si me za Lioele bb kremu, isprobala sam samo CC i malo je reći da me oduševila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. znaci i cc je dobra? bb sam davno vidjela kod shaaanxo i onda ju nabavila i odusevljena sam :)

      Izbriši
  2. Bogme si bila vrijedna. :D
    Od ove tvoje hrpice isprobala sam samo Essence olovku i Garnier dezić samo u rozoj verziji. Obožavam ih oboje. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :)
      ja nekako uvijek automatski kupim ljubicastog iako mi i rozi lijepo mirisi :)

      Izbriši
  3. I meni je ova Essence crna olovka odlična, a od ove Catrice me, nažalost, peku oči (valjda zbog leća) :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mislim da je ovo najbolja i najpovoljnija crna olovka koja postoji :D ocito ti ova catrice ima nesto sto ti smeta :/

      Izbriši
  4. Bome bila si vrijedna u trošenju :) Planiram kupiti ovu Elmex vodicu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) vodica je super jer je full njezna kao da je obicna voda a opet radi svoj posao. ja sam si sad kupila u mulleru neku meridol pa cu malo nju isprobat :)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...