Stranice

1. svibnja 2015.

New In #7

Evo nam novog New In posta koji kao uvijek je pun dekorative dok preparative malo manje jer pretezito uvijek istu koristim :)


Kad vidite kreme za celulit onda znate da se ljeto bliži, haha. Ova Geomar krema mi je sasvim ok, ne radi ništa spektakularno, bolja je u kombinaciji sa vježbom, a ako ne vježbate onda će vam dobro poslužiti kao krema za učvršćivanje kože. Uz Geomar kremu najdraže su mi i Eveline kreme koje su još povoljnije.




Iako ništa ne može zamijeniti moju Mixa crvenu kremu za ruke, odvažila sam se isprobati dvije multifunkcionalne kreme, koje sam najčešće koristila za ruke. Jedna je Babylove, a druga Himalaya. Babylove krema je identična super poznatoj Hipp-ovoj intenzivnoj kremi koja se više ne proizvodi. Solidna je ali ne hrani mi ruke dovoljno. Himalaya Multipurpose Cream je jedna krema koju sam uzela čisto iz znatiželje jer joj je cijena bila mala. Kako sam zbog stresa malo izgrizla kožicu oko noktiju sinula mi je ideja koristiti ju malo kako bi sve to prije zacijelilo. Krema je kompaktna a opet lako maziva, bež je boje i ima intenzivni "herbal" miris. Krema je za osjetljivu i oštećenu kožu te brzo se upija. Već sam ju pola potrošila i ok je ukoliko imate nekakve lagane ogrebotine ili ovako kao ja iziritiranu kožicu oko noktiju, ali na dnevnoj bazi ne njeguje pretjerano ruke, nakon nekog vremena osjećam zategnutost pa moram svejedno posegnuti za mojom Mixom :)


Za oči uvijek koristim dvofazni odstranjivač šminke jer uvijek imam vodootpornu maskaru na trepavicama, pa sam tako uvijek u isprobavanju nekog blagog i pogodnog za moje osjetljive oči nakon što je moj najdraži Garnierko otišao u penziju. Tako sam jedom prilikom na policama naletila na Afroditin odstranjivač koji je bez parabena i parafina, za osjetljive oči i sastav mu je ok. Već sam ga potrošila pola i mogu reći kako je stvarno dobar, lijepo skida šminku i ne iritira oči i okoloočno područje.


Ovo je ubiti jedan parfem koji sam vam zaboravila pokazati u prošlom New In-u, radi se o Roccobarocco White parfemu od 30 ml, dobila sam ga na poklon i preporučam ga svima koji vole one prave senzualne i zavodljive mirise :)


Bila sam u potražnji za kremicom za okoloočno područje i naletila na ove dvije koje su me zainteresirale. Prvo sam u DM-u kupila Alverde Q10 anti-age kremicu i onda u Bipi BiGood kremicu. Iskreno, nisam ih baš previše isprobala jer su me hvatale alergije u zadnje vrijeme pa mi lice nije bilo u bajnom stanju ali im se veselim jer su obje kremice prirodne :)


Bila sam u Kiko dućanu gdje sam uzela jednu stvarčicu pošto je bila na akciji, a ja volim takve gluposti :D Radi se o Kiko Hair Shadow tj. puderu za kosu, ovaj je u nijansi 03 Coral. Pošto imam plavu kosu ovakve stvarčice su dobre za ljeto i da vrhove ofarbam u neku ludu boju koja se ispere odmah nakon prvog pranja šamponom :)


Mislim da u ovom New In-u ima najviše proizvoda za usne, što se ne viđa kod mene baš često :D 
Htjela sam probati nove I <3 Makeup Lip Lava tekuće ruževe, ali one u neutralnim bojama (makar mi se tako činilo)... Uzela sam nijanse Forgiven i Tremor. Forgiven je tipična nude Kim Kardashian nijansa, dok Tremor nije ni približno kao boja na pakiranju, nego kričava i totalna trash roza s kojom izgledam kao Nicki Minaj! Lip Lava su inače dupe za Too Faced Melted lipstick, ali sam došla do zaključka kako to ipak nije za mene :D
Catrice Pure Shine debeljuce su moji veliki favoriti i polako ih skupljam. Nabavila sam si još dvije nijanse: 100 Sheer Your Mind! i 050 Cherry-ty.
Kao što volim Catrice debeljuce tako su mi veliki favoriti NYX Butter Gloss-evi o kojima sam već pisala ovdje. Kupila sam još jednu nijansu - Strawberry Parfait.


Kod mene kada su ruževi u pitanju onda se radi samo o onim dugotrajnima koji se ne skidaju tako lako, zato sam nabavila MUA Luxe Liquid lipstick u nijansama Tranquillity i Funk, te Bourjois Velvet u nijansi 10 Don't Pink Of It!. Sa MUA tekućim ruževima sam ugodno iznenađena, pigmentacija je savršena i boje su prekrasne, jedino nakon nekog vremena se osjeti lagano zatezanje i isuše usnice, dok Bourjois ima malo bolju teksturu pa do zatezananja dolazi puno kasnije nego kod MUA-e. Svejedno svi navedeni su odlični ruževi i ako imate suhe usnice malo ih prije nahranite balzamom.


Zahvaljujući Roseybelle i njezinoj recenziji o ovom rumenilu, nisam ga mogla zaobići tako da se našao u mojoj košarici :D Radi se o Essence Silky Touch blush u nijansi 90 Summer Dreaming.


Kupila sam dva nova proizvoda za obrve, napokon sam našla razvikani Essence Make Me Brow u nijansi 01 Blondy Brows i Makeup Revolution Ultra Brow Tint u nijansi Fair koji je odličan i zbilja dugotrajan, a boja mi je taman pogođena :)

Happy vikend na svu dekorativnu kozmetiku u Bipi rezultirao je sa 2 laka za noke (još sam i bila dobra :D). Radi se o Debby Gel Play ultra glossy lakovi za nokte u nijansama 03 i 31. Što nisu divni <3


Ako ste mislili da je ovo prvi New In bez ikakavih sjenila, varate se, jer sam zaboravila poslikati Sleek Del Mar Volume 2 paletu :D Toliko je bilo trulo vrijeme vani da sam sve na brzinu poslikala i pobjegla nazad i onda se sjetila kako sam nešto zaboravila :D O njoj sam pisala post pa možete ju vidjeti ovdje na linku.

Jeste li isprobali koji od ovih proizvoda? Što ste vi kupovali u zadnje vrijeme?

Kiss
Talisha

22 komentara:

  1. Lijep new in, ja sam u potrazi za Essence make me brow ali onom za brinete :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pravac muller :D vidjela sam da ga je dobio i dm sad :)

      Izbriši
  2. O ovim MUA ruževima sam dosta čitala no nikako da se odlučim na kupovinu :/ Još uvijek čekam da li će možda ili MUA ili MUR napraviti crni takav ruž, tko ga prije napravi kod toga radim narudžbu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. za mua luxe sam citala samo pohvale, dok za mur-ove tekuce ruzeve nisu recenzije bile bajne, vecinom su cure bile nezadovoljne tako da je odluka pala na mua :)

      Izbriši
  3. MUA karmincici mi izgledaju preprivlacno! :DDDDD
    Extra si si ponovila! :D

    OdgovoriIzbriši
  4. ajme kako je lijep ovaj tirkizni (?) lak <3 cekam sljedeci popust na dekorativu i onda je moj :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mint boje je, jos je ljepsi u zivo, uzela sam ova dva jer si pasu pa si iskombiniram mozda jedan nokat mint a drugi baby rozi :D to im je neka gel kolekcija pa ne stoje na debby standu nego izdvojeno na nekoj samostalnoj polici, tako da znas ako ih budes trazila :)

      Izbriši
  5. Cool stvarčice :D Essence rumenilo mi se najnaj sviđa. Od osobe koja do pred par mjeseci uopće nije koristila rumenilo došla sam do osobe koja nešto puno zadnje vrijeme odvaljuje na rumenila i sprema ih na wishlistu. Kmek. Ajm dumd :(.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) haha totalno te razumijem, meni prije par godina nije na pamet padalo staviti rumenilo, ali zato kad je krenula rumenilomanija mislim da sam ih brdo kupila u kratkom vremenu :D

      Izbriši
  6. Proizvodi za obrve mi deluju interesantno. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Nemoj mi reći da Garniera dvofaznog više nema? Izluđuju me s tim stalnim izbacivanjem svega što valja :/
    I ja sam htjela naručiti Lip Lava jer mi super izgledaju u tim tubicama, ali onda sam čitala iste komentare o bojama na netu da sam odustala. A tako lijepo izgledaju, šmrc!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da onaj veci u plavom pakiranju ako si kliknula na link gdje sam bila govorila o njemu, sad je samo onaj mali debeljuskasti sa ljubicastom vodicom koji mi je grozan, ali taj plavi mi je bio najbolji :(
      ova nude boja moze jos proc ali ova roza je totalni trash, steta sto nemaju neke neutralne i normalne boje za svaki dan :D

      Izbriši
  8. Jako me zanima Bi Good kremica za oko očiju, već sam ju par puta gledala ali nisam kupila jer nisam sigurna da li bi mi odgovarala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jucer sam ju isprobala i lijepa kremasta je, lagana, brzo se upija, ugodna na kozi...nemam nikakve zamjerke na prvi dojam, a cijena joj je super pa svakako isprobaj :)

      Izbriši
  9. Wow, dobar ulov :D Alverde okoloočnu kremicu imam i jako sam zadovoljna, baš sam ju potrošila i odmah zamijenila istom :D Babylove kremu sam imala i bila sam jako zadovoljna s njom, a Don't Pink Of It! si planiram već duže vrijeme kupiti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. svidja mi se alverde kremica, pogotovo pakiranje onako na pumpicu :)

      Izbriši
  10. Puno krasnih stvarčica :D ovu baby love kremicu koristim kao zamjenu za noćnu kremu i baš mi paše na licu, tko bi rekao...za ruke mi nije nikako..i meni je mixa naj naj, al trenutno imam afroditinu od badema, te u kombinaciji sa vaselinom- moram priznati da su mi se ruke oporavile jako brzo :) što se tiče okoloočne kreme-balea urea- mi je čist solidna, zadovoljna sam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. babylove kremicu sam vidjela kod tebe :D ja za lice imam vec nekoliko krema tako da mi ona sluzi za ruke... balea urea sam probala ali ok nista posebno, pa sam htjela isprobat nesto drugo i odluka pala na ove dvije :D

      Izbriši
  11. Ovaj Makeup Revolution Ultra Brow Tint, kakvi su dojmovi?
    Jel dugotrajan, kakva je boja kako izgleda?
    Jako me zanimaju dojmovi :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. kad god sam ga koristila bio je dugotrajan, brzo se susi i lijepo se s njim moze raditi, samo treba jako mala doza jer je pigmentiran pa moze trajat godinama haha :D moja je najsvjetlija nijansa fair koja je pepeljasta i meni je taman, skoro pa je boja ista kao od ABH u nijansi blonde sta imam, moje obrve su inace pepljaste a kosa mi je farbana u plavo. mislim da se isplati probati :)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...