Stranice

17. siječnja 2016.

Empties #12

Nakon mjesec dana evo me sa novim Empties postom :) Vrećica mi se napunila i bilo je vrijeme pokazati sve što se nalazilo u njoj :)


Ziaja piling od naranče volim i već sam ih prije nekoliko potrošila pa sam onda krenula na Balein piling od limunske trave, ali toliko volim ovaj piling od Ziaje da mu se uvijek vratim. Ima nešto i u njegovom mirisu :D
Bottega Verde Sol gel za ubrzavanje tamnjenja sam koristila po ljeti i ostalo ga je doslovno 2 kapi pa sam ga odlučila baciti.
Uspjela sam sačuvati jednu vrećicu Balea maramica za skidanje šminke jer ih inače automatski bacim. Uvijek su iste i držim se njih nakon toliko drugih koje sam probala pa su me pekle.
Lolete maxi blazinice od 50 komada su stvarno odlične, mekane a opet sve skidaju sa lica. Definitivno ih kupujem ponovo.
   

Eveline Pure Control SOS tonik za čišćenje lica je odličan, skida sve ostatke šminke, nemam zamjerki na njega jedino moram paziti u kojem ga periodu upotrebljavam ovisno o tome u kakvom stanju mi je koža jer malo isušuje kožu pošto je napravljen za masnu i problematičnu kožu.
Eveline micelarna vodica za osjetljivu i suhu kožu mi nije prva po redu, već sam ju koristila i ponovo kupila. Ne vidim da se puno piše o njoj, meni je ova micelarna odlična, skida čak i vodootpornu šminku, ne ostavlja ljepljiv osjećaj na licu i lijepo čisti lice.
Mixa dvofazni odstranjivač za vodootpornu šminku je moj top topova, nova bočica je već u upotrebi. Recenzija ovdje.


Uriage Hyseac Restructurant je moja dugogodišnja krema i uvijek ju imam u zalihi ako druge zaštekaju.
Mixa Anty-Dryness krema za vrlo suhu kožu sa 10% glicerina je super krema pa ukoliko vam treba hidratantna krema za ovo hladno doba pogledajte si ju.
Mixa Balancing krema sa 6% glicerina mi nije previše sjela i neću ju kupovati jer mi najbolje pašu Mixine kreme sa 8% i sa 10% glicerina.
BiGood okoloočna kremica je dobra i hranjiva no nije za zahtjevnu kožu dok svima ostalima će biti super.


Essence Studio Nails odstranjivač laka za nokte, bio mi je dobar ali se držim zelenog Avea koji je onako najbolji i najjeftiniji.
Garnier Mineral 5 Protection je moj najdraži dezić.
Fenjal Sensitive Deo Pump sam otkrila ovo ljeto i odličan je, koristila sam ga u kombinaciji sa prijašnjim Garnier dezićem. Kupila sam ga u Mulleru i već nekoliko mjeseci ga tražim i vidim da se Fenjal više ne prodaje u Mulleru. Znate li možda gdje mogu opet kupiti ovaj dezić?


Garnier Fructis SOS Repair je bio OK, ništa posebno jer nisam neki fan tih silikonskih ulja, stavim ih samo kad mi treba. Falit će mi jedino njegov miris :D
Eveline ulje za kožicu mi je bilo dobro ali ipak mi je bolje ono njihovo novo sa arganovim uljem.
Terra Naturi balzami Sheabutter & Jojoba i Orange & Citrus su moje ovogodišnje otkriće i obožavam ih. Sheabutter ima u sebi sitne šljokice. Recenzija ovdje.


Essence All About Matt puder u kamenu mi je odličan za ovo zimsko vrijeme, stavljam ga preko nekog drugog pudera kao završni touch.
Holika Holika Essential BB krema je odlična ukoliko imate jako svijetlu put i trebate jače prekrivanje. Recenzija ovdje.
Catrice All Around BB krema je bila nešto najbolje što je Catrice proizveo, srce me boli jer je više nema u prodaju i što sam potrošila zadnju tubicu koja mi je bila u zalihi :(


Catrice Lashes To Kill vodootporna maskara koja mi nije baš sjela, radi dramatičan look ali meni se svejedno preslika tako da ju ubuduće preskačem.
Kiko Precision Eye Pencil u nijansi 04 je moj standardni proizvod za obrve već 3 godine.
Essence Longlasting Eye Pencil u nijansi 01 Black Fever je moja dugogodišnja najdraža crna olovka. Sada sam otkrila onu Essence Gel olovku pa sam se navukla na nju :D


Jeste li probali koji od ovih proizvoda? Što ste vi potrošili u zadnje vrijeme? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 8:

  1. Opet trošiš na veliko! ;) Baš me zanimala ova Bipina okoločna kremica, al mi se sad čini da je ipak neću uzet s obzirom da ja spadam u zahtjevnije...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. haha s obzirom koliko kupujem trebam nesto i potrositi od toga :D hmm probaj ako zelis onako kosta nekih 19 kn ako se ne varam, za tu cijenu vrijedi probati, meni je inace dobra ali za zahtjevnije dane imam onu palmers

      Izbriši
  2. Lijepi praznići :D I ja mislim da Ziaja odlično miriše, imala sam gel iz te iste linije, i obožavala sam ga. Što se Catrice maskare tiće, meni je bila čisto ok, iako zadnji put kada sam ju uzela ne znam jesam li ju tri puta koristila jer mi je nekako presuha. Nepamtim da je prije bila takva ali ne bi se čudila da je netko u drogeriji čeprkao i otvarao pa sam dobila otvoren i polusuh proizvod :( I imala sam u planu probati Garnier SOS za vrhove, ali možda i bolje da nisam haha. Nisam bila sigurna da li je vrijedno novaca.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) joj ziaja od narance tako divno mirisi da sam snjofala praznu ambalazu dok sam pisala post :D
      catrice maskara je i meni bila suha i ljepljiva, ne znam sto je sa tom maskarom stvarno :D
      ma radje si uzmi neko ulje od macadamie za te novce, ovaj sos samo lijepo mirisi i nista drugo.

      Izbriši
  3. Cesto nailazim na pohvale Mixe, valjda je vrijeme da isprobam nesto :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Većinu sam i sama koristila - ali ono što mi je posebno zapalo za oko jest Fenjal. Obožavam taj miris od vremena kad sam bila klinka. Preporučam ti njihove kreme za tuširanje. Fantazija.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. tako sam tuzna jer ga ne mogu vise nigdje naci, dezic sam kupila u mulleru ali oni vise ne drze fenjal, gdje god sam ga trazila nigdje ga nema :( znas ti mozda gdje jos mogu pogledati?

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...