Stranice

12. veljače 2016.

Empties #13

Vrijeme je za novi Empties post :)


Garnier Mineral Protection 5 već dobro znate jer je moj najdraži dezić :)
Essence Nail Polish Remover Ultra je odstranjivač bez acetona, nije mi se svidio, užasno smrdi i kožicu oko noktiju mi ostavlja suhom.
Ebelin blazinice od 140 komada su mi odlične i uvijek ih kupim kada mi trebaju blazinice a nema ništa drugo tada na akciji :D
Loreal Elseve Extraordinary Oil mi je odličan šampon, već par godina koristim samo Elseve šampone i ovaj se stvarno pokazao kao dobar, no ja onako nisam previše izbirljiva kod šampona za kosu.
   


Olaz Essentials Beauty Fluid mi je bio dobar, ovo mi je bila ponovljena kupnja i to pakiranje od 200 ml, ali ga neću ponovo kupovati jer sam ga se zasitila. Prekrasno miriši, odličan je kao podloga za šminku jer lijepo zagladi i pripremi lice na sve što kasnije slijedi.
Alpstories Cleansing Tonic od nevena i kamilice me nije impresionirao, isušivao mi je kožu, meni jednostavno nije pasao.
Garnier Ultimate Beauty Oil je ulje za tijelo na pumpicu, ideja je dobra no ulje se ne upija dovoljno brzo, ostanem masna još neko vrijeme. Osim toga ne paše mi njegov prejak miris. Našla sam puno bolje i jeftinije ulje kod Balee.


Volim završiti sve BB kreme do kraja pa su mi tako ove 3 bile pri kraju.
Maybelline Dream Pure BB krema za mješovitu i masnu kožu sa 2% salicilne kiseline. Čudna mi je, previše mi je masnjikava i prvih nekoliko trenutaka imala sam osjećaj da samo sjedi na koži, tek kada sam ju fiksirala puderom u kamenu je bilo donekle ok, ali nisam uopće zadovoljna ovom BB kremom, držim se ja rađe onih korejskih.
Holika Holika BB kreme u nijansama Essential i Moisture sam miješala jer mi je Moisture  za ove zimske dane mrvicu tamna a Essential je gušća, pomalo teža na licu i jako svijetla, tako da smiksane su mi bile sasvim dobra kombinacija. Recenzija ovdje.


NYX Matte Finish Fini Matt sprej za fiksiranje šminke mi je bio odličan, imam već drugu bočicu u upotrebi. Koristim ga samo kada mi je to potrebno, sa njime fiksiram šminku no ne na svakodnevnoj bazi i koristim ga sa praškastim pigmentima.
Kiko Luxurious Lashes maskara u vodootpornoj verziji ima veliku gumenu četkicu i lijepo raščešljava trepavice. Sa efektom sam zadovoljna iako mi je nekada znala popustiti usprkos tome što je vodootporna pa joj to zamjeram.
Urban Decay Eyeshadow Primer Potion sam dobila uz Naked 1 paletu, potrošila ga jesam ali mi se nije previše svidio, dosta je masan, čak su mi od njega bolje Catrice i Milani baza za kapke.
Terra Naturi balzam trošim kao po traci ove zime, napokon sam našla meni najbolji balzam :)


Jeste li probali koji od ovih proizvoda? Što ste vi trošili u zadnje vrijeme? :)

Kiss
Talisha

22 komentara:

  1. Moram priznati da si me zainteresirala za NYXov sprej. :D
    Što se tiče ulja - meni nema do Nuxeovog, samo što mu je i cijena malo paprenija.

    OdgovoriIzbriši
  2. Jakooo si me zainteresirala za korejske BB kreme. Inače nikako da probam Terra Naturi balzame, volim Alverde pa sam pretpostavila da su i ovi dobri, a sad ću ga sigurno uskoro kupiti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. preporucam ti da probas koju korejsku bb kremu :) meni alverde balzami nisu sjeli, dok ovi od terra naturi su mi odlicni :)

      Izbriši
  3. Vidim ja da i tebi ide trošenje, ali tri potrošene BB kreme, ma respekt :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) najcesce trosim bb kreme i pudere u kamenu :D

      Izbriši
  4. nevjerojatno ali ništa osim blazinica nisam probala od ovih proizvoda:)

    OdgovoriIzbriši
  5. baš me mamiš s ovim holika holika bb kremama :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. sto cekas, za 5 dolara imas odlicne bb kreme :D ja sam se opskrbila zalihama pred malo i mirna sam do daljnjega :)

      Izbriši
  6. NYX-ov za fiksiranje nikad da kupim,jos Avonov koristim iako meni za suhu kozu i ne bi vjerovatno godio onaj sa matte finišom.
    xx

    http://zeberry.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ni ne radi bogzna kakav matt finish, ali ako imas suhu kozu radje uzmi od nyx-a onaj drugi za dewy finish :)

      Izbriši
  7. Bome dobro si ti trošila svega :) Bacam se na čitanje recenzije o Holika Holika BB kremicama.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) slobodno si probaj koju Holika Holika BB kremicu ako te interesiraju :)

      Izbriši
  8. nisam isprobala niti jedan proizvod :O ali evo par njih ide na šoping listu :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Uh :D ima tu svega. Slažem se za UD primer. Original verzija je i meni premasna i nije me nešto oduševila. Inače isto sam dobila sa naked paletom 4 mala testera. I probala sam EDEN verziju i oduševila me. Ako ću se odlučiti na kupnju ovog primera, svakako ću ići s tom verzijom jer ostavlja super matt finish a savršeno grabi sjenila a opet sve se lijepo da izblendati :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. imam te male testere vec 2 godine i nikako da ih krenem koristit, totalna sam ljencinca, ali mislim da mi je vrijeme da ih probam jer me zanimaju bas eden i anti-aging :D

      Izbriši
  10. Mixa brend mi se jako, jako sviđa - orobala sam kremu za suhu kožu i tonik koji ovdje spominješ. Trenutno nikako da potrošim Biobazinu micelarnu u ogromnom pakiranju ( gle čuda, meni odgovara ), pa bih mogla isorobati i Mixinu micelarnu.

    OdgovoriIzbriši
  11. Mixa brend mi se jako, jako sviđa - orobala sam kremu za suhu kožu i tonik koji ovdje spominješ. Trenutno nikako da potrošim Biobazinu micelarnu u ogromnom pakiranju ( gle čuda, meni odgovara ), pa bih mogla isorobati i Mixinu micelarnu.

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...