Stranice

18. ožujka 2016.

Empties #14

Vrijeme je za novi empties post! Nema puno stvarčica ali bolje da ih se sada riješim nego da se gomilaju :)


Lolete maxi blazinice od 50 komada su mi najdraže trenutno od ovih velikih, jako su mekane i ne iritiraju kožu. Neki ih ne vole jer im se otvaraju pošto su tako mekane ali ja nemam problema s tim. Koristim ih za čišćenje lica sa micelarnom.
Lady's Code blazinice od 100 komada su odlične, koristim ih za oči sa dvofaznim odstranjivačem šminke.
 


Mixa micelarna vodica za lice i oči za osjetljivu kožu i kožu sklonu reakcijama (recenzija).
Mixa dvofazni odstranjivač šminke (recenzija). Ovo čudo je uvijek u zalihama kod mene :)


Aveo Hydro balzam za usne, trebalo mi je dugo da ga potrošim jer mi malo sviđao pa malo nije. Ne daje dovoljnu hidrataciju kao što opisuje i malo pobijeli usne.
Terra Naturi naranča i citrus je moj najdraži balzam, otkrila sam ga ove godine i definitivno ga nastavljam koristiti do daljnjega.


Guess Dare edt je zbilja odličan parfem, obratite pozornost da je ovo verzija od 50 ml a ja sam ga skroz ispraznila, znači da mi se zbilja svidio :D Prekrasan osvježavajući a opet pomalo slatkasti miris.
Christina Aguilera Woman edp ima 30 ml i ako pratite moje empties postove mogli ste vidjeti kako mi je ovo već peti parfem koji sam potrošila od Christine. Žena očarava svojim parfemima, nije bio niti jedan a da mi se nije svidio tako da jednostavno volim njezine parfeme :) 


Puderi u kamenu Essence All About Matt i Catrice Prime and Fine Waterproof su mi trenutno najbolja kombinacija preko BB kreme, prvo stavim ovaj od Catrice i onda Essence preko njega. 


Holika Holika BB Clearing je jedina od ostalih Holika Holika BB krema koja mi nije sjela, stavljala mi je na vidjelo suhe dijelove na licu, ali ona najgora stvar je što na prvu kod aplikacije izgleda super no nakon kratkog vremena postanem skroz roza u licu. Ovu verziju definitivno više ne kupujem, ali za ostale imam samo riječi hvale (recenzija).
Macadamia Healing Oil Spray je odličan sprej za kosu, koristila sam ga na mokru kosu prije sušenja i dosta bi mi omekšao kosu, a o prekrasnom mirisu da ne pričam :)
Garnier Mineral Protection 5 je još uvijek moj najdraži dezić :)
Inače u svoje empties postove ne stavljam gelove za tuširanje i proizvode za zube osim ako nisam nešto zbilja odlično otkrila kao što je ova vodica za usta Colgate Cavity Protection Caries. Vodica je fenomenalna, okus je odličan i žao mi je što sam si već prije kupila jednu drugu koju sada trošim jer ću se definitivno vratiti ovoj.


Jeste li probali koji od ovih proizvoda? Što ste vi trošili u zadnje vrijeme? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 8:

  1. Svaka cast!! Ja ne pamtim da li sam ikad iskoristila koji puder u kamenu!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Haha blazinica sam valjda potrošila more, a uvijek zaboravim spremiti pakiranje za empties :( I kod mene se nakupila ekipa za post, ali još čekam jer vidim da mi je pola kupaone pri kraju :D Mogao bi biti jedan mega uskoro :D :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja ako odmah ne odvoji u vrecu za empties stvari znam da ce to zavrsit u smecu haha :D bas me zanima cega ce sve bit :)

      Izbriši
  3. Ja akupljam pomalo proizvode za empties. Joj, te BB kreme što mijenjaju boju :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da bas, sa ostalim korejskim bb kremama sta sam probala nemam taj problem, ali jedino mi ova mijenja boju :D

      Izbriši
  4. Probala sam Garnier dezić, svidio mi se, i Macadamiju, ali ulje, ne sprej. Nisam se zagledavala u sprej :D. Ulje mi je predobro. Potrošila sam ga i moram kupiti novo :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni je sprej nekako prakticniji iako imam i ulje :D

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...