Stranice

28. travnja 2016.

Trenutni favoriti #8

Vrijeme je za nove trenutne favorite! :)


Ova zanimljiva rukavica za piling je moje otkriće godine! Negdje sam ju vidjela na Youtube-u da ju neka cura koristi i odmah mi se svidjela kao ideja. Kupila sam ju na ebay-u, odmah sam uzela nekoliko komada jer sam znala da će biti stalno u upotrebi :D Ja sam inače lijena biti u tušu sto godina i pilingirat se, tako da ovu rukavicu navučem i napravim sve u par poteza. Nakon korištenja dobro ju operem i stavim na radijator da se osuši. Dobra je i za piling kada se koriste sredstva za samotamnjenje, a može se koristiti sama sa običnim šamponom za tuširanje ili za jači učinak sa pilingom. Evo link.
Garnier Body Oil Beauty je jedan od najboljih pilinga koje sam probala, lijepo čisti kožu ali ju ne ostavlja suhom jer sadrži 4 vrste ulja: makadamija, argan, bademovo i ružino ulje.
  

Loreal Hair Ultra Riche Nourishing System Mask je hranjiva maska namijenjena za sve tipove kose, sadrži botanička ulja, bez sulfata je i lijepog intenzivnog mirisa. Ova maska ima 200 ml dok ostale maske koje sam kupovala su imale 300 ml. Kupila sam ju na Feelunique stranici čisto za probu i jako mi se svidjela.


Balea micelarna za mješovitu i osjetljivu kožu me odmah zainteresirala čim sam ju vidjela na polici DM-a. Ima više vrsta pa svatko može odabrati micelarnu po tipu svoje kože. Ova micelarna sadrži lijepih 400 ml i stvarno je odlična, lijepo čisti, ne peče, lagana je i ne ostavlja nikakav čudan osjećaj na licu nakon čišćenja. Stvarno se isplati!
Mixa Losion za čišćenje lica je odličan, dugo sam tražila neki losion koji lijepo čisti kožu, a da je namijenjen osjetljivoj koži.


ELF Makeup Mist&Set je fiksator za šminku koji sam već koristila i potrošila prije par godina. Sjećala sam se da mi se tada svidio pa sam ga ponovo kupila. Moje se lice dosta znoji pa uvijek prije nego izađem iz kuće malo pošrpicam ovaj fiksator nakon nanošenja podloge, neće šminku držati netaknutu u nedogled ali malo pomogne kod tog pitanja. Lijepo stopi sve što ste stavili na lice, pa nema brašnastog izgleda. Jedino se treba paziti jer jedan špric kroz pumpicu pusti dosta proizvoda.


Lioele Dollish Cera-V CC krema ima svoju recenziju :) Čim osjetim da mi je koža malo suha odmah koristim ovu CC kremu.
Kiko Eye Base je baza za sjenila. Napokon sam ju kupila, gledam ju već dugo i svaki puta se predomislim, ali sada mi nije baš jasno zašto ju nisam prije kupila jer je odlična. Taman je po mojem guštu, kremasta a nije onako nauljena kao dosta baza koje sam isprobala. Još ovo pakiranje kao tubica je super praktično.
Essence Gel Waterproof olovka u nijansi 01 Black Blaze je moja najdraža crna olovka trenutno, toliko je crna i pigmentirana da je to čudo, dosta dugo traje čak i na mojim suznim očima, ne treba se šiljiti jer se samo na dnu odvrće.
Essence Longlasting olovka u nijansi 25 Say Hi Light (fora ime a? :D) je odlična roskasta-nude nijansa za waterline.
Kiko Color Veil Blush br. 01 je fantastično rumenilo, tako svilenkasto i pigmentirano! Nježne je roskaste nijanse sa mrvicom breskavste u sebi, divno se sjaji i odlično je za nas koji smo boje kao duhovi jer bi nekome ova nijansa možda prošla kao higlighter :D


To je to od mojih favorita! :) 

Jeste li isprobali koji od ovih proizvoda? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 15:

  1. Baš mi je drago da ti odgovara Balea micelarna! :))

    OdgovoriIzbriši
  2. Ona rukavica je baš odlična ideja. Viđala sam dosad razne, uglavnom ih prodaju brandovi za samotamnjenje, ali još nijednu ovakvu. :)
    Svakako ide na wish listu. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam vidjala da prodaju samo one za zamotamjenje na koje stavis proizvod da ne uprljjas ruke, nisam nigdje vidjela ove za "skidanje" boje i piling koze, ali zato ebay majka za takve stvari :D

      Izbriši
  3. Odgovori
    1. ako volis radit piling ovo ce ti uskratit vrijeme :D

      Izbriši
  4. Jesam miceralnu i isti su nam utisci. Maska za kosu deluje veoma zanimljivo :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Imam ovakvu ecotools rukavicu, još ju nisam otvorila jer koristim body&soul. Zbilja su super stvar. Balea micelarnu nisam probala, ali ću rado - čitala sam sve najbolje o njoj.

    OdgovoriIzbriši
  6. Jel traje ova essence olovka na waterline-u? Vec duuugo koristim catrice made to stay (in the mood for nude) i zbilja dugo ostane, obozavam ju. Jedva cekam neki izlet u trst da zavirim u kiko ducan :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ove gel olovke su odlicne! Zelenu koristim kao tus :)

      Izbriši
    2. traje sigurno nekoliko sati, ovisi kakve su ti oci. ja sam imala tu catrice olovku ali mi se jako brzo osusila i postala tvrda a bila je odlicna :( gel olovke su moje totalno otkrice :D

      Izbriši
  7. Već sam čitala pohvale za ovu masku za kosu i stavljam je na wish listu kad pa ću baš isprobati kad istrošim sve zalihe :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam ju uzela na blef i svidjela mi se toliko da sam ju u drugoj narudzbi ponovo uzela :)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...