Stranice

6. svibnja 2016.

Empties #15

Došlo je vrijeme da se isprazni vrećica koja skuplja empties proizvode i pusti mjesta za nove potrošene stvarčice :)


Loreal Elseve Extraordinary Oil maska za kosu je odlična maska, već sam ih nekoliko potrošila, trenutno koristim jednu drugu ali isto Loreal. Koristim i šampon iz ove linije i ja sam zbilja zadovoljna sa svim Elseve proizvodima koje sam probala.
Garnier Oil Beauty piling za tijelo je fantazija od pilinga, sadrži 4 različita ulja koji njeguju kožu i lijepo ju čisti. Ja ovo čudo definitivno ponovo kupujem.
  

Duchesse intimne maramice sam kupila jednom prilikom kada sam htjela isprobati ove jeftinije verzije maramica i mogu vam reći kako su odlične, stoje uz  bok onim duplo skupljim maramicama.
Lolete maxi blazinice su mi najdraže blazinice ovakve veličine, mekane su i ne iritiraju kožu. Novi paket je već u upotrebi.


Garnier Mineral Protection 5 dezić vam vjerojatno već na uši izlazi haha, što ću kad mi je to najdraži dezić.
Eveline dvofazni odstranjivač šminke se nije nešto proslavio kod mene. Na poleđini pišu svakakvi hvalospjevi poput toga da učvršćuje trepavice, savršeno hidratizira i bla bla. No, to kod mene nije problem nego je ovaj odstranjivač bio previše uljni, u smislu, ostavljao mi je oči toliko masne da sam i nakon skidanja šminke s njim navečer, ujutro izgledala kao da sam cijelu noć proplakala. Osim toga kada ga protresete morate ga odmah nanijeti na blazinicu jer se inače u roku par sekundi odvoji i vrati u početno stanje, što znači stalno mućkanje. Ja sa Mixom nemam tih problema jer odstranjivač ostane pomiješan neko vrijeme koje je meni dovoljno taman da očistim jedno oko i onda bez dodatnog mućkanja samo stavim odstranjivač na drugu blazinicu za drugo oko. Jedina doba stvar kod ovog odstranjivača je da lijepo skida drugotrajne ruževe i na usnama nema osjećaja suhosti, peckanja i zatezanja.
Eveline micelarna mi je bila dobra ali moram priznati kako mi je Balea micelarna koju sada koristim ipak malo bolja od ove.
ELF Makeup Mist&Set je fiksator za šminku, a ja takve proizvode češće koristim čim se malo podigne temperatura. Imam već drugu bočicu u upotrebi.


Look ByBipa turpije koristim već godinama i to točno ove u zelenoj boji jer mi lijepo turpijaju nokte a opet nisu baš ona  skroz žestoka rašpa kao za umjetne nokte. Imaju dvije strane, jednu grubu i jednu malo manje grubu. Sada su zbilja dale svoje pa je vrijeme da upotrijebim nove.
Uriage Hyseac Restructurant krema je moja miljenica već oko 8 godina pa iako volim isprobavati nove kreme ovu uvijek imam jer je jednostavno najbolja.
Mixa hranjiva krema sa 8% glicerina mi je najbolja od svih drogerijskih krema. Recenzija.


Yves Rocher balzam za usne od vanilije ima recenziju
Terra Naturi balzam naranča i citrus je moj najdraži balzam, kupujem i trošim ga u velikim količinama :D
Sierra Bees balzam u verziji Creme Brulee nije mi nekako po guštu, imam osjećaj samo da je mastan i ne radi ništa, a i miris mi je brzo dosadio.
EOS balzam sam čuvala zbog svog prekrasnog mirisa iako sam ga davno potrošila i onda sam sama sebi rekla da neću šnjofat potrošeni balzam i odlučila ga baciti. Njegova recenzija.


Maybelline Volum Rocket Waterproof maskara koju sam već puno puta spominjala jer mi je zbilja najdraža i jedina koja ima pravu dugotrajnu vodootpornu formulu.
Essence All About Matt kompaktni puder kojeg sam potrošila već nebrojeno puno puta i bez kojeg ne mogu.
Kiko olovka za obrve u nijansi 04 je moja najdraža olovčica za obrve.


Jeste li isprobali koji od ovih proizvoda? Što ste vi najviše trošili u zadnje vrijeme? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 6:

  1. Garnier Mineral Protection deziće više ni ne znam koliko sam ih potrošila jer su mi uvjerljivo najbolji :D Maybelline Rocket volim, ali ne u vodootpornoj verziji, dok se s Essence All About Matt nikako nisam našla.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. garnier dezici su najbolji :D steta za essence puder, ja pudere u kamenu trosim kao po traci tako da ako nadjem nesto poput ovog essence pudera da mi pase i jos ima super cijenu, meni je to odusevljenje :)

      Izbriši
  2. Odgovori
    1. bio je dio neke limitirane kolekcije, ne znam ako jos postoji :(

      Izbriši
  3. Baš me zanimao Evelineov dvofazni odtranjivać. I ne zvuči primamljivo sada više :) U svakom slučaju ostajem pri svojem CV onda još neko vrijeme :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma ima i boljih, ne zelim vise niti isprobavati nista novo, samo cu se i dalje drzati moje mixe :)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...