Stranice

12. kolovoza 2016.

Moja putna dekorativna kozmetička torbica #3 + preparativa

Nastavljam tradiciju postova o mojoj putnoj dekorativnoj kozmetičkoj torbici, ali ovaj post osim dekorativne kozmetike imat će dodatak preparativne kozmetikea. U ovaj post nisam jedino dodala gel za tuširanje, šampon i regenerator za kosu, losion za tijelo, proizvode za sunčanje i blazinice, činilo mi se previše da još i to stavljam, a sigurno znate da i to moram uzeti :)
Pripremite se na jedan vrlo dugačak post :)


Počinjem odmah od dekorative jer sam ju zbilja pomno planirala kako ne bih pretjerala. Cijela dekorativa mi stane u Fa torbicu koju sam zaboravila slikati za post, ali ste ju već vidjeli u postu o kozmetičkim torbicama ovdje.


Od paleta nosim TheBalm Meet Matt(e) Nude paletu koja ima sva mat sjenila (recenzija). Kako bih ipak ubacila koje shimmeraste nijanse i obavezno da imam mat crno sjenilo uzimam Zoeva Naturally Yours paletu (recenzija). Za konturiranje i highlight uzela sam Freedom Makeup Pro Strobe paletu (recenzija) i jedino rumenilo koje nosim je Rose Gold iz Sleek Face Form Light palete koju volim i zbog bronzera za konturiranje (recenzija). Možete vidjeti kako ne nosim nikakve specijalne palete sjenila sa sobom a to je zato što ne volim nositi na putovanja palete koje sam masno platila i koje nije moguće ponovno kupiti. Navedene palete mogu ponovno kupiti ukoliko se razbiju jer me čekaju velika tramakanja kufera, ali nećemo izazivati vraga :P


Od proizvoda za lice nosim dvije Lioele BB kreme - Triple The Solution koja sadrži SPF i Beyond The Solution (recenzija). Obje BB kreme imaju dobro prekrivanje i stvarno se mogu pouzdati u njih, a Beyond The Solution je moja večernja BB krema s kojom znam da se mogu slikati bez problema jer nema SPF. Za laganije prekrivanje uzimam još i Skin 79 BB kremu (recenzija). Bez mojeg najdražeg Catrice Prime And Fine pudera u kamenu nigdje ne idem, a sav makeup treba i fiksirati sa NYX Setting sprejem od kojeg sam prije pola godina potrošila već jednu bočicu i znam da mi je odličan.


Kada su obrve u pitanju nisam previše izbirljiva i idem na sigurno sa mojom najdražom Kiko olovkom za obrve koju na visokim temperaturama fiksiram sa Essence Eyebrow Top Coat gelom za obrve. Kada mi obrve trebaju preživjeti svakakve uvjete onda koristim NYX Eyebrow Gel u nijansi Blonde. Kad god idem negdje obavezno mi se pojavi koji prišt na licu tako da korektor je obavezan, u tom slučaju nosim Catrice Liquid Camouflage. U slučaju da dobijem nešto boje onda vadim svog asa iz rukava, a to je Alverde tamni pigment koji se može miješati u sve tekuće podloge.


Bez najdražeg Catrice Vanillaty Fair sjenila ne idem nigdje, kao ni bez moje najbolje i najdraže Essence Gel crne olovke. Nosim najdraži tuš za oči koji je Essence Liquid Ink Waterproof (recenzija). Uzela sam jedan Kiko Longlasting Stick u nijansi 25 kao podlogu za sjenila (recenzija), Milani primer za oči (recenzija) i dvije Maybelline Lash Sensational maskare za oči od kojih jedna je obična verzija, a druga vodootporna.


Od ruževa za usne odlučila sam se samo za nekoliko njih, a to su: RiRe Lipmanicure High Fix u nijansama Deep Plum i Pink Brown (recenzija), zatim Bourjois Rouge Edition Velvet ruževe u nijansama Red-volution, Frambourjoise i Pink Pong (recenzija).


Od lakova za nokte uzimam 2 China Glaze laka za nokte u nijansama Flip Flop Fantasy i I'd Melted For You.


 A sada prelazimo na preparativni dio :)


Mixa losion moram uzeti jer mi jedini dubinski očisti kožu, a Mixa dvofazni odstranjivač za vodootpornu šminku je moj najdraži odstranjivač i bez njega nigdje ne idem (recenzija). Garnier micelarna mi je ok ali ništa specijalno, ima i boljih od nje, ali nažalost nitko ne radi putno pakiranje tako da sam morala uzeti ovu. Olival piling za lice je moj najdraži piling i nije bilo dileme oko pakiranja.


Ne uzimam nikakvu kremu za lice nego samo Kiko Blooming Glow serum koji mi se odlično ponaša ispod BB krema, Kiko City Filter sa SPF 50 je obavezan na licu kada nemam šminke (recenzija), a Palmer's Eye Cream je odlična kremica za okoloočno područje i njezino pakiranje je taman za putovanje. Palmer's Swivel Stick sam tek otkrila i oduševljena sam s njim, to je stick za sve grube dijelove a ja ga koristim najviše za usne. Sun Dance balzam sa SPF 50 je nepotrošiv i to mi je jedini balzam koji se ne rastapa na suncu. Ne mogu ne uzeti i moj najdraži Terra Naturi citrusni balzam za usne.


Sagrotan dezinfekcijski gel sa dodatkom aloe vere sam kupila u Mulleru, nisam ga još probala ali sam ga kupila baš u svrhe putovanja. Mixa Multi-comfort krema za ruke je vrlo praktična za putovanje, ali i vrlo efikasna (recenzija). U zadnje vrijeme dosta koristim Zara Femme parfem pa bi bio red i da ga uzmem na put što zbog mirisa što zbog jednostavnog pakiranja.


Ebelin odstranjivač laka za nokte kupila sam posebno za putovanje jer mi se čini praktičan zbog pumpice na vrhu. Essence rašpica i Eveline 8u1 lak su nešto što jednostavno moram imati sa sobom.


Čestitam ukoliko ste uspjeli doći do kraja ovog dugačkog posta :) Ovo je bilo moje spremanje dekorative i preparative, još me čeka spremanje robe koje mi zadaje glavobolju :)

A kamo idem? Pratite me na Instagramu pod @talisha.art pa ćete sve saznati :)

Putna dekorativna kozmetička torbica #1
Putna dekorativna kozmetička torbica #2

Kiss
Talisha

Broj komentara: 15:

  1. Koliko ljepota na jednom mjestu! Baš ti je super post i svi proizvodi se čine baš super. Baš mi je drago što ti je Catrice Prime and fine puder u kamenu najdraži jer sam ga nedavno kupila. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :)) bit ces odusevljena s njim, vidjet ces :)

      Izbriši
  2. Wow kolko toga ima! Neki od ovih proizvoda su i moji favoriti, a neki su po običaju završili na WL :D E, da..koja je razlika između Maybelline Lash Sensational obične i vodootporne maskare (osim kaj je vodootporna ofc :D)? Jel isti efekt i to?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hehe, tako i ja od drugih skicam stvari za WL :D pa efekt je mozda mrvu bolji sa obicnom cisto zato jer je jace crnije boje, a cetkica im je potpuno ista. samo kod maybelline maskara sve su u pocetku dosta vodenaste pa mi se vise svidjaju kad se malo zgusnu, onda dodju taman na teksturu koja je odlicna za koristenje :D

      Izbriši
  3. Super post! Odlične stvari nosiš sa sobom, nekome se možda čini previše no po meni je to čisto solidna količina :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) stvarno sam suzila koliko sam mogla i zadovoljna sam, vec sve koristim, jedino jos nisam sve ruzeve izvrtila ali ce svi doci ma red :)

      Izbriši
  4. Super si isplanirala dekorativu, ja sam toliko toga natrpala a na kraju nisam pola toga koristila, nego samo osnovne stvari.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha ja tako inace napravim ali ovog puta dam se zbilja skulirala. Racunam da cu jos nesto i kupit sigurno :D

      Izbriši
  5. Bome lijepa kolekcija za putovanje :)

    Gdje si nasla Lash Sensational vodootpornu maskaru? Jel dobra?
    Imam obicnu Lash sensational i volim ju, ali trazim neku vodootpornu maskaru uz to, a ovu nisam vidjela nigdje O.o

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) kupila sam ju na feelunique stranici, nisam sigurna ako je ima kod nas, mozda bi ju muller mogao imati... Dobra je maskara, zbilja drzi, cetkica joj je potpuno ista pa ako ti obicna pase onda ce ti i ova biti dobra :)

      Izbriši
  6. Divan post draga <3
    Pogledaj moj blog i učlani se ako ti se svidi pa mi napiši komentar da bih ti uzvratila <3


    http://herecomesajla.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  7. I sama uvijek puno toga ponesem jer ne želim da mi nešto pofali. Šminka mi nije toliko problem je ne zauzima puno mjesta, dok je preperativa živa muka. Pametno je nositi putna pakiranja, no ona mi obično nisu dovoljna za put od desetak i više dana, tako da mi je to najgori dio za pakiranje :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je preparativa najgora jer bas dosta zauzima i moras pazit da nesto ne iscuri, bas tlaka. A putna pakiranja mi u ovom slucaju ne bi bila dovoljna. I uvijek nesto zaboravim :P

      Izbriši
  8. Predivne stvari... izgleda ko da sam ih ja sama pakirala TheBalm Meet Matt(e) Nude paleta mi je predivna i izvana i iznutra <3 Evo malo nominacije Liebster Award ako ćeš možda imati viška vremena ili će ti biti u nekom trenutku dosadno :) https://goo.gl/9iHWxL

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...