Stranice

10. kolovoza 2016.

RiRe Lipmanicure High Fix

Evo i dugoočekivanog posta o RiRe Lipmanicure High Fix tekućim ruževima :) Ukoliko volite dugotrajne tekuće ruževe onda bacite oko na ove male ljepotane jer će post biti prepun slika.


Za ove tekuće ruževe sam slučajno čula na Youtube-u gdje je jedna cura pokazivala iste takve ruževe ali verzija u prahu koja u dodiru sa usnama pretvara se u tekući ruž za usne. Išla sam odmah na Ebay potražiti te ruževe i vidjela da oni u prahu imaju samo 4 boje koje mi se baš nisu svidjele. Ta verzija u prahu zbilja djeluje i traje dugo koliko sam vidjela po recenzijama, jedino je problem što prah leti posvuda kada se izvadi aplikator. Tužna što mi se niti jedna boja nije svidjela išla sam dalje kopati i naišla na tekuću verziju ovih ruževa i sa većim izborom boja, ne moram ni govoriti kako je odmah pala narudžba :D


Ruževi dolaze u zanimljivom jajastom obliku, ipak je to korejska kozmetika i znate da kod njih sve mora biti oku interesantno :) Svaki ruž došao je u svojoj kartonskoj kutijici i sadrži 3.7 g proizvoda.



Aplikator ovih ruževa je u obliku tupog trokutića, jako je mekan i lijepo ostavlja boju na usnama. Jedini problem je što je previše kratak pa se morate naviknuti raditi s njim.
Otvor na tekućem ružu je malo veći pa aplikator pokupi dosta proizvoda, ukoliko vam to smeta slobodno možete vratiti višak vratiti u bočicu i dozirati koliko vam je potrebno.



Nijanse koje sam kupila su: Rich Raspberry, Muse Red, Pink Brown, Wine Burgundy i Deep Plum.


Tekstura ovih ruževa je tekuća no ne previše (nisu pretekući kao Aura). Jako su pigmentirani tako da nema potrebe za nadogradnjom, ali ukoliko baš želite možete ih nadograditi. Osuše se kroz 2 minute i postanu potpuno mat
Zbilja su dugotrajni, preživjet će piće i jelo jako dobro, ja sam se čak tuširala sa njima i nije bilo nikakvog pomaka sa usana, no kao i sve druge ruževe skida ih sve što je na uljnoj bazi. Osjećaj na usnama je prekrasan, nema nikakvog zatezanja niti isušivanja. Naravno, ukoliko se nose cijeli dan malo osjećaja isušivanja će biti ali tek nakon nekih 5 sati. 
Jedna meni jaaaako bitna stvar je što se ne lijepe kada spojite i protrljate usnice. Kod puno tekućih ruževa sam to osjetila i ja se jednostavno naježim na to. Za mene se tekući ruž nema što lijepiti jednom kada se osuši. Jedino kod ovih i Bourjois ruževa nema lijepljenja. Sa micelarnom ih nećete moći skinuti, samo sa dvofaznim odstranjivačem koji je namijenjen za vodootpornu šminku.

Evo i swatcheva ovih ruževa na ruci.


Evo i swatcheva na usnama. Znam, nisam bila nešto previše precizna jer sam ih brzinski radila :D

Prikazane su 4 nijanse koje su zbilja divne u svakom pogledu: Deep Plum, Rich Raspberry, Muse Red i Pink Brown.



A evo i pete nijanse Wine Burgundy koja je za mene promašaj. Ne znam zašto nemam sreće sa ovako tamnim nijansama:( Boja je tako divna ali se ne nanosi ravnomjerno. Na neke dijelove se boja hvata više i onda ostaju tamnije fleke, a na neke dijelove kao da se ne hvata dovoljno dobro i oni ostaju svijetli. Ova nijansa se suši brže od ostalih što ne dozvoljava popravke i onda to sve ispadne jedan veliki cirkus kao na slici.


Kada izuzmem fail nijansu koju mogu koristiti jedino uz olovku slične boje ispod, meni su ovi ruževi fantastični! Osobno sam prezadovoljna njima jer ispunjavaju sve moje zahtjeve. Trenutno moji najdraži ruževi su navedeni RiRe i Bourjois ruževi o kojima sam pisala ovdje.

Ruževe sam kupila na Ebay-u od korejskog sellera po cijeni od 6,81 dolara. (Link)

Sviđaju li vam se ovi ruževi? Jesu li vas zainteresirali? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 19:

  1. Heheh...ja prvo po slici mislila da su lakovi za nokte
    Heheh...kad ono matt ruževi..ful su mali,koja ima je militraža??
    Al baš su slatki,a ja obožavam matt ruževe...nadam se da ću naručiti koju nijansu...Al ja bih neku za svaki dan

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ups, zaboravila sam napisati, imaju 3.7 g :) da ima neka neutralna uzela bih ju i ja, ali nazalost samo ove jace nijanse imaju :(

      Izbriši
  2. Pakiranje je apsolutno preslatko i jedinstveno, svakako su se vec time istaknuli. Nijanse su isto bas slatke.

    OdgovoriIzbriši
  3. Mozes dodati ili uslikati sastojke?:)
    Cine mi se zanimljivi al sam alergicar,pa moram pazit

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. sastojci su na kutijici a ja sam sve svoje kutijice vec bacila, tako da evo linkic slike sa neta di se vide sastojci :) http://tinyurl.com/zvqfgwy

      Izbriši
  4. Ako me sjećanje dobro služi do sada još nisam čula za njih, ali moram priznati da izgledaju preslatko i čine se stvarno dobri :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Obožavam tvoje postove jer uvijek imaš neke fora stvarčice :) Kad sam vidjela swatcheve i ugledala wine burgundy baš sam pomislila wooow koja nijansa za jesen. I onda kažeš da je ona jedina promašaj :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) joj te tamnije nijanse uvijek zezaju, nikako da nadjem neku boju vina a da je savrsena :P

      Izbriši
  6. Jako si me zainteresirala za ove ruževe, nijanse su mi divne i obožavam mat ruževe. I ja sam isprva po slici mislila da su lakovi za nokte :D Jako zanimljivo ... znači... moram ih imati <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hehe da pomalo izgledaju kao lakovi :) probaj ih pa javi dojmove, bas me zanimaju i tudja misljenja :) :)

      Izbriši
  7. Ajme hvala Bogu da sam napokon pročitala taj post. Čula sam za njih još prije i sjećam se da sam ih gledala i namjeravala kupiti nijansu Pink Brown, ali nisam pročitala previše recenzija za njih pa sam nekako odustala. Meni je pakiranje preslatko i baš mi je drago da si ih kupila i napravila super recenziju (posebno zbog swatcheva koji su često off na eBayu :P ).Meni se čine super i sigurn kupujem Pink Brown i šteta što se Wine Burgundy nanosi neravnomjerno, meni je ta nijansa prelijepa!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :) obavezno ih kupi jer jedva cekam tudje dojmove posto su meni wow :) ahh vidim da svi padamo na ove tamne nijanse, a na kraju me uvijek zeznu, ali uz dobru olovku ispod ima i toj nijansi spasa :)

      Izbriši
  8. Prvo BB kreme, sad ovo!! Ti ces me natjerati u bankrot!! :) Obozavam pigmentirane ruzeve i ovo mi se cini odlicno. Super mi je i to sto su u tekucem obliku pa se nemoram bojati da ce se rastopiti prilikom transporta! Obavezno cu skicnuti!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, nisam namjerno :P ako volis tekuce ruzeve samo navali na ove male ljepotane :)

      Izbriši
  9. Nikako da stignem s komentarom s obzirom da me oduševila zadnja slika, ali šteta što je nijansa takva kakva je. Možda naručim Muse Red jer su mi preslatki! :D

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...