Stranice

24. rujna 2016.

New In #15

Napokon novi New in post! Znam i mene je pomalo sram što mi je trebalo 2 mjeseca da se sjetim napisati ga jer se nakupilo dosta stvarčica, zato ću danas pokazati samo preparativni New in. U jednom naknadnom New in postu pokazat ću dekorativne i ostale stvarčice jer zbilja toga ima previše za jedan post :) Paaaa, krenimo! :)

 
Napravila sam narudžbu na Feelunique stranici i nakrcala se Palmer's proizvodima pošto sam čitala samo pohvale o njima. Kupila sam Firming Butter, Daily Skin Therapy losion, Anti-Aging losion, Swivel Stick i Skin Therapy Oil. Spremam vam mini recenziju ovih proizvoda pa sada neću govoriti o njima. Palmer's proizvode kod nas sam vidjela jedino u Bipi, ali ponuda je ograničena samo na njegu protiv strija i pokoju kremicu za buduće majke, no ukoliko pogledate ponudu na Feelunique stranici vidjet ćete da imaju jako puno proizvoda po svim kategorijama.


Kako sam završila zadnju micelarnu htjela sam probati još neke nove, tako sam kupila Byphasse i Nivea micelarnu. Obje sam do sada koristila samo jednom, posao su obavile dobro, a kako će se ponašati dalje to moram još vidjeti :)
Cetaphil Moisturising Cream kupila sam na Feelunique stranici, zajedno sa Palmer's kupovinom. Krema se može koristiti za lice i tijelo, namijenjena je iznimno suhoj koži. Do sada sam ju koristila na licu i rukama i moram reći da mi se jako sviđa, a uzela sam ju pretežito za hladnije vrijeme koje stiže.


Dove Invisible Dry dezić već sam hvalila ovdje.
Dove DermaSpa Goodnes je ulje sa zlatnim česticama za koje još nisam sigurna što mislim o njemu. Nisam navikla na proizvode u tvrdim plastičnim bočicama koje se ne mogu stisnuti pa mi je i to bio novitet.


John Frieda Sheer Blonde ljubičasti šampon za kosu još nisam isprobala. Sve drogerije kod nas drže John Frieda proizvode ali ukoliko tražite baš ovaj ljubičasti šampon možete ga naći samo u Bipi.
Loreal Elvital balzam za kosu sam već nahvalila ovdje.
Loreal Elseve njegujuća krema koja se ne ispire, može se staviti prije ili poslije pranja i zbilja je dobra jer ne otežava kosu i ne ostavlja mastan osjećaj kao ulja. 


Ebelin odstranjivač laka za nokte bez acetona sam spominjala ovdje.
Aveo odstranjivač laka za nokte sa acetonom i mirisom lubenice sam uzela jer je onaj od badema sa zelenim čepom nestao iz prodaje. Koristila sam ga jednom i ima mi pomalo jak miris, ali vjerojatno se još moram naviknuti na njega :)


Sun Dance Tropic losion za sunčanje sa SPF30 i gel za poslije sunčanja kupila sam prije mjesec dana, nažalost nisam ih uspjela puno iskoristiti, ali su mi se jako sviđali. Losion ima u sebi još hijaluronsku kiselinu pa hrani kožu.
Eveline Sun Bronze ulje za sunčanje nosila sam na put ali sam se tamo sjetila kako su plaže pješčane i da to u kombinaciji sa uljem ne bi bila najbolja ideja, tako da ga nisam uspjela previše koristiti.


Ne znam kako vi, ali ja sam jako tužna što je ljeto već završilo... Sama pomisao na ono što slijedi kao redovite kiše, hladnoća, 3 tone robe na sebi... Baca me u bedaru :(

Jeste li probali koji od navedenih proizvoda? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 8:

  1. Kao i uvijek odlični noviteti. Palmers imam ovaj stick koji sam kupila već drugi put i zakon je. I imam njihovo ulje koje je isto odlično. Čekam tvoje recenzije za ostalo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) stick je odlican, mislim da sam cak kod tebe na blogu prvi put cula za njega :)

      Izbriši
  2. Mene bas zanima Nivea miceralna, u zadnje vrijeme sam pocela Niveine proizvode opasno gledati :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. za sada mi je dobra, inace nisam bas na "ti" sa nivea proizvodima za lice tako da me ugodno iznenadila ova micelarna :)

      Izbriši
  3. Palmers proizvode nisam probala tako da se veselim recenzijama :) Gledam tvoje Sundance proizvode koji su mi asocijacija na ljeto te ti mogu reći da i ja žalim što je ljeto tako brzo prošlo jer mrzim jesenje sivilo, onda sam ko medo i mogla bih samo spavati te mi se ništa ne da :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. uskoro stize recenzija :) joooj svi se vesele jeseni a ja u komi odmah :(

      Izbriši
  4. Veselim se Palmers recenziji, jer sam citala samo pohvale o njima! Mislim da sam citala da ih ima i u Mulleru.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jucer sam bila u Mulleru i zaboravila pogledat ako ih ima tamo :( Ja cekam jos jedan paket sa feelunique stranie i narucila sam si jos neke palmer's proizvode jer sam vidjela da imaju liniju proizvoda i za kosu :)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...