Stranice

21. svibnja 2017.

New In #19

Sakupilo se dosta stvarčica u zadnja 2 mjeseca pa je vrijeme da se napiše jedan New in post :)


Počinjem sa malo preparativnih stvari :) Među njima našlo se Mixa mlijeko za čišćenje šminke, Nivea micelarna vodica za osjetljivu kožu, CD pjena za čišćenje lica, Afrodida okoloočna krema od kamilice, Olival čarobni piling za tijelo i BiGood serum za lice. Neke stvari trenutno su u upotrebi, a neke sam samo probala tako da ću o svemu pisati u nekim budućim postovima.


Loreal Elseve Extraordinary Clay maska od gline za čišćenje kose prije samog šamponiranja mi je već druga po redu koju kupujem, Loreal Elseve Total Repair Serum je već u upotrebi, a Eveline Argan + Keratin masku za kosu još nisam probala jer čeka svoj red. Naglo me uhvatila želja za bojama za kosu i vjerujem kako je ljeto pravo vrijeme za to. Odlučila sam kupiti 4 Loreal Colorista WashOut polutrajne farbe za kosu koje traju 1-2 tjedna ili nekoliko šamponiranja. Nijanse u pitanju su Orange, Peach, Dirty Pink i Lilac. Kupljene su na Asos stranici. Imam plavu kosu pa sam pravi primjerak za testiranje ovih farbica :)


Feelunique narudžba sadržavala je Kerastase Serum za kosu, Skin Doctors sprej za usporavanje rasta dlačica, Yes To Carrots hidratantna krema i 3 komada moje najdraže maskare Maybelline Lash Sensational Waterproof.


Sa BeautyBay stranice kupila sam The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 i Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% + Vitamin F, poznatu Embryolisse kremicu za lice, RCMA No-Color Powder, OFRA Long Lasting tekući ruž u nijansi Charmed i 4 najdraža BH Cosmetics kistića broj 24.


Sa BH Cosmetics stranice kupila sam set od 7 kistova, Nude Rose Highlight paletu i Studio PRO Waterproof Brow Pomade u nijansi Blonde. Zanimljivo mi je kada napišu da je pomada vodootporna, odmah očekujem jako puno od nje :)
Nažalost mislim da sa BH Cosmetics stranice više neću naručivati jer su abnormalno digli shipping koji me je došao koštati kao 2 proizvoda iz ove narudžbe.


Nabla me uvijek zainteresira svojim proizvodima tako da sam jednostavno morala naručiti nešto. Narudžba je sadržavala prekrasnu praznu paleticu iz limitirane kolekcije koju sam napunila sa 6 sjenila. U pitanju su: Paprika, Sugar, Glitz, Ludwig, Zoe i Unrestricted. Za oko su mi zapele pomade za obrve pa sam i tu morala uzeti jednu Brow Pot Waterproof u nijansi Venus.


U Diviana Cosmetics dućanu uzela sam 3 ELF kista za blendanje, 2 su iz standardne kolekcije dok 1 je iz Pro kolekcije. Uzela sam i Duo prozirno ljepilo za trepavice.


U zadnja 2 mjeseca imala sam napadaj kupovanja lakova za nokte i tako sam se počastila sa hrpom China Glaze lakova kupljenih sa stranice Nailland.hu i 2 su iz Diviane. Nijanse u pitanju su: Beach It Up, Meet Me In The Mirage, Blanc Out, Sun's Out Buns Out, Jitterburg, It's A-Boat Time, Mistown Magic i Heroine.  U Bipi sam kupila 2 Essence Color Boost laka za nokte u nijansama 01 Instant Friendship i 10 Instant Adventure i jedan iz obične kolekcije 46 Black is back.


Trebao mi je mali ali dobar lak za kosu i zato sam se odlučila za Balein. U istoj šetnji DM-om naletila sam na Alverde Vital+ ulje koje sam silno željela isprobati. Na Ebay-u kupila sam paketić od 50 komada češljića za maskaru koje ću ja koristiti za raščešljavanje obrva. U Mulleru sam našla 3 male spužvice iz limitirane Essence kolekcije i ostatak nijansi Essence Ultra Last olovki: 01 Lavander Blender, 04 Fuchsia Romance i 06 Lilac Season.


Koji proizvodi vas najviše interesiraju iz ovog New In posta? Jeste li isprobali koji od navedenih proizvoda? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 18:

  1. Odgovori
    1. hehe hvala :) pa makar ti znas kako je to pokupovati brdo toga :P

      Izbriši
  2. Wow, odlične stvarčice! Zanima me tvoje mišljenje o BiGood serumu, jer mene je skroz razočarao. Molim te piši o BH paleti highlightera i Nabla sjenilima. :)
    Iva

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :) <3 meni je okvirno OK, lijepo se upije, nahrani mi kozu ali me zivcira to sto lice nakon njega bude ljepljivo i ako ga stavim malo vise otrusi mi se.
      bh paleta i nabla sjenila stizu u sljedecim postovima :)

      Izbriši
  3. Wooow, ovo se zove new in! :D
    Sve me zanima, a najviše Nabla :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Moraš napravit slike prije i poslje kad budeš koristila ove farbice, to me tako zanima da ti to ne mogu opisati :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hehe to planiram koristiti preko ljeta, ali sigurno cu poslikat rezultate :)

      Izbriši
  5. I opet slinim kad vidim tvoj new in :D :D Lijepo si se počastila, nema šta. Najviše se veselim recenzijama The Ordinary i Nabla proizvoda :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :) joj kad ovako sve skupim na hrpu tek onda vidim koliko sam toga pokupovala, a o potrosnji da ne govorim :D nabla stize uskoro a the ordinary testiram jos :)

      Izbriši
  6. Kakva ti je Eveline maska za kosu? Tvoji noviteti su uvijek raj za oci. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nisam ju jos isprobala, ali koristim njihov sampon i regenerator, mogu ti preporucit regenerator koji je fantastican! potukao je sve regeneratore koje sam do sada probala. i to ti govorim ja koja se farbam u plavo i imam zahtjevnu kosu :D

      Izbriši
  7. Pa ovo je cijeli ducan a ne new in haha
    za oko su mi zapeli lakovi za nokte, ali i farbe za kosu jer me trenutno drzi zelja za ludim bojama :D

    Honey - blog Royal Lifestyle - Twitter - Instagram

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti <3 :)
      nisam prije imala ovakvu maniju kupovanja lakova za nokte :D to valjda kada kupujes lakove preko interneta onda ih uzmes i 10 ako treba :D

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...