Stranice

16. svibnja 2017.

Proizvodi koji su me razočarali #6

Vrijeme je za nove razočaravajuće proizvode! :D Navedeni proizvodi nažalost nisu funkcionirali za moju kožu, da ne mislite kako oni neće niti vama biti dobri, svatko je različit pa uzmite to u obzir. Zato, krenimo :)


Tinktura Balzam Zeleni Čaj je bio toliko hvaljen i čitajući tuđe hvalospjeve mislila sam kako će me riješiti prištića i ostalih nepravilnosti na licu. Nažalost on na mojoj koži samo sjedi i ništa ne radi. Mogu proći sati a da se niti trunčica balzama nije upila u kožu. Moram priznati da sam ostala tužna.


Kiko Youth Generating Serum je ime koje obećava svašta. Na ambalaži i na web stranici su ga toliko nahvalili da sam ga jednostavno morala kupiti, kužiš ono serum koji samo što kavu ne kuha. I naravno da sam se razočarala jer serum je kremast, imam osjećaj kao da nanosim neku šrot kremu za lice i vrhunac svega - serum se oguli sa lica! Što ga više utrljavam to se on više trusi i tu me zbilja izbacio iz takta.


Balea Q10 okoloočna kremica je još jedan proizvod koji se ne želi upiti u moju kožu. Kao Kikov serum otrusi se i nestane. Samo što za razliku od Kikovog seruma ona je bila jeftina.


Secret Key Repairing Eye Cream na bazi puževe sluzi je proizvod koji mi nije uopće legao. Moja koža ga popije u roku keks ali rezultata nema, jednostavno kao da sam vodu stavila. Osjećaj hidratacije je apsolutno nikakav. Nakon nekoliko dana stalnog korištenja osjetila sam blago peckanje okoloočnog područja i vidjela crvene flekice tako da ja i puževi jednostavno nemamo ništa zajedničkog.


Catrice Slim'matic Ultra Precise olovka za obrve u nijansi 010 Light je proizvod o kojem ipak moram reći nekoliko riječi. Proizvod u ovoj olovci je fantastičan, dugo nisam vidjela da je netko napravio tako dobru formulu koja zbilja traje jako dugo nakon aplikacije. Ali ono što me izbacilo iz takta kod ove olovke je mizerna količina od 0,05g u ultra tankoj olovčici koja puca na svaki malo jači stisak. Ovu olovku sam potrošila a da sam s njom možda 6 puta popunila obrve. Čim napravite s njom dvije crtice morate ju već odvrtit jer se užasno brzo troši, a u isto vrijeme ne smijete odvrtiti previše proizvoda jer će puknuti. Ova olovka me doslovno izludila. Voljela bih kad bi postojala ova formula u normalnoj debljini automatske olovke.


I to je to! Koji proizvodi su vas razočarali u zadnje vrijeme? Da čujem još nečije jadikovke :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 5:

  1. joj i meni je ta Balea kremica bila koma. Samo se trusila, baš nikakve koristi od nje :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. znaci nisam jedina! ni pod razno nije se htjela upiti u kožu, samo bi se otrusila :D

      Izbriši
  2. Taj Tinkturin balzam sam i ja imala i živo je sranje :D Ja ne kužim kako ljudi govore da imaju suhu kož i da ih ovo hidratizira... Meni na masnoj koži nije pružio ništ, kamoli hidrataciju, koža mi je nakon njega bila još dehidriranija neg što je bila..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni samo stoji i ne radi nista, ne kuzim kako ga svi hvale a jednostavno se ne upija, efekt s njim je kao s vazelinom na kozi, samo stoji na povrsini :(

      Izbriši
    2. probajte ga nanijeti na još vlažno lice, odmah nakon npr. tuširanja jer je balzam na bazi ulja, a uljima treba voda ili nešto drugo da ih povuče u kožu. možete i prvo staviti tonik pa dok se on još upija, namazati balzam u tankom sloju

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...