Stranice

10. siječnja 2018.

Favoriti 2017. godine - Dekorativa

Kao i svake godine pišem vam o svojim dekorativnim favoritima koji su obilježili tu godinu. Znam da malo kasnim s postom jer smo već debelo ugazili u siječanj ali ovaj post je već postao tradicija i mora se! :D Zato, krenimo :)


RCMA puder u prahu je za mene totalno otkriće godine. Koristim ga stalno a vidite koliko sam ga potrošila. Nakon što je ovaj puder bio hvaljen sa svih strana morala sam ga kupiti i mislim da sam totalno pogodila s njim. Odličan puder u prahu za sve tipove kože, ne mijenja boju podloge, ne reflektira svjetlost i jako je fino mljeven.
Iako je RCMA puder preuzeo vodstvo, još uvijek sam vjerna svojem Catrice Prime And Fine puderu u kamenu i nekad ih znam kombinirati.
Lioele Triple The Solution je bila moja najkorištenija BB krema, čak više od Beyond The Solution koju i dalje koristim ali kako mi je lice malo podivljalo TTS mi daje veće pokrivanje pa je ona ipak bila češći izbor. Ovo što vidite na slici joj je nova ambalaža i moram priznati kako mi ovako crna tubica izgleda više cool nego ona roza. Recenzija.
Essence Get Picture Ready primer za lice je jedini primer koji mogu staviti na svoju osjetljivu kožu, nema onaj silikonski feeling, djeluje kao krema i lijepo se nanosi. 
NYX Dewy Finish fiksator za šminku sam najčešće koristila jer jako lijepo stopi šminku i daje onaj zadnji touch cijelom makeup-u.


Sleek Face Form u nijansi Light je moj vjerni prijatelj već godinama i stvarno ne znam kako mi se tako sporo troši jer taj proizvod ide na sva putovanja sa mnom i još ga redovito koristim. Najviše trošim rumenilo koje je stvarno predivno, nakon njega bronzer, a najmanje trošim highlighter iz palete. Recenzija.
Kiko Flawless Fusion Bronzer u nijansi 01 jer kao pogođen za mene. Tako je mekan i divan, a nijansa je stvarno odlična za sve osobe super svijetle puti poput mene.
Nabla highlighteri u nijansama Angel i Baby Glow su mi postali najdraži highlighteri, zbog njih sam većinom napustila sve ostale highlight proizvode. Biram ih s obzirom kakav look nosim i što mi je u planu taj dan.
Nabla pomada za obrve u nijansi Venus mi je sjela kao naručena jer su mi inače sve svijetle nijanse opet bile za dlaku tamnije. Ukoliko imate jako svijetlu kosu bacite malo oko na ovu pomadu.
Essence Superlast pomada za obrve u olovci je fantastičan proizvod! Znači, Essence je po meni sa ovim proizvodom ubio! Ovo je zbilja pomada ali kako je u olovci jednostavno je za rukovati s njom, a da ne govorim kako zbilja dugo traje.
Catrice tekuća kamuflaža je korektor koji mi pomaže da sakrim neželjene prištiće na licu. Ovo što vidite na slici je nova tubica pošto mi je jedan već pri kraju, a nije baš u lijepom stanju. 


Sephora tekući ruževi su bili moje otkriće iz 2017. godine i pomeli su ostalu konkurenciju. Imam 6 ovih ruževa i svi su odlični, a znate koliko sam kritična prema tekućim ruževima. Odličan tekući ruž za mene mora biti lagan, bez da ga osjećam previše na usnama, pigmentiran od prve i jako dugotrajan. Ovi ruževi imaju sve te karakteristike.
Essence Ultra Last olovke za usne su malo čudo. Imam 4 njihove nijanse i sve ih obožavam. Isprobajte ih jer su stvarno odlične i vrlo dugotrajne olovke koje se uopće ne preslikavaju.
Lak za nokte koji sam najčešće ove godine nosila je Kiko Power Pro Nail Lacquer u nijansi 56.


I dolazimo do paleta sjenila gdje sam stvarno suzila izbor na dvije palete. Zamislite samo kako mi je bilo teško napraviti ovakav izbor pošto imam dosta paleta sjenila. 
Jedna je Zoeva Naturally Yours koja je moja najdraža paleta za prilike kada ne znam što bih stavila na oči i za putovanja. Recenzija
Druga paleta iako je došla u moje ruke tek u 9. mjesecu, odmah je osvojila moje srce. Radi se o Juvia's Place The Nubian paleti sjenila. Recenzija.


Što ste vi najčešće koristili u prošloj godini? Imamo li koje iste favorite? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 9:

  1. Catrice tekuća kamuflaža je i moj favorit, voljela bi isprobati Essence pomadu za obrve i Nabla highlightere.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. isprobaj obavezno essence pomadu u olovcici, nije skupa a odlicna je :)

      Izbriši
  2. essence olovke, catrice korektor.. da da da :D
    eto bas mi je drago da je jos nekom dobar Essence primer, ne viđam ga nigdje a meni je stvarno najbolji!
    sto se tice tekucnih ruzeva, probaj NYX slip tease (ima sad zadnji post na mom blogu), definitivno sam odusevljena - pigmentirani, lagani, dugotrajni... :D

    xo Honey - blog Royal Lifestyle - Twitter - Instagram

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni je taj primer super posto ne volim one teske silikonske :) hvala na preporuci, definitivno cu bacit oko na te ruzeve :)

      Izbriši
  3. Obožavam Angel i Baby glow <3 a Sephora tekući su i meni otkriće godine i baš si razmišljam kako ću uzeti još koju nijansu kad budem išla u Njemačku :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja cu isto definitivno kupiti jos koju nijansu ruzeva, jest da ih imam 6 sada ali ih zelim jos :D

      Izbriši
  4. Slažem se za Catrice puder i essence olovke za usne, oni su i moji favoriti! Ja te olovke nosim kao ruž, odlične su :)
    Imam i Nablin baby glow, i jako je lijepa boja, ali ne znam je li to samo do mojeg, ali je nekako pretvrd i moram stvarno energično vrtiti kist da bih uopće mogla skupiti nekakvu pristojnu količinu, a ni onda to nije dovoljno da bi se vidlo na licu :/ maalo bolje bude s beauty blenderom, al ono, svejedno je nekako razočaranje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. essence olovke se mogu bez beda nositi kao ruzevi jer stvarno dugo drze, ja sam ostala skroz iznenadjena kada sam se sa jednom cak i tusirala haha!
      hmm baby glow je malo tvrdje teksture ali nije bas toliko tvrd kao sto ga opisujes, mozda je tvoj malo problematican? ja s mojim nemam problema, sa bilo kojim kistom za highlighter pokupim bez beda proizvod.

      Izbriši
    2. Da! Baš dugo traju, ne isušuju i mekane su! :)
      Ma vjerojatno je samo moj, nisam do sad naišla niti na jednu lošu recenziju.

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...