Stranice

9. srpnja 2015.

Kiko Soft Touch Blush

Nakon Long Lasting Stick Eyeshadow i Infinity sjenila, na red su došla i Kiko rumenila. Ova rumenila su iz Kikove stalne postave pa su uvijek dostupna, a to napominjem jer sam već u nekim starim postovima pokazala Kiko palete i rumenila ali su bila iz limited edition kolekcija koje više nisu dostupne.


Pakiranje im je jednostavno i gumirano pa se ne skliže, crne je boje i rekla bih taman elegantno. Rumenila se jednostavno otvaraju i zatvaraju a sa unutarnje strane je malo okruglo ogledalce. Tekstura rumenila je kao što im samo ime govori "soft - silky smooth", iznimno mekana i ugodna, a pigmentacija odlična. 
Moji primjerci su: 109 Candy Rose - mat nježna roza nijansa sa mrvicom breskvaste u sebi i 103 Golden Peach - kao što samo ime govori breskvasta (možda više koraljna) nijansa sa sitnim zlatnim shimmerom.  103 nijansa se spominje kao dupe za Nars Orgasm ali to ne mogu potvrditi, dok mogu potvrditi da je slična Sleek Rose Gold rumenilu i pomalo naginje na TheBalm Hot Mama. Dobra stvar za sve one koji ne podnose krupni shimmer u ovakvim rose gold rumenilima je ta da je shimmer u 103 rumenilu iznimno fino mljeven i lijepo se stapa s kožom.

Lijevo 109 Candy Rose i desno 103 Golden Peach




Swatchevi su napravljeni bez ikakve baze ispod. Pigmentacija je stvarno odlična, a morate paziti sa kakvim kistom ih upotrebljavate da ne pretjerate prilikom aplikacije. 


Mislim da su ove dvije nijanse zbilja univerzalne i pasale bi doslovno svima. 
Kiko ukupno ima 12 rumenila za odabrati na njihovoj web stranici. Cijena rumenila je 7.50 eura, a količina rumenila je 5 grama.

Sviđaju li vam se ova rumenila? Imate li vi koje?

Kiss
Talisha

Broj komentara: 8:

  1. Gledala sam ih bila,ali nisam probala. Pigmentacija je stvarno impresivna, Golden Peach mi se jako sviđa.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. golden peach im je najvise razvikano rumenilo ali mogu reci da je sa razlogom hvaljeno :)

      Izbriši
  2. Najradije bih opelješila Kiko <3 (kao što uvijek i učinim kad u inozemstvu naletim na njihov dućan :D )

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. haha kad se nadjemo u kikovom ducanu i krenemo trpat stvari u kosaricu, mislim da prodavacice odmah znaju o cemu se radi :D

      Izbriši
  3. Tvoj blog je raj za recenzije Kiko kozmetike :D oba rumenila mi se sviđaju, ne znam koju bih prije nijansu za sebe od tih 12 odabrala :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hehe hvala :) od svih koje imaju, zbiilja je tesko za odabrati samo jedno rumenilo :D

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...