Stranice

12. svibnja 2016.

Catrice Sand Nudes Palette

Dugo nisam probavala Catrice palete jer sam se sa Matt paletom razočarala (recenzija), ali prije nekih 2 mjeseca kada je Catrice uveo novitete, prolazeći Muller-om za oko mi je zapela nova divna Sand paleta. Morala sam ju uzeti, slaba sam na ove nijanse :D


Pakiranje je jednako kao i kod ostalih Catrice paleta iz ove linije, dosta je čvrsto i dolazi sa dvostranim aplikatorom. 
  




Paleta se sastoji od 6 sjenila od kojih 3 su mat, a 3 su shimmer. 

Prva nijansa je shimmer nijansa šampanjca, mekana je, lijepo se sjaji i ima dosta šljokica u sebi. Problematična je ukoliko ju se nanosi sa kistom jer onda od nje ostanu samo šljokice, tako da preporučam nanošenje prstom.
Druga nijansa je mat nijansa boje kože koja me pomalo razočarala jer se na meni skoro pa ni ne vidi i slabije je pigmentacije. Voljela bih kad bi bila mrvicu tamnija nijansa i onda bi bila idealna za pregib, ovako ne služi ničemu.
Treća nijansa je ta famozna mat breskvasta nijansa zbog koje sam uopće kupila ovu paletu i moram priznati da me skroz razočarala jer joj je formula suha, ne nanosi se ravnomjerno i nije dovoljno pigmentirana. Na swatchu sam se trudila kao i kod druge nijanse proći više puta da se boja ipak malo vidi.
Četvrta nijansa je boja pijeska sa blagim zlatnim shimmerom u sebi, nijansa je lijepo pigmentirana i odlično se nanosi i blenda.
Peta nijansa je čokoladno smeđe boje sa sitnim zlatnim shimmerom u sebi, pomalo je praškasta ali joj to ne zamjeram jer je odlično pigmentirana.
Šesta je mat hladna tamnosmeđa nijansa odlične pigmentacije, ovako pigmentirane su trebale biti druga i treća nijansa!

Swatchevi su rađeni bez ikakve baze ispod. Kod prve tri nijanse sam nadograđivala swatch, dok kod druge tri nijanse to nije bilo potrebno jer su odlično pigmentirane.


Sama paleta me zaintrigirala prvenstveno zbog njezinih nijansi i htjela sam vidjeti ako se kvaliteta poboljšala s obzirom na Matt paletu koju sam isprobala. Mogu odmah reći kako je ova puno bolje kvalitete od Matt palete ali još uvijek me nije potpuno osvojila jer vjerujem da su se neke sitnice mogle bolje odraditi poznavajući Catrice mono sjenila koja su odlična, a pogotovo Velvet Matt sjenila koja su top!
Cijena palete je 39,90 kn.

Jeste li isprobali ovu paletu? :)

Kiss
Talisha

4 komentara:

  1. Ajmeee ja joj se divim odkad je došla u prodaju, prekrasna je. Imam sve Catrice palete, još mi samo ova fali. Najviše koristim Chocolate, Nude i Matte. Ali ovo su moje boje, i jedva čekam priliku da ju kupim.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni se ne svidjaju samo druga i treca nijansa, ostale su zbilja vrijedne :)

      Izbriši
  2. Velvet Matt su odlična, odlična sjenila, ali čini mi se da ih povlače ili sam ja nešto krivo skužila ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. bili su na akciji zbog povlacenja, ne znam ako su ih ponovo ubacili :( ali uspjela sam uzeti jos 2 komada mojeg najdrazeg sjenila vanillaty fair na akciji <3

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...