Stranice

27. svibnja 2016.

Proizvodi koji su me razočarali #3

Danas vam donosim post o proizvodima koji su me razočarali. Pošto ovakav post nisam pisala već godinu dana, normalno je da se ovdje nalazi hrpica proizvoda :) Napominjem samo kako je ovo moje osobno mišljenje i ne mora značiti ako je mene nešto razočaralo da će i vas.


Garnier Miraculous Oil koji bi trebao ubrzavati sušenje i štititi kosu od visokih temperatura meni ne radi apsolutno ništa osim što mi masti i otežava kosu. Čak mi se kosa sporije suši s njim jer ima kao neki film po sebi. Nije mi jasan baš ovaj proizvod, a pogotovo mi nisu jasna ta Garnier ulja jer kojeg god sam okrenula i usporedila im sastav ispalo je da sva ulja imaju 95% isti sastav, čemu onda 10 vrsta ulja kada je jedno dovoljno :D Jedina dobra stvar ovog ulja je njegov miris.
Garnier Fructis Color Resist Blond Booster je proizvod o kojem sam čitala hvalospjeve i koji mojoj kosi nije napravio apsolutno ništa. Inače nemam puno problema sa žutim dijelovima, pojave mi se samo malo na ofarbanom izrastu dok ostatak kose je lijepo plav, ali ni na tom malom dijelu nije bilo pomaka. Još jedan Garnier proizvod koji samo lijepo miriši :D
   

Batiste šampon za suho pranje kose sam dobila jednom prilikom u DM-u i to mi je prvi takav proizvod koji sam ikada probala. Ne znam kako netko ovo može stalno koristiti, ja sam od dva korištenja dobila užasnu perut, kosa mi je bila suha za poludit i tjeme me jako svrbilo. Mislim da smo ja i suhi šamponi gotovi.
Kiko Instant Perfection Fluid obećava zaglađivanje kože i anti-stres djelovanje. Ne vidim nikakvu razliku sa njim ili bez njega, a jedna stvar koja meni kod njega kronično fali to je hidratacija. Već kad ne radi ono što na njemu piše, mogao je makar hidratizirati kožu, ali ne radi ni to.
Palmer's Daily Calming Facial Lotion me nije toliko razočarao jer je stvarno gusti, lijepo se razmazuje i upija, hidratizira kožu, praktički radi sve što piše, ali kod mene je problem što peče za oči. Radi se o laganom peckanju kao kad vam neke pare nadraže oči i onda počnete lagano suziti. Ne znam zašto imam takvu reakciju na njega, a još je namijenjen osjetljivoj koži. Tako mi je žao jer se rijetko nalaze kreme u pakiranju od 100 ml, ali očito sa mojom kožom nije najsretnija kombinacija.
NYX Pore Filler sam odlučila kupiti iako ja nisam ljubitelj primera, ali me zainteresirao jer obećava svašta. Kada se nosi sam bez baze preko je onako srednja žalost, lice je jako glatko na dodir ali moje pore nisu nestale. Kada preko njega stavim BB kremu nastaje pravi dar mar jer mi izvire svi suhi dijelovi sa lica i pore se vide isto kao da nisam ni stavila ovo čudo.


Aura Matte tekući ruž je bio ovogodišnja bomba, prije nego je došao na police Kozma čitala sam i slušala samo hvalospjeve o ovim tekućim ruževima, a onda kada sam ih probala sam se skroz razočarala. Pigmentacija nije ništa posebno, ruž je tekući kao voda, treba mu dugo da se osuši, užasno je ljepljiv kada spojite usnice i što to više puta napravite dobit ćete onu "prekrasnu" crtu unutar ustiju. Probala sam ih nekoliko i samo mi jedan može proći. Ovi ruževi su za mene totalni ruski rulet, tako da tko god reko kako su svi super i fantastični, taj je lagao. Držim se Bourjois tekućih mat ruževa koji su super pigmentirani, dovoljno ih je jednom nanijeti, ne lijepe se i ne osjećam ih na usnama. (recenzija)
Sierra Bees balzam za usne me ostavio ravnodušnom, čini mi se da samo stoji na usnama i ništa ne radi.
Kiko Smooth Base iz Nail Care linije je lak koji popunjava sitne neravnine na noktu i služi kao baza za lak. Ova baza je koma jer niti jedan lak koji sam stavila na ovu bazu nije izdržao više od 3 sata, totalno razočarenje. 
Maybelline Push Up Drama* maskara moje trepavice pretvori u ravno tri slijepljene trepavice. Definitivno nije maskara za ravne i kratke trepavice poput mojih, smatram kako su joj dlačice ipak malo previše kratke.
Maybelline Color Tattoo Matte u nijansi Creme De Nude je sjenilo kojemu sam se toliko veselila i obilazila sve moguće drogerije da ga nađem. Na kraju me razočara jer mi isušuje kapke, totalna bedara...
Eveline Celebrities Beauty u nijansi 21 Ivory je solidan puder u kamenu, svilenkaste teksture, pakiranje je onako malo fensi i sadrži spužvicu i ogledalo, ali na mojem licu peviše porozi u kratkom roku.


*PR proizvod

Jeste li isprobali koji od ovih proizvoda? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 16:

  1. Joj, da ti Aura ruževi, nikad ne znaš što ćeš dobiti. Jja sam prva dva kupila davno prije nego što su bili dostupni kod nas i bili su mi super, a ovi što sam kupila kod nas, uglavnom failovi. Nije mi jasno kako mogu biti tolika odstupanja između nijansi.
    Glede suhih šampona, ja imam jedan Batiste, onaj smeđi i dobro mi posluži povremeno, ako stvarno nisam stigla oprati kosu, ali samo za taj dan i onda što prije operem kosu. Slažem se s tobom da to nije nešto za svakodnevno korištenje, mislim da tako nečem nije niti namjenjen.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. muke po aura ruzevima xD doslovno ne znas sto ces dobit
      mene je nakon sat vremena uzasno pocelo svrbiti tjeme, a nakon toga dosla je i perut. ja ocito nisam za te stvari :D

      Izbriši
  2. Strasno je sto su promenili formulu Aura karmina. Uopste mi nisi jasni, pogotovo jer se probijaju i na novo trziste. Ja sam ih prva obozavala, i kupovala jedan za drugim, dok nisam naisla na vodnjikavu formulu. Steta, zaista.

    OdgovoriIzbriši
  3. Maybelline sjenilo creme de nude mi je također koma,užasno isušuje kapke!Aura ruž sam probala.jedan i nije mi nešto vauu!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. aha znaci nisam jedina :D ja inace imam masne kapke ali ovo sjenilo mi ih isusi boli glava.

      Izbriši
  4. Vidiš, ja bih dala Nobelovu nagradu onome tko je smislio suhe šampone :D Vjerojatno ti je tjeme sklono isušivanju pa onda i peruti te ti jednostavno takva vrsta proizvoda ne paše. Moje tjeme se jako brzo masti i zbog toga mi Batiste odgovara jer ubije tu masnoću. Maybelline CT također jako volim, dobro Creme de Nude nemam, ali imam ostatak i s mojim kapcima nema problema, ali to je sve individualno. Aura tekuće ruževe volim, ali imam tri nijanse koje sam po recenzijama shvatila da su zahvalne pa sam očito imala sreće :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da ja dobijem perut cim mi neki sampon ne valja, ocito je osjetljivo tako da kod mene je suhi sampon napravio dar-mar :D ja sam probala vec jedno 5 color tattoo-a i niti jedan mi nije isusivao kapke kao ova nijansa :(

      Izbriši
    2. Onda je dobro što nemam baš tu nijansu ;)

      Izbriši
    3. ja bih rekla da je zbilja do nijanse :)

      Izbriši
  5. Vidiš ni meni nije baš sjela ova Maybelline maskara. A siera bees mi je kako kad, nekad čisto ok, dok mi je nekad super :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. imas isti problem kao ja ili nesto drugo u vezi maskare?
      mislim da sierra bees nije bas za dubinsko hranjenje usana :D

      Izbriši
  6. Eh taj Pore filler :(
    Da si barem pričekala da ti kažem dojmove ;)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...