Stranice

13. ožujka 2018.

Empties #27

Dugo je prošlo od zadnjeg Empties posta, pa mislim da je vrijeme za novi s obzirom na punu vrećicu koja skuplja praznu ambalažu :)


John Frieda šampon koji bi trebao ugasiti žutu nijansu kose je stvarno grozan, užasno isuši kosu i ona se počinje nenormalno petljati, tjeme počinje svrbiti, ma stvarno grozan šampon. Ovdje je ostalo još sigurno pola šampona ali bacam ga u smeće.
Loreal Elseve Total Repair Extreme šampon za kosu je stvarno dobar šampon i koristim ga već godinu dana. Znate da volim Loreal Elseve šampone i mislim da mi je ovaj za sada najdraži od svih isprobanih. 
Loreal Elseve Total Repair Extreme maska za kosu je odlična i preporučam ju svima koji imaju pomalo oštećenu kosu. Neovisno koji šampon trenutno koristite obavezno si nabavite makar ovu masku. 
Loreal Elseve Total Repair Extreme serum za vrhove mi je bio dobar ali bolji mi je takav od Kerastase linije. Serum je napravljen u dvije boje i teksture, jedna je kremasta a druga obojana je tekuća. Kada ga stisnete izađe ista doza obje teksture i može se koristiti na mokroj ili suhoj kosi.


Nivea micelarna vodica je moj favorit među svim micelarnim vodicama na tržištu. Toliko mi je dobra da već godinu dana samo nju koristim i ne namjeravam kupovati druge micelarne.
Mixa dvofazni odstranjivač vodootporne šminke za okoloočno područje... Zar je potrebno išta govoriti? Mislim da sam ja najveći potrošač ovog proizvoda i naći ćete na blogu tone i tone ovakvih praznih bočica. Koristim ga za skidanje sve šminke na okoloočnom području, ne samo za vodootpornu. Jer je najbolji i točka. Recenzija.


Octenisept sprej sam uvrstila također u dio preparativne njege jer me on spašava kada se malo previše zaigram s prištićima i onda on smanjuje upale pa krastice brže zarastaju. Ovaj sprej osobno koristim na 100 načina pa vam preporučam da uvijek imate jedan pri ruci.
Alverde ulje za celulit sam bila davno uvrstila u moje trenutne favorite i moram reći kako mi je i dalje drag proizvod. Po pitanju celulita neće napravit ništa specijalno, ali kako kožu napravi mekom i elastičnom to je divota.
Alverde ulje za kosu od argana i badema sam koristila tako da bi ga stavljala prije pranja da mi kosa malo odstoji s njim i onda bi ju oprala. Solidno ulje ali ja sam previše lijena za te dodatne korake u rutini kose.
Skintegra Hydra B je hidratantni serum za lice koji se lijepo nanosi i upija, ali to je sve. Nažalost meni nije dovoljno hidratantan, imala sam osjećaj kao da s njim ili bez njega je isto. Ako tražite nešto za jaču hidrataciju onda obavezno kupite Naro, on je moj favorit iz cijele Skintegra linije.
Uriage Hyseac R je hidratantna kremica s kojom se družim već 9 godina i nastavljam ju kupovati i dalje.
Terra Naturi citrus & naranča balzam za usne i dalje ostaje moj bog među balzamima za usne (uz Palmer's Swivel stick naravno).
Ukoliko tražite odlične rašpice, preporučam vam one iz Bipe. Ova zelena Look By Bipa mi je stvarno najbolja.


BH Cosmetics Studio Pro Waterproof pomada za obrve je možda i dobar proizvod ali je meni došao već suh. Čim sam izvadila prozvod iz kartonske kutijice bio je bez čepa, znači da su ga loše zatvorili tokom proizvodnje. Nijansa je Blonde i nije bila loša jer sam pomadu koristila oko 10 puta, ali nakon toga stvarno nisam više imala živaca za tako suh proizod i eto ga sad završava u smeću.
Freedom pomada za obrve u nijansi Blonde je dobra ali nijanse ove pomade su dosta tamne, pa Blonde nijansa bi plavušama ipak mogla biti malo tamna. Inače i ona mi je došla polu-suha i imala je presjek po sredini koji se zna desiti kada se kremasti proizvodi posuše i popucaju. Koristila sam ju možda 30 puta i sad je i ona za smeće.
Essence Superlast pomada u olovci u nijansi Blonde je fantastičan proizvod. Nadam se da ga neće nikada povući iz asortimana :D Pomada je napravljena u obliku olovke, dugotrajna je i odlična za brzu aplikaciju.
Još uvijek sam vjerna Holika Holika BB kremama čak i nakon nekoliko godina. Najdraža mi je ova Aqua verzija. Recenzija.
Loreal Paradise Extatic maskara je po mojem mišljenju trenutno najbolja maskara koju možete naći u drogeriji po pitanju efekta same maskare. Efekt je famozan, nisam dugo vidjela da neka maskara napravi wow efekt praktički u jednom potezu. Prekrasno zacrni i poveća trepavice. Jedina mana joj je što će se brže osušiti i ako ju svakodnevno koristite računajte da će vam se osušiti u roku 2 mjeseca. Želja mi je probati ovu maskaru u vodootpornoj verziji.
Catrice tekuća kamuflaža u nijansi Light Beige je najbolji korektor za prekrivanje. Kamuflažu sam stvarno puno koristila iako izgleda kao da je ima još ali to su zaljepljeni ostaci xD Služi mi samo za prekrivanje nedostataka jer za okoloočno područje je previše suha. Prešla sam već na drugu bočicu.


Potrošila sam veliku količinu blazinica, neke su bile duple ali poslikala sam vam od svake po jednu vrećicu. Od malenih blazinica tu su Lolete i Jasmin gdje Jasmin blazinice odnose pobjedu. Od maxi pakiranja potrošila sam Lolete, Balea i Septona. Najbolje su mi Baleine i od njih si kupujem zalihu sljedeći put.


Što ste vi trošili u zadnje vrijeme? Jeste li probali koji od ovih proizvoda? :)

Kiss
Talisha

2 komentara:

  1. vatice trosim dosta jer ih koristim za 100 razlicitih preparata pa i za skidanje laka na noktima... catrice korektor je i meni pri kraju. a octanisept sprej je najbolji :D koristim ga na zanokticama, uraslim noktima, ogrebotinama, porezotinama.. ma svuda :D

    Honey - blog Royal Lifestyle - Twitter - Instagram

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. haha tako i ja sa vaticama isto, koristim ih za sve pa cak i za ciscenje xD
      a octenisept mi je najbolji prijatelj posto ga stalno za nesto koristim isto kao i ti :)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...