Stranice

12. travnja 2018.

Trenutni favoriti #13

Prošlo je već više od godinu dana kako vam nisam pokazala svoje trenutne favorite. Uz neke stare favorite koje sam ranije spominjala u postovima, ovo su neki od proizvoda koje redovito koristim već nekoliko mjeseci, pa je bio red da vam ih pokažem :)


RCMA No-Color Powder je puder u prahu koji se može koristiti za sve potrebe šminkanja gdje koristite puder u prahu (setiranje, baking, itd.). Iako na prvu izgleda malo zaštrašujuće zbog svoje bijele boje, na koži ne pušta nikakvu boju, ne utječe na promjenu boje podloge i jako lijepo sjeda na kožu. Naravno, ukoliko pretjerate s količinom vidjet ćete bijele fleke po licu, ali nema potrebe za tim pretjerivanjem. Puder je namijenjen za sve vrste kože i dugo traje. Sadrži, vjerovali ili ne, 85 grama proizvoda! Zamislite samo koliko ste s ovom jednom bočicom uštedili novaca od stalne kupovine pudera u kamenu/prahu. Užasno sporo se troši. Aplikacija je malo zeznuta pošto sadrži čep ali on je dovoljno veliki da prislonite veliki kist za puder i okrenete bočicu naopako. Odredite dozu i tako stalno ponavljajte i nećete imati efekt brašna po cijeloj kući :D Postoje i druge verzije ovog RCMA pudera u prahu kao Translucent i Over Powder u dvije nijanse. Kupila sam ga na Beauty Bay stranici.


Juvia's Place The Nubian paleta mi je odmah prirasla srcu čim sam ju kupila. Znate i sami da su neutralni, zlatni i brončani tonovi moja ljubav pa je bilo teško ne zavoljeti ovu ljepoticu. Odlična mi je za sve dnevne varijante, kod noćnih varijanti ju kombiniram sa još nekim tamnim ili crnim sjenilom, ali sve u svemu ova paleta je stvarno divna ukoliko tražite prekrasne neutralne mat i shimmer nijanse. Njezinu cijelu recenziju možete pročitati ovdje


L.A. Girl Pro HD Setting Matt Spray sam odlučila probati čisto iz znatiželje jer već godinama najviše koristim NYX fiksatore. Prilikom jedne kupovine na Beauty Bay stranici ubacila sam ga u košaricu i nisam imala nikakva pretjerana očekivanja od njega. Rekla sam si, mah za 40 kn makar da ga probam. Kada sam ga počela koristiti bila sam skroz iznenađena jer jako liči NYX-ovom matt fiksatoru, čak i po sastojcima. Pakiranje sadrži 30 ml, pumpica lijepo raspršuje proizvod, ima neki svježi miris ali skoro pa se ne osjeti i lijepo sjeda na kožu.


Nabla Brow Pot u nijansi Venus (ash blonde) je pomada za osobe svijetle puti i plave kose. Ovo je prva pomada koja je ispunila sva moja očekivanja. Za razliku od svih ostalih koje sam probala, jedina je koja nije već došla u polu suhom stanju i bez ikakvih pukotina po sebi. Tako da budite sigurni kako dobivate svjež i novi proizvod kada kupite ovu pomadu. Druga stvar koja me oduševila kod ove pomade je nijansa koja je napokon zbilja prilagođena plavušama, jer u većini slučajeva nijanse znaju ipak biti previše tamne. Nijansa je hladna što meni odlično odgovora. Piše da je vodootporna što mogu djelomično potvrditi jer se neće obrisati zbog znoja/kiše, teško se skida sa micelarnom pa koristite neki vodootporni odstranjivač, ali da ćete se kupati s njom na to zaboravite, toliko baš vodootporna nije :D Pakiranje sadrži 6 ml proizvoda. Moja pomada je otvorena već 8 mjeseci i u savršenom stanju je što samo dokazuje da je proizvod zbilja kvalitetan. Ukoliko želite da vam ona zbilja duže traje, potrudite se da ju uvijek dobro zatvorite.


Essence Superlast 24h waterproof pomada za obrve u automatskoj olovci u nijansi 01 Blonde je još jedan proizvod koji me oduševio. Ovaj proizvod je tako dobro formuliran da bi mogao bez problema parirati nekim super skupim proizvodima. Pomada u olovci je tako jednostavna za aplikaciju, mekana ali opet dovoljno voskasta i žilava da se zakači i ne mrda po cijeli dan. Nijansa je odlična jer je pepeljasta ali je mrvicu tamnija od Nabline Venus nijanse pa imajte to na umu. Pakiranje sadrži 0,31 g proizvoda, šiljilo i nekakvu vrstu minijaturnog kistića.


Nabla highlighteri Angel i Baby Glow su mi najdraži highlighteri već neko vrijeme, možete vidjeti koliko je Angel već korišten. Ukoliko volite one žestoke highlightere onda ovi nisu za vas, a ukoliko volite nježne a opet vidljive highlightere preporučam vam ove. Mogu se kupiti u obliku refila ili u svojoj ambalaži, a sadrže 3.5 g proizvoda. Angel je highlighter koji naginje na zlatnu varijantu s dodatkom bijele i puno je sitnih multicolor šljokica. Baby Glow ne sadrži šljokice, fino je mljeven i breskvasto-neutralne nijensa je.


Loreal Paradise Extatic maskaru sam kupila jer su svi pričali o njoj, a znate da svoju Maybelline Lash Sensational Waterproof obožavam ali nešto me kopkalo da i ja moram isprobati ovu hvaljenu maskaru. Moram reći kako sam bila jako iznenađena efektom ove maskare, u nekoliko poteza imate prekrasne trepavice kojima daje crnu boju, dužinu i volumen. Voljela bih isprobati vodootpornu verziju ove maskare jer znate da ja samo takve i koristim, zato mi se i ova nakon par sati preslika na donji kapak. Loše stvari ove maskare su da se brzo suši zbog svoje kremaste formule pa računajte da ćete ju kroz 2-3 mjeseca skroz potrošiti i pušta jako puno proizvoda na četkicu pa budite posebno pažljivi kod aplikacije. Zašto mi je onda favorit? Pa jer jednostavno obožavam taj njezini efekt na trepavicama koji još nisam dobila sa niti jednom drugom maskarom :D


Jeste li isprobali koji od ovih proizvoda? Koji su vaši trenutni favoriti? :)

Kiss
Talisha

2 komentara:

  1. Evo di mogu kupit sve ove? haha odlicni proizvodi! imam samo jedno pitanje. ovaj RCMA puder: jel pod blicom izgledas ko duh il? probala sam od Max Factora loose powder i znaci blic me obasjal i ja sad na svim slikama imam flourescentno lice haha
    highlighteri izgledaju super. da koristim ikaj za obrve vejrojatno bi ovu olovku voljela al vjerovat cu ti na rijec :D

    Honey - blog Royal Lifestyle - Twitter - Instagram

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. sad kad malo gledam, dosta stvari je sa beauty bay-a :)
      rcma puder ne radi falshback :)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...