Stranice

2. siječnja 2020.

Empties #31

Za početak želim vam svima sretnu Novu 2020. godinu! Puno svega što poželite ali najviše zdravlja, jer drugo sve može pričekati.

Znam da zaostajem malo po pitanju postova, ali napišem nešto kako stignem. Zato su Empties postovi redovito tu jer vjerno skupljam prazne ambalaže u nadi da vam uvijek objasnim proizvode koje sam potrošila :)


Za početak počinjem s maskom za kosu koju sam pokazala u nekom prijašnjem New In postu. U pitanju je Osmo obnavljajuća maska za suhu kosu. Toliko mi se svidjela da sam ju ponovno kupila. Ima predivan miris i stvarno djeluje na suhu kosu.
Syoss Salonplex šampon za suhu, oštećenu i tretiranu kosu sam uzela jer mi se kosa došta uništila u zadnjih godinu dana i moram priznati da mi se svidio. Nisam stvarno godinama koristila Syoss šampone i nakon njega sam krenula na drugu bocu ali Renew 7 verziju.
Kerastase K Resistance je dvostrani serum za vrhove i jako je dobar, već sam ga hvalila prije, ovo mi je bila druga bočica ali za 30 ml cijena mu je po mojem mišljenju ipak malo prevelika.
Moschino Cheap and Chic EDP je bio iznenađenje godine po pitanju mirisa koji mi je na prvu djelovao dosta slatko i jako, ali što sam ga više koristila to sam ga više zavolila. Inače nisam od parfema, volim one od 30 ml jer ih volim mijenjati, ali ovaj je bio 50 ml i potrošila sam ga cijelog.


Moja najdraža micelarna koju koristim već sad sigurno zadnje dvije godine je Nivea za osjetljivu kožu. Preporučam vam da ju probate ukoliko imate jako osjetljivu kožu kao ja i nikako niste mogli naći micelarnu koja bi vam odgovarala.
Najdraži Mixa dvofazni odstranjivač je još uvijek tu i dalje će biti :D
Uriage Hyseac R kremica za lice me prati vec dugi niz godina, uvijek mi je pri ruci i uvijek ju iznova kupujem kad ostanem bez nje. 
NYX Matte fiksator za šminku sam baš dugo rastegnula sa korištenjem jer kako radi mat finiš, nekada mi nije pasao. Dobar fiksator ali nekada mi je više pasao nego sada.
Palmer's Swivel stick ne izostaje iz upotrebe tokom cijele godine. Ovdje se nalazi recenzija.
Palmer's Coconut Oil balzam za usne bio je čisto OK. Mogu reći da dobro hidratizira ali ima jak miris i okus po kokosu.


Po meni najbolji odstranjivač za nokte je definitivno Aveo. Čak sam i moju mamu zarazila s njim. Mislim da bolju i jeftiniju verziju nećete naći. Obavezno koristim onaj s acetonom. 
Eveline 8u1 Sensitive je lak za učvršćivanje ali ovo je njegova verzija za osjetljive nokte. Ukoliko vam je obična verzija malo agresivna, preporučam vam da probate ovu sensitive koja je stvarno odlična.


Kiko Automatic Pencil je jako dobra olovka za obrve koja se ne treba šiljiti. Zamjeram joj jedino što mi se ova osušila prije nego sam ju do kraja potrošila, tako da sam odlučila da ju više neću koristiti.
Essence You Better Work vodootporna maskara je proizvod koji bi mogao biti stvarno dobar ali kod mene nije upalio. Ovdje možete pročitati više o maskari.
Essence Eye Brow Top Coat je stvarno dobar proizvod, vjerovali ili ne! Testirala sam ga kao top coat olovkama i pomadama više puta na jako visokim temperaturama, preživio je sve živo pa čak i prodiranje znoja kroz obrve. Ovo malo čudo zbilja djeluje.
Nabla Brow Pot u nijansi Venus je moj favorit već negdje 3 godine i stvarno me uvijek oduševi. Više o pomadi možete pročitati ovdje.
Essence Superlast 24h je pomada u olovci i također moj veliki favorit kojeg uvijek grabim na Essence stalku u panici od toga da će ga jednog dana ukinuti. Više o olovci možete pročitati ovdje.
Nabla Velvetline je fantastična olovka za oči, no ova mi se nažalost osušila. Postala je olovka samoubojica. No na svu sreću imam novu već u upotrebi. Ovdje imate malo više o njoj.


Za mene nema boljih blazinica od ovih Balea maxi. Počinjem ih sve manje nalazit u DM-u, sve mi se čini da se brzo prodaju, što ne sumnjam jer su po meni najbolje.


Jeste li koristili koji od ovih proizvoda? Što ste vi zadnje potrošili?

Kiss
Talisha

Nema komentara:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...