Stranice

30. svibnja 2014.

Sleek GLO Face&Body Highlighter Peach Shimmer

Danas vam predstavljam jedan predivan bronzer-highlighter koji se može koristit za lice i tijelo, a to je Sleek GLO u nijansi Peach Shimmer. Sleek ima dostupne 3 boje ovog highlightera koji se na stranici nalazi u kategoriji bronzeri, a ima 11 grama čistog shimmera koji se nekima može sviđati, a neki će vjerovatno bježati od njega.


Na početku se odmah ispričavam na mojem otisku nokta na proizvodu, no vjerujte mi, pakovanje se tako teško otvara da, ili ćete ostati bez nokta ili od siline otvaranja nokat vam pobjegne unutra :D Nakon tog faila, redovito ga otvaram sa nekim pomoćnim materijalima :D




Boje su stvarno prekrasne, lijepo izgledaju i kao sjenilo na očima, daju poseban sjaj. Kao highlighter preporučam prve dvije najsvjetlije nijanse jer ostale vuku na peachy-brončano i odlične su kao bronzer. U pakiranju nalazi se čvrsto i dovoljno veliko ogledalo. Može se reći da je ovaj highlighter-bronzer prava ljetna must have stvarčica :)
Na slikama možete vidjeti swatcheve svake boje posebno i ispod kako izgleda sve zajedno, moram priznati da kod zajednog swatcha većinom prevladava brončana boja. Swatchevi su napravljeni bez ikakve baze ispod. Filing pod prstima je iznimno ugodan, a pigmentacija je odlična, dapače, morate paziti da ne pretjerate :)



Možete ga kupiti na Sleek-ovoj službenoj stranici ovdje ili na e-bayu.

Jeste ga isprobali već?

Kiss
Talisha

Broj komentara: 7:

  1. Prekrasno izgleda stvarno :) Želimmmmm :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ajme, kako su boje predivne! Kao sjenila bi bila savršena :D Btw, samo jedan savjet, da isključiš ovu provjeru kodom ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super je pigmentacija tako da i kao sjenila su vrh :)
      p.s. nadam se da sam iskljucila to upravo, jos sam malo smotana, hvala na savjetu :)

      Izbriši
  3. stvarno super izgleda :)
    još jedna Sleek stvari na WL :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. super je :) cijena je prihvatljiva a dobijes vise stvari u jednom :)

      Izbriši
  4. Stvarno predivno izgleda, volim multifunkcionalne proizvode :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...