Stranice

12. lipnja 2014.

L'oreal Infallible - Amber Rush

Evo mene sa jednim prekrasnim mono sjenilom od L'oreala iz kolekcije Infallible. Ova sjenila vjerujem da su već svima poznata jer su dostupna i u našim drogerijama, jedina stvar je da Europa i Amerika nemaju iste boje i iste nazive tih sjenila. Neke boje se poklapaju, a neke nisu dostupne kod nas, kao npr. ovo sjenilo koje ću vam danas pokazati. Zove se Amber Rush i prekrasna je mješavina brončane i rose gold nijanse. Evo za početak slike na suncu.






Evo i dvije slike u hladu da vidite tu prekrasnu boju koja blješti i kada nije na suncu :D



I sada se pripremite na totalno osljepljenje prvom slikom ovog prekrasnog sjenila i njegovog sjaja na suncu. Predivno, zar ne? :) Druga slika je u hladu, ali vidite da sjenilo nimalo ne gubi svoju ljepotu :)


Ja sam totalni sucker za ovakve boje, odmah padam na koljena :D Zato čim sam vidjela ovo sjenilo nije mi bilo druge nego nabaviti ga :) Kupila sam ga preko e-baya, cijena mu je došla okvirno negdje kao ovi naši u drogerijama, oko 50 kn. Pigmentacija mu je stvarno odlična, a taj njegov sjaj podigne čak i najobičniji dnevni look :)

Jeste probali Infallible sjenila već do sada? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 12:

  1. Probala sam i stvarno su odlična :D Ali malo su pala u zaborav jer sam u fazi Maybelline Color Tattoo sjenila :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. color tattoo i infallible su takodjer dobri i kad ih se zajedno koristi :D

      Izbriši
  2. Imas jos mozda link? :) ja sam ga posvuda trazila na ebayu i nisam mogla naci ispod 20 dolara sa shippingom..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nazalost nemam vise, kupila sam ga jos prosle godine. sad sam isla cackat po e-bayu i stvarno su im povisili cijene :/

      Izbriši
  3. Kako divna nijansa! Obožavam ovakve boje na očima, a nisam još probala nijednu sjenku iz ove linije :O moram to šti prije da ispravim:D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. trk po makar jednu boju i vidjet ces da ces se zaljubit u njih :)

      Izbriši
  4. Nijansa je divna! Probala sam sjenila iz ove linije i jako su dobra, samo što ja nekako uvijek mono sjenila zapostavim jer mi je lakše sa nekom dobrom paletom, otvoriš i već ti padaju na pamet kombinacije.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. istina, slazem se. ja takodjer imam vecinom palete jer su prakticnije i nude odmah vise kombinacija, ali ovakvoj nijansi je bilo tesko odoljet :)

      Izbriši
  5. I ja padam na ovakve nijanse:D A ova linija je predobra!

    OdgovoriIzbriši
  6. baš su ti lijepe fotografije :D :D
    i ja obožavam ovakve nijanse, mogu se nositi cijelu godinu - sad po ljeti na preplanulu put, a i recimo za Božić uz crveni ruž hehe :)
    nemam niti jedno ovo sjenilo, to treba mijenjati :D

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...