Stranice

18. prosinca 2014.

Holika Holika BB: Essential, Moisture & Watery

Na blogu ste mogli do sada vidjeti koliko volim Holika Holika BB kreme, kako koju potrošim tako kupim novu :) Zato sam vam danas pripremila recenziju sve 3 kreme koje imam. Na početku moram odmah napomenuti kako su ove BB kreme vrlo povoljne, koštaju svega 6 dolara, jedino je problem što ih možete kupiti samo na e-bayu (obratite pažnju da vam je seller iz Južne Koreje) ili na nekim korejskim web stranicama.

Ukupno postoji 5 vrsta ovih BB krema, ja imam Essential, Moisture i Watery, a ostale su još Shimmering i Clearing. Pakiranje samih krema je u klasičnoj tubici od 30 ml sa mačjim motivima, svaka krema ima svoju boju tubice i crni čep. Drugo vam ne mogu ništa previše reći jer ne razumijem hijeroglife na poleđini krema, nego ih mogu samo opisati kao moj dojam :D





Kremice su prilično slične međusobno, mali detalji čine samo razlike među njima. Sve tri su neutralnog podtona, pa sa njima nećete pogriješiti, samo je bitno da imate svijetlu boju kože. Osobno sve tri kremice nanosim prstima, jer mi je tako najbrže i jako lijepo se blendaju. Kremice imaju prekrasan miris.

Holika Holika Essential BB krema je bogate teksture, sadrži kolagen i kavijar, sadrži zaštitni faktor 30, najviše prekriva u usporedbi sa ostale dvije kremice, iako su sve tri tu negdje po svijetloj boji, ova Essential je ipak mrvicu svjetlija kada se nanese i izblenda (vidi se na swatchu) tako da će pasati i najsvjetlijim curama. Ovu kremicu najčešće koristim zimi kada sam kao duh, lijepo sjedne na lice i nemam osjećaja zatezanja s njom. Bila bi dobra za nekoga sa suhom kožom jer ne daje mat izgled. Ja uvijek koristim puder u kamenu i nakon ove BB kreme moram ga popraviti nakon nekoliko sati jer se zasjajim po čelu i obrazima.

Holika Holika Moisture BB krema je hidratantna, sadrži hijaluronsku kiselinu i zaštitni faktor 30, prekrivanje je solidno i odlična je za zimsko vrijeme jer ne ističe suhe djelove zbog svoje blage hidratacije. Sa puderom u kamenu preko duže izdrži od Essential kreme na mojoj mješovitoj koži.

Holika Holika Watery BB krema je lagana kremica na bazi čaja, sadrži zaštitni faktor 25, prekrivanje je slabije od prve dvije ali dovoljno da ujednači boju lica. Koristim ju najčešće ljeti zbog svoje lakoće, daje osjećaj kao da na licu nemate ništa, rekla bih da je namijenjena svim tipovima kože i sa puderom u kamenu preko dosta dugo izdrži.



Swatchevi nisu skroz izblendani tako da vidite gdje se koja kremica nalazi, ali kao što možete vidjeti sve 3 kremice se lijepo stapaju s kožom, pogotovo kada su potpuno izblendane.


Zbog velikog zaštitnog faktora kojeg sadrže mogući su problemi kod slikanja sa blicem, ja to rješavam tako da koristim preko puder u kamenu koji nema nikakav zaštitni faktor.

Jeste li isprobali Holika Holika BB kreme?

Kiss
Talisha

Broj komentara: 18:

  1. Tako bi ih rado probala, ali ta jedna nijansa... :( Meni nikako nebi odgovarala :/

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlična recenzija! Već duže verijeme razmišljam o korejskoj kozmetici, ali, još ništa konkretno nisam naručila. Trenutno sam na isprobavanju nekih testerčića ;) jako mi se sviđaju ove bb kreme, pogotovo što su tako svijetle, a i velik plus mi je što sadre SPF. Imaš link nekog dobrog/pouzdanog sellera? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) naruci slobodno, da ti slucajno ne pasu mislim da za 6 dolara i nije neki problem :) mogu ti preporuciti mog sellera, meni je uvijek sve doslo u roku 10 dana, manje putuje nego iz Kine i dobit ces testerice na poklon :)
      http://www.ebay.com/itm/Holika-Holika-Petit-BB-Cream-30ml-5type-Korean-cosmetics-/310755056472?pt=US_Skin_Care&var=&hash=item485a71db58

      Izbriši
  3. Već dugo gledam ove BB kremice i najviše me privlače one dvije o kojima nisi pisala jer mislim da bi najbolje odgovarale mojoj masnoj koži. A sad si me zainteresirala i za ovu Watery :) Trenutno imam dosta tekućih pudera kod kuće, tako da mislim da ću na proljeće naručiti neku od ovih bb kremica baš zbog spf :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. naruci slobodno, onako im je cijena super povoljna. druge dvije nisam kupila jer sam nasla podatak da imaju rozi podton, ja sam htjela neutralni pa je odluka pala na ove tri :) mislis da bi ti Shimmering pasala na masnu kozu? jer ima brdo sljokica u sebi. ali Clearing bi ti pasala sigurno jer za nju pisu da kontrolira sebum.
      meni prakticki sve 3 bb kreme pasu i koristim ih ovisno o godisnjem dobu :D htjela bih si nabaviti jos i Clearing :)

      Izbriši
    2. Ma nisam sigurna jel bi mi pasala Shimmering, no volim šljokice pa bi ju baš htjela isprobati :) Mislim da ću naručiti prvo Clearing od tvog sellera pa isprobati ostale, ako mi pošalje testeriće :D

      Izbriši
    3. testerici budu neki drugi proizvodi kao npr kreme za lice, ja sam dobila tester od misha bb kreme, onda neki piling itd :D

      Izbriši
  4. Stvarno divno zvuči,imam suhu kožu i tražim neku BB kremu za svaki dan :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. onda ti preporucam da svakako isprobas neku od ovih kremica :)

      Izbriši
  5. Pročitala sam dosta pohvala na račun ovih krema, ali bojim se preko ebaya narucivati kozmetiku :o

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. probaj naruciti preko nekoga poznatog tko narucuje sa ebaya jer ove kremice se stvarno isplate :)

      Izbriši
  6. Zainteresirala Sam se I reko da narucim...ali kako Sam ingredient freak isla Sam traziti sastav.. I splasnulo mi uzbudenje.. Koga zanima sastav I analiza :
    http://www.cosdna.com/eng/cosmetic_c95a71490.html

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ne vidim nista sad tako prelose u sastavu, ne ocekujem da se sve zeleni ali bitno da se ne crveni. provjerila sam i ostale 3 iz mog posta i niti jedna se ne crveni. za razliku od nekih drugih krema kao garnier, bourjois itd. ove holika holika su super i cjenovno prihvatljivije :)

      Izbriši
  7. Molim pomoć oko ovih Holika bb krema, nisam još nijednu naručila, a čitam da imaju od svake samo jednu nijansu. Zanima me jesu li sve od tih 5 krema ista nijansa ili je neka malo tamnija od druge? Imam tamniju kožu, a htjela bi naručiti jednu pa me zanima koju vrstu da uzmem da bude najsigurnije da ne bude baš prepresvijetla? Hvala puno.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da svaka ima jednu nijansu i sve su varijacija svijetle boje, ove od holika holika ti ne bih preporucila same nego odi u dm po alverde color&care pigment u tubici za mixanje sa podlogama, kupi si onog tamnijeg (dunkel) i ukoliko ti neka bb krema bude svijetla, izbalansiraj si ju pomocu tog pigmenta jer je stvarno tesko naci korejsku bb kremu a da bude za medium boju koze. najbolje se mijesaju moisture i watery (aqua) bb kreme.
      drugo stvarno ne znam sto bih ti preporucila, ja sam bijela ko duhic pa sam morala preci na korejske bb kreme jer za mene nije bila niti jedna bb krema iz drogerije dovoljno svijetla :(

      Izbriši
    2. Prvi put čujem da postoji taj pigment, ja sam iz kamenog doba :)
      hvala na savjetu!

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...