Stranice

3. travnja 2015.

Trenutni favoriti #5

Došlo je vrijeme za nove trenutne favorite, proizvode koje najviše koristim i koristila sam u zadnje vrijeme :) Nema ih previše jer neki su vječni favoriti koje vam ne želim svaki put pokazivati, a uz to zadnja 2 mjeseca sam stalno bila bolesna pa nisam previše niti eksperimentirala novitetima :)


Mixa intenzivna hranjiva krema za jako suhe ruke je krema za kojom uvijek posežem, nekako je postala moja najdraža krema zbog njege koju pruža i brzog upijanja. Nakon nje definitivno ne moram isprobavati ostale kreme za ruke do daljnjega :)



AlpStories* H24 Argan Oil krema za lice je u upotrebi već 2 tjedna otkad mi je stigla, zamijenila je čak moju najdražu hidratantnu Mixa kremicu koju sam ponovo kupila malo prije nego mi stigla arganova kremica za lice. Ova kremica je odlična, a o njoj ću sigurno napisati poseban post jer sam jednostavno oduševljena pa sada neću previše pričati o njoj.


Ove zime su mi u upotrebi dvije BB kreme. Jedna je Holika Holika Petit BB Essential koja mi zimi odlično odgovara po boji s obzirom da sam ja tada bijela kao duh. O Holika Holika BB kremama sam pisala post pa ako vas zanima slobodno zavirite ovdje na link. Druga je Catrice BB krema u nijansi 010 Light Beige koje više nema u asortimanu, ova mi je bila iz zalihe pošto sam jednu već potrošila tokom prošle godine. Žao mi je što su ju povukli jer je bila jedna od najboljih drogerijskih BB krema koje sam ja probala.


Uz najdraži mi EOS, još jedan balzam koji mi odlično paše je Blistex Classic lip protector. Može se kupiti u Mulleru, nije skup, a odlično njeguje :)


Paleta sjenila koju sam najčešće koristila u zadnje vrijeme je Makeup Revolution Iconic PRO kojoj sam posvetila post ovdje. Odlična je za brzinski makeup i ima dovoljan broj mat i shimmer sjenila uz veliko ogledalo.


Jedino mono sjenilo koje u zadnje vrijeme koristim je Catrice Velvet Matt u nijansi 010 Vanillaty Fairy. Ovo sjenilo je tako pigmentirano, dovoljno je samo da taknete kistić s njim, a daje najljepši mogući highlight na očima. Može se koristiti i na licu kao highlight.


Rumenilo koje me svaki puta obara s nogu svojom bojom je Catrice Defining Blush u nijansi 090 Mandy-rine. To je najbolje narančasto-breskvasto rumenilo koje postoji :)


Dva pudera u kamenu koja stalno kombiniram su Catrice All Matt Plus u nijansi 010 Transparent i Essence All About Matt. Oba pudera sam već više puta ponovo kupila i nastavit ću ih kupovati i kada ih potrošim :)


Najdraži lakić u ovo vrijeme je Essence I <3 Trends iz kategorije The Nudes u nijansi 05 Pure Soul. Ovaj lak stvarno traje danima, ne znam koja je to magija u njemu ali kada ga stavim 7 dana ga imam bez problema. Boja je tako lijepa, nježna, prigodna za sve prilike, jedino bih htjela da je kistić onako deblji i širi kao od standardnih Essence lakova jer bi onda sve samo u jednom potezu nalakirala :D


To je to od mojih trenutnih favorita :) 

Jeste li isprobali koji od navedenih proizvoda? Što vi trenutno najviše koristite? :)

*PR proizvod

Kiss
Talisha

21 komentar:

  1. Super su ti favoriti!! Ova Catrice rumenila su nešto predobro!! Nemam tu nijansu, ali imam druge i stvarno sam prezadovoljna njima!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) mislim da su catrice najbolja rumenila koja mozemo naci kod nas :)

      Izbriši
  2. I meni je ta MIXA krema za ruke najbolja od svih isprobranih. Postala je moja HG krema i vise ne kupuje druge, samo nju.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. takodjer <3 ima sve ono sto trazim da jedna krema za ruke ima :D

      Izbriši
  3. Favoriti su ti vrh! Većinu proizvoda i sama volim hehe, posebno lajkam Catrice rumenilo :P
    Sad ću si kupiti ovo sjenilo da ga koristim kao hajlajter, ali na licu

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) sjenilo je odlicno, full pigmentirano i multifunkcionalno, nisam ni sanjala da je tako dobro :D kupila sam ga jednom prilikom u kozmu kada bilo 30% na dekorativu :)

      Izbriši
  4. Ti si jedina koju sam vidjela da koristi Holika Holika BB kreme i baš mi je drago zbog toga jer su me jako zanimale, a sada, čim vidim da je jedna dospjela u favorite, odmah kupujem :) I ova MUR paleta izgleda prekrasno :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni su holika holika bb kreme super, samo njih koristim vec 2 godine :) pogotovo po zimi jer su mi sve druge tamne, a ova sa slike je full svijetla i najvise prekriva od svih koje imam, taman za svih koji su duhići kao ja :D

      Izbriši
  5. Ovo Catrice sjenilo probaj stavljati sa spužvastim aplikatorom, bit će još intenzivnije :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. znam ga staviti u unutarnji kut oka sa prstom i isto bude boooom :D stvarno sjenilo za svaku pohvalu :D

      Izbriši
  6. Moram konačno probati ta Catrice rumenila, jako mi se sviđa ovo tvoje :D I također obožavam Catrice BB kremu, super mi je za ljeto. Šteta što je nema :( A Mixa krema za ruke je sljedeća na redu kad potrošim ove koje imam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. trk po koje catrice rumenilo :) steta za catrice bb kremu, ne znam zasto su ju povukli a tako je dobra :(

      Izbriši
  7. Baš me zanima recenzija ove AlpStories kremice za lice :D I jel možeš vjerovati da još uvijek nisam isprobala ova Catrice sjenila :D Haha dobro se odupirem :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nisam ni ja mislila da cu ih probati dok jednom nisam bila u kozmu kad imali 30% i ugrabila ga :) najbolja odluka tad xD

      Izbriši
  8. Isprobala sam od sveg ovog jedino Essence I <3 nude lak, meni je boja savrsena (imam onu boju mesa rozu, ne znam jos tocno kako se zove), ali nazalost ne traju mi dugo :( vec drugi dan se pocnu guliti s ruba nokta...mozda ovisi i do nijanse...zanimljive proizvode si navela, htjela bi probati i Holika Holika bb kremu i Alp Stories kremu jer su mi zasad njihovi proizvodi svi super :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. cudno za essence lak meni dosta traje, ispod stavim eveline 8u1 bazu. uzmi si jednu holika holika za probu, za oko 6 dolara neces previse izgubiti ako ti slucajno ne bude pasala :)

      Izbriši
  9. Baš mi je žao što te catrice bb kreme više nema u asortimanu, čim sam je vidila želila san je :D Odlični favoriti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) ma ne znam stvarno zasto su ju povukli, ljuta sam na njih :(

      Izbriši
  10. Blistex mi je must have, izdrži kod mene 10 dana (pozorno sam pratila koliko mi treba da ga potrošim), baš sa zadovoljna..a o ovoj mixa kremici već duže vrijeme razmišljam....i čini mi se da ju moram imati :) super su ti favoriti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvvala :) ma blistex je zakon, a mixa kremicu si moras nabaviti ako volis kreme koje se brzo upijaju :)

      Izbriši
  11. Lijepi su ti favoriti! :) Ja sam ugodno iznenađena Catrice velvet mat sjenilima. Odlične su teksture i pigmentacija je za iznenađujuće intenzivna. Morat ću kupiti i tvoju nijansu, ne znam kako sam ju preskočila.:D

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...