Stranice

2. kolovoza 2015.

Empties #9

Vrijeme je za novi empties post :)


S obzirom na vrućine vani najviše sam trošila pudere u kamenu dok su mi BB kreme nekako sve na pola, nikako da se natjeram neku završiti do kraja :D 
Catrice All Mat Plus i Essence All About Matt! su mi nekako najdraži puderi u kamenu što zbog njihove kvalitete što zbog niske cijene, a ako pratite moje empties postove ja pudere u kamenu trošim kao po traci :D Ova dva pudera znam redovito koristiti zajedno, prvo prođem sa Catrice i onda preko sa Essence, sviđa mi se efekt kakav daju zajedno.
ELF Cover Everything Concealer je korektor kojeg trošim već dvije godine, lagane je i kremaste teksture i pogodan za veće površine (kao moje alergije po licu) pa sam ga na kraju uspjela i potrošiti. Nije me pretjerano impresionirao, bio mi je onako čisto OK, tako da se bacam na isprobavanje nekih drugih korektora.
    

O EOS balzamu sam vam pričala ovdje, a o EOS i Burt's Bees balzamu zajedno sam vam već pričala ovdje.
ELF Mineral Eyeshadow Primer je već treći kojega sam potrošila i mislim da ga više neću kupovati jer sam ga se zasitila. Odličan primer, koštao me 3 funte, jednostavnog je pakiranja i zbilja radi svoj posao.
Eveline 8u1 je nešto bez čega ne mogu, koristim ga već par godina kao bazni lak i nastavljam već sa novom bočicom :)


Kako je Bipa imala 30% popusta na svoju marku tako sam ja kupila My Face blazinice, velike od 40 komada i malene od 70 komada. Obje blazinice su mi bile odlične, rubovi su stisnuti pa nema brige oko cufanja i raspadanja blazinice kada čistite oči i lice, samo pazite da si baš sa tim rubom ne prođete točno po kapku jer će vas malo zaboliti. Inače sam zadovoljna, ako bude bio još kakav popust sigurno ću ih ponovo kupiti.


AlpStories kremu od argonovog ulja* sam potrošila do kraja, i zadovoljna sam s njom, a o njoj sam vam pisala ovdje. Malo nakon što sam napisala post o njoj, pumpica mi je prestala raditi i bila sam totalno razočarana. Onda sam se sjetila kako imam bademovo ulje u istoj bočici i sa njega skinula pumpicu te mi je to spasilo kremicu. Ne znam što se desilo mojoj pumpici, jednostavno je prestala pumpati.
Moj najdraži dvofazni odstranjivač vodootporne šminke je Mixa Optimal Tolerance o kojoj sam vam pisala ovdje.


Babylove dječju kremicu sam koristila za ruke ali ju nisam iskoristila do kraja jer mi je izazivala osip. Toliko puta sam mislila da mi je to nekakva vanjska alergija ali nakon što sam svaki put nju koristila drugi dan bi mi ruke bile pune sitnih prištića koji su me užasno svrbili i po nekoliko dana nakon. Šteta jer mi se sviđao njezin učinak na rukama ali preko osipa koji mi je svaki put izbio jednostavno nisam mogla proći.
Mixa Intense Nourishment je moja najdraža krema za ruke, pogotovo kad sam u pokretu jer  se upija u sekundi i štiti ruke od vanjskih utjecaja. Kome god sam dala da ju proba svi su se odmah zaljubili u nju.


Garnier Mineral Protection 5 gledate već u svakom postu pa vam ne moram puno pričati o njemu osim da je to moj najdraži dezić.
Svaki put kada potrošim jedan parfem ja sam ponosna na sebe :D Ovog puta je to Versace Versus koji je jedan prekrasan osvježavajući citrusni parfem, prava ljepota svježine u jednoj bočici :)


Bottega Verde SOL gel za pojačano tamnjenje kože na suncu mi je otišao u par korištenja, a pošto je u Bipi redovito na nekom popustu trenutno koristim drugu bočicu kada idem na more. Gelaste je teksture pa se odlično maže, na bazi mrkve je, prekrasno miriši i ne ostavlja tragove na kupaćem. Dobila sam mrrrrivucu boje ali ja sam inače bijela kao duh pa je proces tamnjena kod mene užasno spor, a nekada i nemoguć :D Ispod njega obavezno koristim jednu Sun Dance kremu sa zaštitnim faktorom.
Balea uljni piling od limunske trave ste već gledali više puta na mojem blogu, meni je sasvim dobar, dobro odrađuje svoj posao a kožu ostavlja nahranjenom (onaj nauljeni osjećaj), a njegov osvježavajući miris je taman za ljeto :)


Loreal Elseve Arginine Resist je moj najdraži šampon i prešla sam na ovu Light verziju koja mi se više sviđa i na dalje ću samo nju kupovati.
Sun Dance sprej poslije sunčanja mi je bio onako čisto za foru, nisam u njemu vidjela nikakvog spasitelja nakon sunca :D Ostao mi je još od prošle godine pa sam ga odlučila dokrajčiti. Lagano daje osjećaj hlađenja ali samo kratko, dok njega mu i nije baš neka.


*PR proizvod

Jeste li isprobali koji od ovih proizvoda? Što ste vi trošili u zadnje vrijeme? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 7:

  1. e svaka čast na potrošenim puderima :D ja svoj essenceov stalno koristim kod šminkanja, no nikako da mu se vidi dno hehe :D
    dobro si me podsjetila da u Bipu odem kupiti blazinice :D sjećam se da su dobre :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) ja sam ocito terminator za puudere u kamenu :D ove bipine su zbilja dobre, mekane a opet cvrste, nema cufanja, sve na mjestu, ma divota :)

      Izbriši
  2. Joj ja nikada nisam probala ovaj Eveline 8u1, jel njega ima za kupiti u dm-u ili samo u Kozmu?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. vidjela sam ga u dm-u, kozmu i bipi, 21-22 kn kosta :)

      Izbriši
  3. Essence pudet u kamenu i ja obožavam. Balea piling moram probati pored silnih hvalospeva. :)) Mixa kremice uglavnom nisam ni gledala, ali si me baš zainteresovala za ovu. :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. probaj koju mixa kremicu, imaju dvije i ja sam sa obje zadovoljna :)

      Izbriši
  4. Baš sam kupila ovaj dvofazni Mixa odstranjivač, a mogla bih probati i ovu nijihovu kemicu....

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...