Stranice

25. kolovoza 2015.

Makeup Revolution - Ultra Contour

Htjela sam probati neku paletu za konturiranje ali su mi sve bile previše skupe, tako sam jedva dočekala da Makeup Revolution izbaci svoju verziju i taaadaaam :)


Paleta naziva Ultra Contour dolazi u čvrstoj plastičnoj ambalaži kao većina MUR proizvoda, sa unutarnje strane je veliko ogledalo te 8 proizvoda. U gornjem redu nalaze se highlighteri, a u donjem bronzeri za bronzanje i konturiranje. 
Kupila sam ju na MUR stranici po cijeni od 8 funti.





Ono što me potpuno oduševilo kod ovih bronzera i highlightera je njihova mekoća, nevjerojatno puterasti su, rekla bih da je formula bitno drugačija od srodnih paleta rumenila. Proizvodi se blendaju vrlo lako, dugo traju na licu, samo pazite s obzirom na pigmentaciju da ne pretjerate sa doziranjem :)

U gornjem redu prva dva highlightera su mat, prvi je neutralni za mat posvjetljivanje, a drugi je žuti poznat kao "banana" nijansa za područje ispod očiju. Treći highlighter je prekrasna nježna neutralno-breskvasta satin nijansa, dok četvrti je pečeni highlighter sa krupnim glitterom, za moj ukus je too much ali poslužit će kao sjenilo :)
U donjem redu nalaze se 3 mat bronzera različitih toplo-hladnih nijansi, a zadnji je nude svijetli satin bronzer koji ubiti može služiti kao highlighter ili se može staviti preko mat bronzera za onaj "glow" na licu.


Na redu su swatchevi bez ikakve baze ispod, prvo je swatchan gornji red pa onda donji.



Čisto radi usporedbe da možete dobiti bolji dojam o tonu bronzera u paleti, poslikala sam ih blizu ostalih bronzera i proizvoda koje koristim za konturiranje. Uz MUR paletu nalaze se još: Essence Sun Club matt bronzer - Blondes, NYX Taupe rumenilo, TheBalm Bahama Mama bronzer, I Heart Definition u nijansi Fair i Sleek Face Form u nijansi Light.



Što kažete na ovu paletu za konturiranje? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 16:

  1. Gledam fotke ove palete već par tjedana, i planiram ju kupiti čim budem ponovno naručivala s Pink Pande.. ne sviđaju mi se highlight nijanse previše, ali mislim da bi mi bronzeri bili dobri. :) nakon ovakvih pozitivnih dojmova želim ju još više :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. uzmi si ju, sve uvijek mozes koristit i kao sjenila, bronzere za pregib kapka a highlightere na kapak. tako ja nekako gledam kako bi iskoristila sve u paleti jer realno sa banana bojom ne znam sta bi previse se istice na meni, a bijeli glitter sigurno ne bi stavljala na lice, a prvi bronzer mi je pretamni :)

      Izbriši
  2. Stvarno mi izgleda zanimljivo i praktično, jer je više nijansi na okupu, pa se po potrebi može kombinirati.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja volim palete jer sve imam na jednom mjestu :) a sad one stvari koje mi ne pasu na licu poput jednog tamnog bronzera ili nekih highlightera cu lako koristiti na ocima :)

      Izbriši
  3. Ja vec triii tjedna cekam da dode na Pink Pandu! Odmah ju narucujem! :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Jako je lepa, i jeftina. NYX košta malo manje od 25 €, a čitala sam da se trusi. Baš patim što ovde nema MUR proizvoda, one neutralne palete su predivne. The Balm bronzer je jako lep. NYX taupe rumeni i ja koristim, super je. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. kod niti jednog MUR proizvoda nisam jos osjetila ovako mekanu formulu, skroz su me iznenadili :D da meni je NYX paleta bila previse skupa pa sam ipak malo pricekala da netko drugi izbaci svoju inacicu takvog proizvoda. mozes naruciti sa njihove stranice www.makeuprevolutionstore.com, ja vecinom kupim od njih jer mi se neda cekat da to stigne kod nas :D

      Izbriši
  5. Jao pa prelijep je :D
    Odlične slikice :*

    OdgovoriIzbriši
  6. Recenzija je došla ko naručena, pink panda upravo ima sniženje na paletu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. vidjela sam da je snizena ona paleta korektora trenutno, ova za konturiranje jos nije dosla na pandu kao sto cure gore u komentarima govore, ja sam ovu paletu uzela sa mur stranice :)

      Izbriši
  7. Baš mi je dobra ova paleta :D Gledam ju neki dan i mislim mi na naaaah, ne treba mi, al joj, sad gledam slike i nekako mi sve više prirasta srcu :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. tebi bi ovi bronzeri i banana highlighter bili odlicni :)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...