Stranice

6. prosinca 2015.

Empties #11

Vrijeme je za novi Empties post jer me inače vrećica za skupljanje prazne ambalaže počne previše živcirati :D Imate li i vi takvih problema? :D


Stiže vrijeme prehlada i bolesti pa je uvijek dobro kraj kreveta imati papirnate maramice. Iskreno, ja svoje imam tokom cijele godine i ne mogu zamisliti da ostanem bez njih. Imaju mali prozorčić na boku pa možete vidjeti kada ste pri kraju. Čim vidim da bi mogle nestati, odmah trčim po novu kutiju. Najbolje su mi se pokazale ove Babylove. Maramice su troslojne, ima ih 100 komada u paketu i koštaju oko 10 kn.
Ebelin blazinice od 100 komada su mi uvijek najbolje ako nema ništa drugo na akciji a da je kvalitetno.
MyFace velike blazinice od 40 komada su mi bile ok, dobro skidaju šminku jer su dvostrane, ali sam si našla mekšu zamjenu od njih trenutno pa ih neću za sada kupovati ponovo.


Garnier Mineral Action Control 72 h sam prvi put koristila i nije ništa wow. Napravljen je kao za vrućine do 45° ali nisam vidjela nikakvu razliku od mog standardnog Garnier Mineral 5 dezića na kojeg sam se ponovo vratila.
Givenchy Play parfem je odličan, svjež i sa cvjetnim mirisom. Nisam najbolja u opisivanju parfema pa vam preporučam da si ga pošnjofate negdje u parfumeriji :D


Loreal Elseve Arginine Resist x3 Light je šampon kojeg najčešće koristim. Sviđa mi se više ova Light verzija od obične. 
Loreal Elseve Arginine Resist x3 regenerator za kosu jer moja standardna postava i sporo mi se troši jer nekada niti ne stavljam regenerator nego nakon šampona stavim samo masku.
Loreal Elseve Extraordinary Oil maska za kosu mi je trenutno super. Guste je teksture, miris joj je božanstven i sadrži sitni zlatni shimmer u sebi. Druga je već u upotrebi, a ponovo ću kupiti i šampon iz ove linije koji sam već isprobala.


Mixa dvofazni odstranjivač za oči je moj najbolji i jedini proizvod za skidanje vodootporne šminke koji mi ne stvara probleme, pisala sam o njemu ovdje
Mixa tonik za suhu kožu je bio nešto fantastično, nije mi jasno zašto ga je Mixa povukla iz prodaje. Toliko sam ga štedila da mi ga na kraju došlo žao i potrošila sam ga znajući da ga više ne mogu kupiti :(


Pudere u kamenu u mojim empties postovima gledate redovito pa su se tako i ovoga puta našla 2 standardna pudera koja redovito koristim: Wet N Wild Coverall u nijansi Fair i Catrice All Mat Plus u nijansi Translucent


Holika Holika BB krema u nijansi Watery mi je bila super, već sam si naručila novu preko ebay-a. O Holika Holika BB kremama sam pisala ovdje
Terra Naturi Orange & Citrus balzam je moj najbolji balzam ikad. Čak sam i moje doma navukla na njega. Imam zahtjevne usnice i on mi pruža taman ono što ja tražim od balzama.
Kiko Unforgettable Waterproof maskara je solidna, ima uvinutu četkicu tako da efekt volumena je prisutan, kolko-tolko na mojim kratkim i ravnim trepavicama. 
Maybelline Color Tatto u nijansi Permanent Taupe mi se potpuno posušilo pa mu je vrijeme da ide pa-pa. Jedno vrlo multifunkcionalno kremasto sjenilo koje može služiti kao baza na kapku za ostala sjenila, kao samostalno ili kao sjenilo za obrve.


Jeste li isprobali koji od ovih proizvoda? Što ste vi trošili u zadnje vrijeme? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 6:

  1. Slažem se za Elseve šampon ja koristim već treću bočicu i stvarno je odličan. Ebeline blazinice su i meni najbolje i najprihatljivije cijenom tako da ih često i ja kupujem. Baš sam jučer uzela novo pakiranje :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja uvijek ugrabim ovo gigantsko pakiranje blazinica i mirna sam onda :D ja sam na elseve samponima vec 2 godine i zadovoljna sam, uopce nemam onu zelju da bih probala neki drugi sampon :D

      Izbriši
  2. Imamo istog Mixinog favorita za skidanje šminke sa očiju! Tvoj prazan me podsjetio da je i moj na izdahu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja ih ugrabim po 3-4 komada kada bipa ima akciju od 30% :D ne mogu se zamisliti bez njega :D

      Izbriši
  3. Super post, potrošila si stvarno dosta proizvoda. Zanima me jako ovaj Terra Naturi balzam za usne, u zadnje vrijeme su mi od hladnoće postale dosta suhe pa bi ga mogla isprobat :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) odlican je, toplo ti ga preporucam, ja ih imam 5 komada svugdje po kuci i torbama haha, ne mogu ostati bez njega :D ja imam zahtjevne i suhe usne pa se mazem sa balzamom po 100 puta na dan i za sada mi je ovo top balzam :)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...