Stranice

12. prosinca 2015.

Freedom Makeup - Pro Strobe Palette

Prije malo više od mjesec dana napravila sam narudžbu sa Freedom Makeup službene stranice, zahvaljujući Suri Dancer koja me nahuškala :D Ako se prijavite na njihov newsletter automatski imate pravo na popust od 20%, tako da je bilo teško odoljeti ovoj ponudi :D Kupila sam 3 stvari: Pro Brow Pomade, Pro HD Brow Palette i paletu koju ću vam danas pokazati a to je Pro Strobe Palette.


Ova simpatična paletica napravljena je kao dupe za Lorac PRO Contour paletu i moram priznati da su ju jako dobro skinuli, čak Freedom kao Lorac uz svoju paletu daje i kist za konturiranje. 
Pakiranje je od čvrste plastike, isto kao neke MUR palete, a sa unutarnje strane nalazi se veliko ogledalo. Paletica, osim što je preslatka, je vrlo kompaktna pa ju možete nositi sa sobom na put.
      


Sa paletom se obavezno dobije kist koji je zbilja odličan. Ovakvi kistovi za konturiranje su trenutno vrlo popularni po Youtubu. Ja ga koristim za nanijeti konturu ali svejedno sa širim fluffy kistom to sve dobro izblendam. Tko voli oštre i vidljive konture ne mora previše blendati.



Iako je ovo paleta koja dolazi samo u jednoj "nijansi", ona je više namijenjena curama svijetle puti, što je mene posebno obradovalo :D 
Već sam pisala o MUR Contour paleti, post možete vidjeti ovdje, pa ako paleta ima tamne tonove za vas onda vam je najbolje nabaviti si ovu od Freedom. Slične pomalo jesu, ali Freedom ima dvije svjetlije nijanse koje ćete više koristiti i jednu tamniju ako želite podebljati malo konturu na licu.
Neutralni puder je puno mekši i pigmentiraniji od žutog banana pudera, a swatchani jedan pored drugoga ne izgledaju toliko različiti. Highlighter je pomalo bež sa bjelkastim sjajem, može se dozirati po želji i vrlo je puterast. 3 bronzera su isti na dodir, vrlo mekani i puterasti te se lako nanose i blendaju.

Swatchevi su napravljeni bez ikakve baze ispod. 



Ova paleta je raj za sve cure svijetle puti, moram priznati da mi se sviđa više od MUR Contour palete čisto zato jer je jednostavnija i sve nijanse u njoj mi pašu :) 
Cijena ove palete je 10 funti, vjerojatno ju imate i na Pink Pandi, ali ja sam naručivala baš sa njihove stranice i iskoristila popust od 20%.

Kako vam se čini ova paleta? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 12:

  1. Jako je lijepa paleta, šteta mi je što nema onako baš lijepu sivkastu nijansu za konuturiranje, da ju ima sigurno bih ovu kupilia. Ovako dajem prednost MUR paletici :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni ako fali sivkaste dodam preko malo nyx taupe rumenila :) ali da, fali bas jedna sivkasta nijansa u paleti :)

      Izbriši
  2. Meni se ova četkica baš dopada. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. gledam je već duže vrijeme i nikako da se odlučim za kupovinu ;) baš si me sada zainteresirala. i četkica je vrh :D
    jako me zanimaju njihove pomade za obrve. hoće biti neka recenzija?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ako si svijetla sigurno ce ti odgovarati :)
      vjerojatno ce biti kada ju malo bolje isprobam :)

      Izbriši
  4. Baš mi je drago da si ju recenzirala jer gledam ovu paleticu već neko vrijeme i sve se peckam po prstima, ali sad me još više privlači :) Odlično je što se dobije i kist! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. super je paletica, slobodno si ju naruci :) a kist je genijalan, ja nisam imala prije ovakav kist i bas je cool :D

      Izbriši
  5. Kist izgleda odlično :D Iskreno još ju nisam skužila. A možda dobro da nisam jer bi patio moj novčanik opet :P Jako mi se sviđa. I pogotovo zbog ovog što si rekla da je za cure svijetle puti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. haha, to tako ide, cim vidis odmah se zaljubis u nesto :D paleta je bas samo za svijetle cure :)

      Izbriši
  6. Ubit ćeš me s tim svojim paletama :D Ova mi izgleda kao stvorena za moju Casper-put i veliki prstić gore za kist koji odlično izgleda! :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...