Stranice

11. veljače 2017.

New In #17

Napokon sam skupila sve stvari i odlučila napisati novi new In post :) Na kraju sam se sjetila kako još neke stvari nedostaju, ali onda ću ih pokazati u sljedećem postu :)


Počinjem odmah sa novom zanimljivom stvarčicom za lice a to je Yoso PRO. Znate da imam onu Compact verziju, ali popust od 70% na Feelunique stranici nisam mogla zanemariti tako da sam uzela i ovu PRO verziju. Razlike naravno ima, PRO se puni i ima 3 načina rada, no isto kao Compact radi po principu čišćenja lica sa ionima. Recenziju Compact verzije pogledajte kod blogokolegice ovdje :)


Po prvi puta napravila sam narudžbu sa Tinkture i uzeli 3 balzama: zeleni čaj, smilje i gavez. Do sada sam ih već sva 3 probala i najbolji mi se pokazao balzam od smilja koji mi je sredio u par dana groznu alergiju na licu. Koristim ga kao SOS proizvod za alergije i promjene na koži. Balzam od gaveza moram još dobro isprobati i za njega će mi trebati vremena, a balzam od zelenog čaja je nekako previše mastan i samo mi sjedi na licu i ne radi ništa.


Mislim da je ovo jedina Loreal Elseve linija koju još nisam isprobala pa je bio red da ju napokon kupim, pogotovo kada je u Bipi bila na akciji. Tu su šampon, regenerator i maska za kosu. 
Odlučila sam kupiti Eveline Argan + Keratin šampon i regenerator da vidimo kako djeluju na moju farbanu plavu kosu, pošto piše da su upravo za takvu vrstu kose.


Pošto je švabenzi verzija Nivea micelarne u Mulleru bila na akciji odlučila sam uzeti ovu divnu bočicu od 400 ml. Micelarna je namijenjena suhoj i osjetljivoj koži lica. Već sam probala Nivea micelarnu za normalnu kožu koja mi se svidjela pa ću probati i ovu koja će možda još više pasati mojoj osjetljivoj koži lica.
Kiko Sublime Youth Mask je maska koju još moram isprobati.
Morala sam uzeti novu Mixa Hyalurogel kremicu za probati. Znate da sam opsjednuta Mixa stvarima :D Jedino me ne veseli ovo pakiranje sa guranjem prstiju u kremu, ali ako bude dobra preživjet ću i to :D


Zoeva narudžba rezultirala je novim paletama. Tu su Mixed Metals, Caramel Melange i Blanc Fusion koja nije na slici. Dvije sam već recenzirala pa možete vidjeti recenzije ovdje i ovdje


Tu je i super cool Zoeva podesivo ogledalo. Mislila sam da će doći manje veličine ali me ugodno iznenadilo. Odlična stvar!


Uzela sam jedan Golden Rose ruž čisto za probu. U pitanju je nijansa 09. I ne znam... Solidan ruž, ali ima i boljih, ali svejedno bi si htjela nabaviti 2 neutralne nijanse makar.
Essence lakovi za nokte iz limitirane kolekcije Glitter In The Air su me osvojili odmah na prvi pogled. Uzela sam nijanse 01 Hey Gorgeous! i 03 Too Glam To Give A Damm.
Preslatku Pupa Pupacat paleticu na micu macu sam dobila od moje drage B. za rođendan :) Unutra se nalaze 3 sjenila i dva ruža/sjajila.
Wet N Wild rumenilo u nijansi Rose Champagne je zbilja nešto prekrasno, već vidim kako se kupam u njemu :D


Uzela sam 4 Kiko Unlimited Double Touch tekuća ruža. To su dupli ruževi gdje se sa jedne strane nalazi dugotrajni mat tekući ruž, a sa druge strane se nalazi sjajilo ukoliko niste za mat izgled. Potpuno sam se iznenadila što sjajilo uopće ne rastapa ruž koji se nalazi ispod! Ukoliko se sjajilo skine, ruž ostaje. Nijanse u pitanju su 103, 105, 120 i 122.


Sa Pink Pande uzela sam Jessup set kistova i prezadovoljna sam pa sam si naručila još jedan komplet ali sa E-baya jer su tamo ipak povoljniji.
Drugi set kistova je replika Zoeve i mogu reći da su fantastični. Kupila sam ih na Aliexpress-u.


Sa Beauty Bay-a uzela sam 4 Morphe kistića i mislim da ćete o njima detaljnije čitati u nekom postu o proizvodima koji su me razočarali :D
Uzela sam 3 Kiko kistića i jako mi se sviđaju. O njima ću sigurno još pričati.


Jeste li probali koji od ovih proizvoda? Što ste vi kupovali u zadnje vrijeme? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 10:

  1. Otpale mi oci od divote 😍 uzela sam i ja jessup kistice s pp (posto su dosli na cijenu po kojoj su na ebayu gdje sam cekala da ih uzmem). Zao mi ko psu sto nisam ulovila ova dva essence laka, nijanse su predivne!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mislim da smo svi pokupovali te jessup kistice sa pp kada je bila akcija :D joooj lakovi su divni, tako mi je drago sto sam uspjela naletiti na netaknutu kolekciju u bipi i uzeti bas ova dva na koja sam pikirala :)

      Izbriši
  2. Kao i svaki tvoj new in i ovaj je odličan!! Koristim Mixa hyalurogel kremu i za sada sam jako zadovoljna!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) oho, drago mi je cuti ppzitivne dojmove o toj kremici, samo da se malo rijesim nekih drugih kremica pa se bacam i ja na ovu mixinu :D

      Izbriši
  3. Ja se tako žderem što nisam imala para na kartici da si kupim Jozu ovog većeg, aaaaaaaa... Hihihihi mislim da sam objavom za Jessup kistiće na Pink Pandi njima napravila ogromnu ''štetu'', sve smo kistiće pokupovali xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hehe yoso je bio pun pogodak. adapter kupljen i sada ide na probu :D definitivno su svi kistici sa pp nestali :D

      Izbriši
  4. Divni noviteti. Bas me zanima zasto su te razocarali Morphe kistici?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) nisu ono sto sam ocekivala, previse su ostri i bockaju, a ovaj cijeli crni za blendanje je previse mekan pa se sav savija.

      Izbriši
  5. Oh predivne stvarčice, Zoeva palete izgledaju fenomenalno! *O*

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...